Widok

TEKA a WHIRLPOOL?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie dziewczyny!
Jako, że jesteśmy na etapie wyboru sprzętów do kuchni i już mamy mętlik w głowie- pytam Was o zdanie. Używacie lub znacie opinie od znajomych odnośnie sprzętów kuchennych firm TEKA lub WHIRLPOOL? Chodzi mi o piekarniki, płyty indukcyjne, kuchenki mikrofalowe i lodówki side by side ww. firm - jak się sprawują? cenowo wyglądają dość podobnie, a jak z ich działaniem? I jeszcze zlewozmywak TEKA len albo mikrotekstura - macie? Polecacie?
Będę wdzięczna za opinie;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja korzystam z indukcyjnej TEKI od 2 lat i jestem bardzo zadowolona :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ufam jedynie Boschom i Siemensom :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

TEKA a WHIRLPOOL?

Teka - chińszczyzna hahaha,
wiadomo, że większość produktów, które znajdują się na rynku pakują małe chińskie rączki;)
a whirpoola i boscha składają w polsce, chyba,

POLECAM zdecydowanie TEKĘ, mają bardzo ciekawe wzornictwo, ceny przystępne,
osobiście posiadam płytę ceramiczną, piekarnik i mikrofalówkę, korzystam już 4 rok i nie ma żadnych problemów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam płyte indukcyjna teki i jest rewelacyjna

image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ooo! właśnie, o zmywarce jeszcze zapomniałam:) nigdy nie mieliśmy, więc doświadczenia nie mam - wie, że musze patrzeć na klasę (AAA:)), funkcję pół wsadu i składany kosz- żeby weszły większe rzeczy. czy coś jeszcze? no i jakiej firmy najlepsza??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moze nieslusznie ale Teka to mi sie z chinszczyzna kojarzy. Na pewno wybralabym Whirpool. Najlepsza w zyciu zmywarke mialam Amiki, wszystkie Boshy i Elektroluxy mogly sie schowac.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

perfumy.....gdzie kupujecie? (38 odpowiedzi)

dziewczyny ,gdzie kupujecie perfumy? Sephora,Douglas odpadaja ,bo ceny kosmiczne, moze w...

do góry