Widok

TASSIMO-ekspres pytanie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Dom i mieszkanie Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś ma może ten eskpres?

Chcialabym zapytać czy takie "stukanie", "pukanie" przy podgrzewaniu wody jest normalne czy mój jest zepsuty?
:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moj tez na poczatku puka i jest glosny ale to chyba ich urok
dziękuje za odpowiedź. Mi to nie przeszkadza, myślałam, że może zapomniałam zdjąć jakiejś części albo coś, ale widać taki urok:)
mój nie puka
a moj dziwnie puka po zaparzeniu kawy....;P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Napisałam do producenta;) ciekawe co mi odpowie...
Widzę, że to, że puka nie wpływa na napoje-robią się normalnie i są smaczne także nie wiem.

Mam wrażenie że to przy podgrzewaniu wody puka. Jakbym nie zdjęła jakiegoś zabezpieczenia,....??
może to po prostu odgłosy grzałki,
jakoś ta woda w środku musi się podgrzać :)
to normalne, moj tez stuka przy podgrzewaniu wody. swoja droga sprzedam ekspres do kawy tassimo TASSIMO FIDELIA (T40) w klorze bordowym. Ekspres jest bezawaryjny ! Nigdy sie nie zapsul. Byc moze dlatego, ze zawsze o niego dbalem, odkamienialem tabletkami Bosch do odkamieniania ekspresu itd. Czysty i zadbany. Nie posiada zadnych wad czy mankamentow. w 100% sprawny!
Zostalo mi do niego kilkadziesiat kapsulek crema XL oraz kilka innych kaw mlecznych. Wszystkie maja jeszcze dlugi okres przydatnosci. Do ekspresu dokladam kapsulke serwisowa do odkamieniania. Wieczorem napisze ile mam jakich kapsulek.

https://www.tassimo.pl/Machine%20Range/Fidelia?category=115&eshopProduct=908227

Sprzedaje z powodu zakupu ekspresu cisnieniowego.

Taki nowy ekspres mozna kupic w sklepie za ok 400zl plus koszt kaw.

http://www.mediamarkt.pl/gdansk-al-grunwaldzka/produkty.html?query=bosch+tassimo+t40&kat_id=

Jesli ktos jest zainteresowany prosze o emaila. Jestem z Gdanska.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

pediatra Zdzisław Janowiak (8 odpowiedzi)

czy któraś z Was zna tego lekarza i ma namiary na jego gabinet? Podobno kiedyś przyjmował na...

prezent na ślub - nie kasa? (113 odpowiedzi)

Witam, wiem że temat wałkowany tu i na weselniku milion razy, ale może ktoś ma jakiś super nowy...

jak nauczyć dziecko pływać (3 odpowiedzi)

Hej Zaczynam się poważnie zastanawiać nad tym, żeby zapisać dziecko na pływanie i trochę się...

do góry