Widok

Szukamy znajomych...

Przymorze Małe Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Szukamy mamy z bobasem ok 9 m-cy, która chciałaby się spotkać w parku Ronalda Reagana na Przymorzu.
Na kocyku dzieciaczki mogłyby pohasać, może nawet pobawić się ze sobą...
Dla dzieci będzie to na pewno pouczające i miłe doświadczenie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Za późno przeczytałam o waszym wypadzie do Alfy, Młoda Paro.
I co? Wybraliście jakieś butki?
Ja chciałam tam przymierzyć coś mojej małej ale sprzedawczyni o wyrazie twarzy poirytowanego buldoga zmierzyła mnie takim spojrzeniem że straciłam ochotę. Chyba jej przeszkadzałam gdy medytowała za kontuarem.
czesc
chetnie spotkałabym sie z moja Lilandeczka (14mies.) nad morzem lub na placu zabaw w wekend. Czy któraś z was jest chetna? Nie wiadomo czy pogoda pozwoli na harce na powietrzu, ale można spróbować:))))

A My jutro szukamy...

Witam. Najpierw przeprosiny dla Sajwer. Przepraszam, że nie odpisaliśmy. Widzę, że bardzo trudno się gdzieś spotkać. My idziemy jutro o 11:00 (o ile nie będzie padać) do Alfa Centrum. Przymierzać buciki dla malucha w Bartku . O 11:30 powinniśmy być na miejscu. Spojrzymy przed wyjściem na forum. jak coś Moro Mutsy Sport i dwójka małolatów z dzieckiem :) :P Pozdro.
No widzisz, bo wbiłam sobie do glowy że na pewno masz dziecko w wózku.
A jednocześnie na tej "patelni" pod palmiarnią nie mogłam długo trzymać małej więc tylko staralam się być blisko.... zresztą żeby nie przegapić kogoś z wózkiem.
:D
czekalam na zewnatrz na chodniku pod palmiarnia, widzialam ciebie patrzylas na mnie tez kilka razy jakbys kogos wypatrywala ale pomyslalam ze to napewno nie ty bo mialysmy czekac w konkrtenym miejscu ;) no szkoda mysle ze nast razem napewno uda sie nam spotkac ;););)
To jeszcze odnośnie tego niefortunnego minięcia się. Pod palmiarnią to pod rotundą (tak się umawialiśmy kiedyś, gdy z powodu pogody się nie udało) czy pod wejściem?

Pod rotundą o 11:40 nikogo nie było a potem krążyłam (zeszłam nad rzeczką, potem prosto pod wejście do palmiarni i z powrotem, i wreszcie na tą trawę).
Tylko że wypatrywałam kobiet z wózkami.
Oj, rany... z czterolatkiem? Przez ten topik o maluszkach do roku, do głowy mi nie przyszedł taki wiek. A na trawniku to byłam ja z małą.
Wobec tego nawet Ciebie nie wypatrzyłam.

Okazuje się że albo trzeba się umówić na godzinę, ścisle co do minuty i czekanie murem w jednym miejscu albo bardzo dokładnie opisać wygląd albo wózek.

Dobrze, Aga, że i tak chciałaś być w Oliwie. Ja to samo, bo musiałam szukać zgubionego kapelusika małej (przynajmniej to zakończyło się sukcesem).
sajwer nie bylam w czarnej bluzce ale rozowej , a ty mialas moze biale spodnie? no i pod palmiarnia nie bylo nikogo a uznalam ze skoro sie tam umawialysmy to tak bedziemy na siebie czekac...
Aga, myślałam że jesteśmy na temacie o spotkaniach maluszków w wieku 6 - 12 miesięcy bo jednocześnie o tym samym są dwa tematy.

Jeśli więc to ty byłaś w czarnej bluzce i z włosami blond, to nie pasował mi więc wiek dziecka, które wypatrzyłam ani długość Twoich włosów. A że wcześniej zaczepiałam pomyłkowo jakieś dziewczyny, to już bylo mi głupio.
I też się kręciłam przed rotundą palmiarni i przy potoku, między godziną 11:40 (tramwaj przyjechał taki że się nie dało wsiąść z wózkiem chociaż w rozkładzie miał być niskopodłogowy)
a 12:20, gdy poszłam.
Uznałam że nie przyszłaś.

Ty mnie też nie skojarzyłaś?
Sajwer nie mam dwulatka ale czterolatke ;) widzialam troche dalej ale na trawie jak jakas dziewczyna bawila sie z coreczka i miala trojkolowy wozek patrzylam na nia ale skoro ona nie interesowala sie nami to pewnie nie bylas to ty no i nie bylo to pod palmiarnia...poszlysmy wkoncu nad rzeczke ...
Ożesz... Byłam. Tego sie właśnie obawiałam że się nie poznałyśmy.
A zaczepiałam jakieś obce dziewczyny.

Byłaś z mamą i masz synka już całkiem podrośniętego, wyglądającego na dwulatka?

Nie widziałaś mnie z trójkołowym wózkiem??
Sajwer czekalam na ciebie ale nie przyszlas....pokrecilysmy sie jeszcze w poblizu palmiarni ale nikogo nie bylo.....no coz....choc i tak do parku mialysmy przyjechac
U mnie niestety drzemka się mocno przedłużyła, więc nie miałabym szans zdążyć - a Wam się udało? Bo ja tak czy inaczej byłabym chętna na wspólne spacerowanie i zabawy dzieci :) Na weekend wyjeżdżam, ale potem jak najbardziej. A niedługo w parku oliwskim będzie mozartiana - wprawdzie dla starszych dzieci, ale nasze maluchy też na pewno skorzystają z odrobiny muzyki klasycznej :)
ok :) bede napewno :)
Ja też mam problem zdążyć do 11:30, może więc równo 12-ta?
ja bede napewno moge sie troszke spoznic ale mysle ze do 12.00 bedziemy napewno na miejscu :) moje wlosy tez sa dlugie ;) wiek rowniez powyzej 30 dziestki ;)
To ja się zbieram z małą i idę.
Na 11:30 powinnam być pod palmiarnią a później między palmiarnią a rzeczką pod tym spadkiem na kołach młyńskich.

Aga, jak cię poznać?

Ja mam wózek trójkołowy z tylnymi kołami ustawionymi skośnie, włosy brązowe, średnio długie, wiek powyżej 30-tki.
ja dzis sie wybieram do parku oliwskiego z małą napewno, wiec jesli ktos bylby chetny na wspolne spedzenie czasu to bede czekala pod palmiarnia miedzy 11.30 a 12.00 :)
No to ja mogę być z małą w Parku Oliwskim.
Godzina jest mi obojętna, dostosujemy się.

Przed palmiarnią, jak wcześniej była mowa, nie?
no to jak umawiamy sie czy znowu nic z tego nie wyjdzie? ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry