Widok

Tabletki do zmywarki.

Własnie zamontowali mi w kuchni zmywareczke,chce kupic tabletki do mycia ale jest tak duzy wybor,a nie wiem ktore sa dobre,napiszcie ktore uzywacie,ktorea macie sprawdzone:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mi się tam naczynia błyszczeć nie muszą a im mniej chemii ładujemy do zmywary, tym lepiej. ;-) No ale każdy sobie rzepkę skrobie. :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzieki dziewczyny:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zmywarkę mamy od 4 lat.
domol i w5 + sól i nabłyszczacz wystarczające.
używaliśmy też calgonitu ale zniszczył nam szklanki - korozja szkła, pierwszy raz takie coś widziałem ale od tego czasu nie używamy tych super mocnych tabletek i proszków.
Zmywarkę mamy od 4 lat.
My zmywarkę mamy od niedawna i też dopiero testuje. Przy długich programach Domol jest ok, ale przy najszybszym "praniu" tabletka się nie rozpuszcza, a naczynia są niedomyte :(Z kolei Calgonit All in sprawdził się nawet przy szybkim myciu, bez konieczności nabłyszczacza.

A czy płuczenie naczynia przed włożeniem do zmywarki?
image

HappyMum :))))
Domol mi sie rozpuszcza-ten 7in1,somat czasem nie.
A i nie płucze:-)
Ja tez używam Lidlowych W5, są bardzo dobre no i tanie :)
Ludwik :)
Mi też najbardziej pasują Lidlowskie W5 do tego sól i nabłyszczacz
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
U nas calgonit na równi z lidlowym W5 + sól i nabłyszczacz, więc kupujemy W5 bo taniej :)
image
image
Ja używam proszku, bo piorę na krótkich programach i mam niedużą zmywarkę. Cz w Lidlu jest proszek W5?
no i stosuję od kilku miesięcy tych lidlowskich, jak dla mnie b. dobre...
image

tabletki w5 z lidla są super, zreszta właściwie większość produktów firmy W5 z lidla jest ekstra ,a rewelacyjny jest juz w ogóle produkt w butelce na kamień, myje kabiny i sedes lepiej niż domestos i jest stosunkowo tani
;-)) Dokładnie. W5 b. dobre, a tanie.
Naczyń nie płuczę przed włożeniem do zmywarki - dla mnie mija się to z celem. Mam oszczędzać wodę przecież. A jeśli będę płukać to zużyję jej więcej.
Zgarniam tylko resztki i wsadzam do zmywarki. Zmywam co 2, 3 dni. Wiadomo, trochę śmierdzi jak dokłada się naczynia kolejnego dnia, ale jak zmywarka zamknięta, to nic nie czuć. I po tych 3 dniach wszystko idealnie się domywa.
Zmywarkę mamy niespełna roczek ale już większość dostępnych na rynku produktów wstępnie przetestowaliśmy.Mamy bardzo twardą wodę (powyżej max. nastawy zmywarki) dlatego musieliśmy zrezygnować z dobrego proszku ze względu na sól (2kg na tydzień - 7 myć). W5 all in one sprawdza się równie dobrze jak all in one calgonit (za 2x wyższą cenę), naczynia a głównie szkło ładnie się domywa i błyszczy i bez dodatkowej soli i nabłyszczacza.
odradzam biedronkowe, mają zwyczaj się nie rozpuszczać
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
ja używam Calgonit ale równie dobre moim zdaniem są lidlowskie W5 czy coś takiego
image
image
Ja też kupuję kostki W5,sól i nabłyszczacz w Lidlu i baaardzo sobie chwalę.Kostki świetnie domywają a sól i nabłyszczacz starczają na bardzo długo.Zresztą wszystkie środki czystości mają tam b.dobre i w miarę tanie.Polecam!
rosmanowskie somat
PROMOCJA

TABLETKI DO ZMYWARKI

pudełko > 16 sztuk 6,49 PLN
pudełko > 40 sztuk 12,99 PLN
pudełko >120 sztuk 24,50 PLN

BGH@op.pl

WYSYŁKA NATYCHMIASTOWA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3