Widok
ogloszenie z www.trojmiasto.pl
Kawalerka - Gdańsk - Żabianka
Mieszkanie jest elegancko wyremontowane, jednopokojowe z kuchnią i łazienką. Kompletnie umeblowane (są dwa duże łóżka) i w całości wyposażone: TV (kablowka - pełny pakiet programow), video, podłączenie do internetu, pralka, lódowka, kuchenka gazowa. Blisko do przystanku tramwajowego i skm. Obok jest bar kmar. - Cena to 600 zl + oplaty (ok 350zł). Zapraszam do ogladnia po godz. 17.
Liczba pokoi: 1
Piętro: 10
Ulica: Pomorska
Dane kontaktowe:
Osoba/firma: Maciek
Miasto: Gdańsk
E-mail: mapi10@wp.pl
Telefon: 502547249
Kawalerka - Gdańsk - Żabianka
Mieszkanie jest elegancko wyremontowane, jednopokojowe z kuchnią i łazienką. Kompletnie umeblowane (są dwa duże łóżka) i w całości wyposażone: TV (kablowka - pełny pakiet programow), video, podłączenie do internetu, pralka, lódowka, kuchenka gazowa. Blisko do przystanku tramwajowego i skm. Obok jest bar kmar. - Cena to 600 zl + oplaty (ok 350zł). Zapraszam do ogladnia po godz. 17.
Liczba pokoi: 1
Piętro: 10
Dane kontaktowe:
Osoba/firma: Maciek
Miasto: Gdańsk
E-mail: mapi10@wp.pl
Telefon: 502547249
Beatko, bylam dzis u tych państwa i oni mowili, ze szukają kogos nadal kto by chcial wynając ta kawalerkę. Ona jest w Oliwie tuż przy kolejce. Podaj mi proszę swoj adres e-mail to Ci wysle ich nr telefonu. Nie ma tam internetu ale jest na klatce schodowej wiec bedziecie sobie mogli zalozyc. Ja kiedys w przyszlosci bede chciala mieszkac w tamtej okolicy, bo to tak urokliwe miejsce.
To jeszcze raz ja. Moja koleżanka wyjeżdża za granicę niebawem i chciała wynając swoją kawalerkę, wlasnie mi sie przypomnialo. To mieszkanko jest na ul. Smoluchowskiego, ok.10min od przystanku kolejki "Politechnika". Zapytam ja niebawem, czy to jeszcze aktualne. Tym razem mieszkanko jest większe niz to w Oliwie. Ale ewentualna cena nie jest mi znana.