Widok

Tako jumper X-długość gwarancji

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mama pytanie do użytkowniczek tego wózka- na jak długo obejmuje Wasz wózek gwarancja? W mojej instrukcji jest to 12 msc, aczkolwiek Pani w sklepie internetowym poinformowała mnie, iż w gwarancjach wydanych wcześniej okres ten wynosił 2 lata.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kiedys mialam tako jumper'a qle mega szybko sie go pozbylam, dla mnie wozek niewypal. z tego co pamietam, jak go sprzedawalam, to gwarancja byla podbita na standardowe 12 mcy (kupowalam go w lutym 2010r).
image

image
gwarancja na 2 lata
imageimage
Ja kupowałam w styczniu zeszłego roku i miałam gwarancje na 12 m-scy
image

Dziekuję za wszystkie odpowiedzi. W sobotę złamało mi się koło w wózku, a że byłam na plaży sama z maluszkiem, to wracałam z tobołkami na plecach, dzieckiem za rękę, pchając wózek na 3 kołach. Nie było mi do śmiechu. Jako, że wózek kupowany pod koniec roku 2009 i nie jest już objęty gwarancją, mogę się pocałować w nos.
Dla mnie wózek był ok, ale tego koła nie mogę przeboleć. Badziew jakich mało i tyle.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (35 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

Wasze ulubione zapachy (71 odpowiedzi)

Jak w tytule - jakie sa Wasze ulubione perfumy?

Mrowki Bigbitowki - kto zna? (21 odpowiedzi)

Chodzi mi o tekst tej piosenki, spiewalam jak bylam mala, ale nie pamietam, a chcialabym nauczyc...

do góry