Widok

TEST OWULACYJNY

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam!

Po stracie naszego aniołka staramy się z mężem o następne dziecko.
Próbowaliśmy z kalendarzykiem, poddaliśmy się naturze, przez ostatni miesiąc to był wogle luz ale niestety nic z tego wczoraj przyszła @.
Kupiłam wczoraj kupiłam testy owulacyjne.
Zastanawiam się czy jest tu ktoś kto je stosował no i z jakim skutkiem?

www.nikolaszymanska.pamietajmy.com.pl
(*) (*)-spij córeczko
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ona stracila dzidziusia w 6 miesiacu,
lezala w szpitlau bo byly problemy,
po badaniach lekarze stwierdzli ze mala nie zyje i musieli wywolac porod... polozna potem pokazala jej dzidziusia... ona strasznie rozpacza...
na szczescie udalo sie zoobic pogrzeb i maluszek ma swoj grob na cmentarzu.. ale powiem jej o tej strone... zawsze bedzie mogla cos napisac...

dziekuje za odpowiedzi:-)
pewnie, moze troszkę ukoi jej cierpienie...
Jeśli chciałaby pogadac to znam fajne forum, gdzie są dziewczyny które przeszły taka samą tragedię, tzn, historia każdej z nas jest inna ale niestety zakończenie takie samo:-(

www.nikolaszymanska.pamietajmy.com.pl/
(*) (*) -śpij córeczko
Monika, serce ściska po tym co czytam.... Pomodlę się za Twjego Aniołka... wirtualne światełko już zapaliłam....

Temat schodzi rzeczywiście na bok..., ale masz rację - najlepsza pomoc w takich ciężkich chwilach to po prostu obecność drugiej osoby, żadne słowa nie są potrzebne.
Dwa lata temu odeszła moja mama i wówczas najbardziej potrzebowałam właśnie takiego "zrozumienia".

Odnosnie testów owulacyjnych - nie wiem jaka jest ich skuteczność, ale sama ich użyłam i od razu zaszłam w ciąże.
ASIEŃSKO dziękuje za światełko dla mojego aniołka.

Przykro mi z powodu mamy i gratuluję synka!
Fajnien że napisałaś, dobrze wiedziec że ktoś tych testów używa i to z tak pięknym skutkiem.
Oby i u mnie zadziałały.
Kupiłaś testy w sklepie czy na allegro?

(*) (*) -śpij córeczko

moniko ja rowniez zapalilam swiatelko dla twojego malenstwa, trzymajcie sie cieplutko.
dziękuje dziewczyny.
To dużo dla mnie znaczy.

(*) (*)-śpij córeczko
Monika - ja kupiłam dokładnie te:

http://www.vitalmarket.pl/product_info.php/products_id/417
właśnie sprawdział co ja na allegro kupiła jupi kupiłam takie same od tej samej firmy :-)
Oj żeby i u mnie tak działało jak u Ciebie...

(*) (*)-śpij córeczko
Ja zastosował ten test pierwszy raz i od 3 tygodni jestem w ciąży :) Napisane jest w nim, żeby badac już w 9-tym dniu cyklu, ale najlepiej gdzieś koło 11, bo jest tylko 5 sztuk w opakowaniu i może się okazać że nie wystarczy do cyklu
super, fajnie się czyta ze komuś się udało:-)Gratuluję!
Właśnie dostałąm moje testy.
Zastanawiam się od którego dnia liczy bo już 26 plamiłam a dopiero 30 przylazła @. Te np. 11 dni licdzy od 26 czy 30?

(*)(*)_śpij córeczko!
kurcze ja też tak mam od jakiegos czasu, że 2-3 dni przed okresem małe plamienie, potem nic i @. też nie wiem jak liczyć :(
i zastanawiam się też, czy to normalne, czy iść z tym do lekarza... wprawdzie jakoś niedługo i tak powinnam się wybrać, to powiem i o tym. ale najpierw jeden cykl chciałam spróbować też z tymi testami i zobaczyć co będzie...
up. Może kitoś zna odp. na nasze pytanie:-) ?

(*)(*)_śpij córeczko!
Hmm... ja to bym kupiła dwa te testy i zaczęła stosować od momentu plamień :).Może zadzwoń do swojego lekarza to doradzi :)no i szczególnie życzę powodzenia :) mi sie udało za pierwszym razem.
tutaj jest odpowiedź na Wasze pytanie :)

http://npr.pl//index.php/content/view/188/44/
Lepiej zacząć stosować wcześniej.
Ja dodatkowo mierzyłam sobie od dłużeszgo czasu tempkę i mniej-więcej wiedziałam kiedy jest owu ( nigdy nie wie się na 100 %). Gdybym tylko zaufała tempce to nie wiem, czy udało by mi się od razu zajść. Testy bowiem pokazały owulkę nieco wcześniej niż się spodziewałam i dzieki temu zaczęliśmy do razu mocne starania :)))
hej!
ja też stosowałam test, zaczęłam zgodnie z instrukcją, nie starczyło mi jednego, kupiłam drugi, wszystko ładnie pokazało i udało się w pierwszym cyklu - będziemy mieli dzidziusia ;)
wczesniej też mierzyłam temperaturę i inne takie ale nic nie wyszło, życzę powodzenia!
Gerberek dzięki za link troszkę mnie to zaniepokoiło bo u mnie jest wyraźna 2-3 dniowa przerwa chyba muszę się z tym udać do lekarza :/
GERBEREK dzięki za likna, odpowiedział na nasze pytanie.
Ja krwawiłam 4 dni przed @.

PysiaKrzysia jakie krwawienia masz na myśli?
Ja już zaczęłam robic te testy jak na razie jedna kreska.
Nie wiem co się dzieje taki mocny @ się skończył ale dziś jeszcze ciągle plamię. Kurcze troche długo...
Dzwoniłam do mojej pani ginekolog, bedzie dopiero 13 i też nie wiadomo czy mnie przyjmnie:-(
Cholera, co się dzieje?

(*) (*) -śpij córeczko
u mnnie testy podzialały jak widac na suwaczku :)
u nas po 6 miesiacach staran, zakup testow okazal sie strzalem w 10 za pierwszym razem trafiony-zatopiony;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry