Widok

Szukam rzeźnika który zrobi dobre wyroby z własnej świnki

Bojano Temat dostępny też na forum:
Szukam rzeźnika z okolic Bojana, który zrobi dobre wyroby.Proszę o kontakt!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
jak można zabić "własną świnkę" :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
siekerą.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ktoś pomoże merytoryczną odpowiedzią? czy tylko sami idioci tutaj piszą bzdury?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
ppp idiotą to jesteś ty na dodatek zbrodniem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
PPP! wpisz w wyszukiwarce google "masarnia bojano". Wystarczająco merytorycznie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy ktoś może pomóc? Nie szukam masarni w formie zakładu, szukam rzeźnika. Osobom które już "próbowały coś wydukać" dziękuję za podpowiedzi.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
a co. chrumkanie ci przeszkadza zbrodniu?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Szczerze to jestem też zainteresowana ,chodzi o dobrego rzeźnika co robi wyroby .Prosiaczek nie udzielaj się.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
dlaczego zabraniasz wypowiedzi prosiaczkowi? Jest wolność słowa. Nawet dla prosiaczków.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bo są ni na temat ,autor może w wątku żle się wyraził ale wiadomo o co chodzi i nie zabraniam tylko proszę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Chyba jednak nikt nie pomoże, pozdrawiam 40+, widzę, że nie jestem sam w poszukiwaniach. Szkoda tylko że merytoryka odpowiedzi tak niska.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mi zależało by na tym żeby rzeżnik zrobił kiełasy o ze zroieniem szynek i powędzeniem to nie mam prolemu .potrafie sama .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A co trudnego jest w zrobieniu kiełbas?Napisz jaką chcesz podam ci przepis.
My zawsze robiliśmy sami polska parzoną,polską wędzoną(dodawaliśmy mięso wołowe-zakupione w masarni) salcesony biały i czarny,wątrobianka,kaszanka(z podrobów).
To jest jeden dzień pracy w kuchni
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Tylko rozchodzi się o to aby ktoś połechtał świnkie pod ogonem aby od tego padła a resztę pewnie sobie poradzą
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
"A w trzecim (wagonie) siedzą same grubasy,
Siedzą i jedzą tłuste kiełbasy".
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jesteśmy hipokrytami bo przecież zjadamy te szynki i kiełbaski. Ale ze swojej świnki mięsa bym nie ruszyła. Patrzeć jej w oczy, karmić i potem zabić i zjeść. O zgrozo!!! Wole naleśniki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Kto je, ten je. Osobiście jestem wege.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Do 40+, A ma Pani mozliwosc wedzenia, znaczy dostep do wedzarni?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A co za problem zrobić wędzarnie w sumie może i jest bo potrzebna jest zwykła beczka blaszana ale z tym bym sobie poradziła
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Kulinaria

sokowirówka z Mango-ma ktoś? (3 odpowiedzi)

Witam Szukam opinii na temat sokowirówki Fitmix Livington za ok 500 zł dostępnej na mango. pl....

Sushi... (11 odpowiedzi)

Gdzie kupujecie rybę, żeby mieć pewność, że świeża? Przepisy też mile widziane, zwłaszcza z...

Gotowanie - niby banalna sprawa .. ale jak sie nauczyc (38 odpowiedzi)

Witam Kuchareczki ... Moim problemem jest to że zupełnie nie potrafię gotować :( Zawsze obiady...

do góry