Widok

Tabletki do zmywarki.

Własnie zamontowali mi w kuchni zmywareczke,chce kupic tabletki do mycia ale jest tak duzy wybor,a nie wiem ktore sa dobre,napiszcie ktore uzywacie,ktorea macie sprawdzone:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja używam tylko calgonit all in one,
jestem z nich zadowolona, nie dodaje już ani soli, ani nabłyszczacza
10.06.2006
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a moim zdaniem własnie calgonit sa najlepsze.somat czesto nie domywał.trzeba szukac w promocji wtedy wychodza naprawde tanio
image
Dzieki:-)
dla mnie calgonit jest przereklamowany !!! Przenioslam sie na proszek Ludwika i naczynia sie blyszcza i sa pieknie domyte :)
A ja używałam wielu i w końcu przekonałam się, że najtańsze tabletki W5 z Lidla są najlepsze - ale dodatkowo sól i nabłyszczacz. Naczynia lśnią. A z tabletek 5 czy 7 w 1 nie byłam do końca zadowolona - jednak mamy na pomorzu twardą wodę i naczynia są bardziej lśniące i czyste jak dodatkowo będzie sól i nabłyszczacz.

Gratuluję zakupu - będziesz zadowolona. Ja nie wyobrazam już sobie życia bez zmywarki.
używałam tecsowych 5w1, lidlowych chyba 7w1, i somat. moim zdaniem nie różnią się.
dodatkowo nabłyszczacz i sól.
Najlepsze są wieloskładnikowe(z solą), co by już nic nie trzeba było dosypywać.
Na dłuższym programie obojętnie jakie tablety zastosujesz, Somat czy Calogonit, naczynia będą domyte.
Gratuluję zakupu, oszczędzisz wodę. :-)
Solmat
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ooo,dzieki,chyba widziałam je dzis w bomi:-)
my używamy Claro
są nieco droższe od Calgonita ale znacznie lepiej domywają naczynia