Widok

TEST OWULACYJNY

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam!

Po stracie naszego aniołka staramy się z mężem o następne dziecko.
Próbowaliśmy z kalendarzykiem, poddaliśmy się naturze, przez ostatni miesiąc to był wogle luz ale niestety nic z tego wczoraj przyszła @.
Kupiłam wczoraj kupiłam testy owulacyjne.
Zastanawiam się czy jest tu ktoś kto je stosował no i z jakim skutkiem?

www.nikolaszymanska.pamietajmy.com.pl
(*) (*)-spij córeczko
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak narazie cicho-sza.
Ciągle piersi bolą,wchcoałabym wiedzieć co to ma znaczyć...
Nie nastawiam sie na zbyt wiele, przez ostatnie miesiące to były ciągle rozczarowania i łzy przy @ więc teraz totalny luz, jak nie teraz to w przyszłym miesiącu, teraz przynajmniej wiem jak stosować testy owu.
Chociaż nie ukrywam że byłabym przeszczęśliwa a jak nie to napewno będę troszkę rozczarowana.

A jak tam u Ciebie sprawy się mają?
Jeszcze nie czytałam Twojego wątku bo w pracy jestem.
monia i Ewa-dziewczyny cały czas Wam kibicuje z całego serca. Jestem z Wami od początku Waszych prób z testami-uda się- zobaczycie!!!! Buziaki
dziewczyny, mi nie kibicujcie... albo powiem inaczej:
kibicujcie, żeby okazało się, że nie mam cytomegalii i uda się zafasolkować albo żeby nie udało się zafasolkować jeśli wynik badania potwierdzi, że ją mam - a tego dowiem się najwcześniej 3 lutego...
gosiar dziękuje kochana, trzymaj mocno kciuki:-)

Ewwa, głowa do góry trzymam kciuki zeby okazało się ze nie masz tego paskudztwa i zafasolkowałaś!!!!!!!!!!!!!!!!!

(*) (*)-spij córeczko
obu tych rzeczy dowiem się mniej-więcej w jednym czasie - na początku lutego dopiero. @ powinna przybyć 31 stycznia lub 1 lutego - wcześniej nie mam co testu robić, bo owu miałam 19, 20 lub 21 stycznia (17, 18 lub 19 dc)... Zobaczymy jak to będzie...
tzn. owu najprawdopodobniej była w któryś z tych trzech dni...
a ja już zgłupiałam totalnie - od poniedziałku na testach ta druga kreska blada taka...w sumie nie wiem nawet który to dzień cyklu bo ostatnia @ była taka dziwna - przerywana z plamieniami....nie wiem czy miałam tą owulację, mam czy dopiero będę miała - dwóch wyraźnych kresek jeszcze nie widziałam....
ewwa a Ty sie dziewczyno nie łam i postaraj się chociaż trochę wyluzować- zobaczysz, że będzie dobrze!!!:)
pewnie ze będzie dobrze zobaczysz!!!!
mam nadzieję...
Monia, nadal mocno trzymam kciuki, żeby @ nie przylazła do Ciebie tym razem :)
teraz ja trzymam za was mocno kciuki. Po pierwsze to musicie myśleć pozytywnie to podstawa !!! a napewno będzie tak, jak ma być :)
JOLKA żeby to było takie proste...

Od 3 miesięcy kiedy pogodziłam się ze stratą Nikoli i czuje że jestem gotowa na dziecko, niestety nie wychodzi.
Mysle pozytywnie ale to chyba za mało...
Jutro powinnam dostać @ proszę Boga żeby nie przylazła.

Tak bardzo pragnę dziecka, nigdy nie zapomnę o tym które jest w niebie, ale chciałabym być mamą ziemską i zapełnic pustkę..
bardzo mocno trzymam kciuki, żeby nie przylazła...
wiesz , zaczynam wątpi w swoje szczęście...
Hmm moze marudzę bo zmęczona sesją jestem, a może mam przeczucie.
Kurcze dlaczego takie kobiety jak my nie mogą by ot tak poprostu szczęśliwymi mamami..-dlaczego?!

(*) (*)-spij córeczko
w tym roku ksiądz, który był u nas na kolędzie powiedział, że jestesmy dopiero trzecim młodym małżeństwem, które widzi w Sopocie,wiec dał nam radę od siebie, o którą wcale nie prosiliśmy :) żeby nie myśleć o dziecku podczas sexu. Mama mojej koleżanki tez mowi zeby sie za bardzo nie spinać. wiem, że łatwo tak pisac a w praktyce to inaczej wychodzi.
a gdzie mieszkasz w sopocie? :)
W Sopocie na al.Niepodległości, niedaleko Monciaka. Czyżbyś też była z Sopotu?:)
tak :) tez na niepodległosci :) napisz do mnie na gg
3956065
Monia, a kiedy robisz test? Już dziś chyba możesz???
Ja intensywnie w myślach próbuję odstraszyć Twoją @ :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

do góry