Widok

Tanie ciuszkowanie Gdańsk

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, zakładam nowy wątek żeby już nie mieszać w tamtym.

Intensywnie szukam lokalu, w którym mogłybyśmy się spotkać i powymieniać/posprzedawać ciuszki i inne rzeczy. Napisałam do jednego miejsca (na razie nie będę pisać nazwy), Pani napisała że mają salę ok 30m2 (nie wiem czy to dużo czy mało czyli czy wystarczająco :)) no i że chcieliby symboliczną opłatę. Ile - tego mi jeszcze nie napisała - czekam na odp.

Czy jesteście nadal chętne? Dziewczny, znajdźmy jakieś miejsce gdzie będziemy się mogłby spotykać cyklicznie bo przerażają mnie ceny rzeczy dla dzieci a i pogadać z Wami bym chciała :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja chętnie tym razem - o ile nie będzie kłopotliwy dojazd komunikacją ;)
raczej jako kupująca bym przyszła, choć może swoją szafę przejrzę w końcu :]
Opłata ma być naprawdę symboliczna - 2 zł od osoby ale czy 30m2 wystarczy?
I czy w ogóle są chętni? Bo odzewu oprócz koleżanki wyżej brak :/
ja też byłabym zainteresowana :-)
i ja bym z checia wpadła;) ale jako kupujaca :)
ja tez jako kupujaca i sprzedajaca
tez bym była chetna
Jak pytam o zainteresowanie to bardziej o sprzedające bo chciałabym wiedzieć ile by Was było ;) Kupujące mile widziane w każdej ilości - bez konieczności zgłaszania ;)))
ja też jako kupująca i sprzedająca
ja jako sprzedająca

ja bylabym chetna jako sprzedajaca
Okej, widzę, że uzbiera nam się sprzedających :) W takim razie pojadę zobaczyć "lokal" i ustalę z tą Panią wstępny termin. Dam znak jak będę znała szczegóły.
a przybliz troche gdzie ten lokal (chodzi o dzielnice)
Wrzeszcz, okolice Wyspiańskiego.
ja tez moge sprzedawac:)
tez bym sie pisala jako sprzedajaca , tylko wlasnie gdzie to mialo by sie dbyc?
Wszystko napiszę jak będę znała szczegóły :) Wtedy zacznę zapisy na maila. Na razie chciałam rozpoznać teren - w sensie czy byłybyście zainteresowane :)
Jeżeli to będzie w sobotę, to też jestem chętna na sprzedającą. Będę miała ubranka dla dziewczynki od 6 miesiąca do 2 latek.

Kupująca ;)
Jesli w sobote to i ja chętna i kupująca i sprzedająca.
Jeżeli we Wrzeszczu takie coś się odbędzie to ja napewno przyjdę jako kupująca
Jak we Wrzeszczu to jak najbardziej jako sprzedajaca :)
czy cos już wiadomo basiula odezwi się :)
jak we Wrzeszczu to bardzo chętnie, jako sprzedająca. Oczywiście jak termin bedzie mi odpowiadał
Dziewczyny, chcę na jutro umówić się z ta Panią i dam znak (jutro mam wolne w pracy i mogę spokojnie bez małej podjechać :))
Ja jestem chętna jako sprzedająca :)
basiula ale 30m2 to strasznie mało :(
tzn bardzo mało miejsca :(
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
30 m to malo? mieszkalismy w kawalerce 35 m i wcale to nie bylo malo !! :) i mysle ze warto sprobowac, nic sie nie traci !:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zaznaczam sobie wątek - może jako sprzedająca ;-)
No właśnie nie wiem jak te 30m wygląda. Jutro idę zobaczyć i dam znak. No nic nie obiecuję. Jak nie tam to szukamy dalej :)
szukaj jak sie nie uda czekamy :) na cos nowego
No dobra, a więc byłam, widziałam. No rzeczywiście te 30m2 to nie jest powalająca powierzchnia ale pokój jest w kwadracie i w sumie możnaby się jakoś ustawić. Myślę, że sprzedającycych mam zmieści się góra 6 (i na pewno bez dzieci - nie tak jak ostatnio - bo tam na pewno nie będzie tyle miejsca) :/ Jednak musiałybyśmy załatwić stoliki. Pasujący im termin to dopiero II połowa lutego.

Szczerze mówiąc to ja się głęboko zastanawiam czy nie lepiej poszukać jednak czegoś większego. Może Wy macie coś na oku?
6 osób sprzedających to chyba trochę mało, też chętnie pojawiłabym się jako sprzedająca i kupująca

A może jakieś przedszkole zgodziłoby się udostępnić salę albo miejsce na korytarzu jeśli jest duży, tylko nie wiem czy formalnie im wolno coś takiego.
Tylko właśnie obawiam się, że te wszystkie "państwowe" miejsca będą chciały kasę. Dlatego szukam wśród prywatnych żłobków / miejsc opieki bo dla nich to może być dodatkowa reklama.
no ja tez myślę, że 6 osób sprzedających to mało.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
to moze ktos jeszcze sie dopisze ? bo ja chetna jestem - nie mysle o jakims super zysku ,ale fajnie chyba bedzie sie spotkac i pogadulic .
hej, ja też bym była wstępnia zainteresowana taką sprzedażą i kupnem :) i tak spobie myśle, że można by było z salą spróbować w kościele na Czarnej czyli na ks. zatorskiego czy jakoś tak - mają tam bardzo duże zaplecze i mnóstwo sal więc może by się zgodzili - tylko ja nie za bardzo moge się kontaktować tam z kimś bo mam problem z porozumieniem się z osobami duchownymi, ale może ktoś by dał radę się dwoeidzieć bo sal jest mnóstwo i są b.duże no i punkt super bo przy dwrocu we Wrzeszczu i jest parking pod tym kościołem darmowy.
ja tez bylabym chetna jako sprzedajaca ;) agag3@wp.pl
Mikulka - kościół! Na MIckiewicza też mają jakąś salkę ale nie wiem jak dużą. Nie pomyślałam o tej instytucji :)
A może Dom Kultury na Morenie mają dość dużą salę i podejrzewam że nie byłoby problemu z takim pomysłem. Drugi pomysł jaki mi przychodzi do głowy to na terenie kościoła Bożego Ciała jest salka, kawiarenka może tam też dałoby radę :)
Wrzeszcz to fajna lokalizacja :P :)

tez jestem chetna jako sprzedajaca :)
mi dokładnie chodzi o ten kościół

http://www.diecezja.gda.pl/modules.php?name=Kuria&op=Parafia&par=345

sali jest tam z 15 (w budynku za kościołem) z czego kilka jest ogromnych - wiem bo chodziłam tam na kurs przedmałżeński i ogólnie oni są otwarci na takie inicjatywy.
a lokalizacja jest super do od dworca skm i zkm idzie się 2 minuty (no z 200 metrów) i jest dużo miejsc darmowych do parkowania co na pewno jest ważne dla tych które przyjadą autem - zastanaiwam się tylko bo nie spytałam- czy sprzedajecie ciuszki dziecięce czy też babskie? :)
Mikulka, wiem że to o ten kościół chodzi. Mi też pasuje ta lokalizacja. Bo już Morena to niestety ja odpadam. Spróbuję się zorientować co i jak.
Chciałabym żebyśmy spotykały się jakoś cylkicznie (jakby dało radę) ale ciuszki dziecięce a odzież dla dorosłych żeby były osobno. Na razie mówimy o akcji sprzedaży ciuszków dziecięcych.
jestem z Wrzeszcza i tam jak pisze Mikulka dotarcie od skm np, do kosciola to kwesia kilku minut :)

a mam i do sprzedania dzieciece i babskie :)
Ja tylko dziecięce
Mamy miejsce :) I termin :)

3 marca (sobota) od 15 do 18.
Złobek Stryluś, ulica Żeglarska 4 (boczna od ul. Polanki).

Za salę p. Ela (właścicielka) nic nie chce, jedynie co to musiałybyśmy kupić takie foliowe kapcie ochronne dla naszych klientów (my na sali możemy przecież zmienić obuwie). Sprawdzałam na allegro i najtańsze z przesyłką wychodzą 14,85zł za 100szt czyli dla 50 gości - myślę że tyle wystarczy. Jak pisałam p. Ela nic nie chce ale myślę że wartoby było kupić coś w podzięce w sensie może coś słodkiego. Ogólnie zakładałam że przy 10-11 sprzedających (bo tyle myślę że tam wejdzie) jak zrzucimy się po 5-6zł to starczy na te kapcie i żeby coś kupić. A 6zł to chyba nie jest tak dużo co? Same oceńcie.

Zbieram więc zapisy na mamy SPRZEDAJĄCE (kupujących zapraszamy bez zapisów :)). Zapisy (tylko pewne! nie chcę potem płacić za kogoś) zbieram na maila: garpik@wp.pl Ilość miejsc ograniczona. W razie pytań jestem do dyspozycji :)
Hej

ja bym chętnie się pozbyła trochę ciuchów

mam damskie i ciążowe, ale muszę z małżem pogadać, czy mnie puści (ja z Wejherowa)
Czy na takie akcje przychodzą jacyś kupujący? Bo nigdy nie brałam udziału
tesula - tylko że tym razem dziecięce rzeczy sprzedajemy... może kiedyś uda nam się zorganizować taką akcję z rzeczami dorosłych...
nasza poprzednia akcja trochę nie wypaliła bo przyszło tylko kilku kupujących ale niezrażone niczym próbujemy jeszcze raz :)
no ja moge wpasc jako sprzedajaca ale jak to z ta reklama, zeby nie bylo jak ostatnio:)
ewciak - reklama będzie lepsza ;) po pierwsze nie ja będę robić plakat a żłobek - myślę że mają lepsze predyspozycje niż ja ;) po drugie zrobimy to trochę wcześniej i porozwieszamy w większej ilości miejsc więc mam nadzieję, że chętni szybciej się dowiedzą i sobie zaplanują. A po trzecie to sobota więc myślę że dzień też ma znaczenie... Kurcze, ja jestem jakaś pełna optymizmu ;)
ja tam tez:) nie zrazilam sie bo jak dla mnie bylo fajowsko :) pojedlim sobie zarobilam :) bylo milo!!
podjedlim - no tym mnie rozwaliłaś ;))))
No pewnie, że miło i dlatego trzeba to powtórzyć!!!!
Dziewczyny zapisywać się!!!!
Pojedlim bo to prawda ;-)
Ewa dobrze napisałaś hihihihihihihi
no:) a jak cynamonowe ciacha:)
Ja bym chciała się zapisać jako sprzedająca :)
Ewciak , wyślij mi maila że się zapisujesz :P bo ja po mailu będę szła :)
napsialm na priv:)
napisalam maila
Ja dziś uciekam ale zapisy zbieram nadal :) Dobranocka! Ps. Ewciak - zdrówka życzę :) Wiola - Wojtusiowi również!
Hop na dziś. Powtarzam wiadomość:

Mamy miejsce :) I termin :)

Tanie ciuszkowanie - sprzedaż ciuszków i akcesoriów dziecięcych
3 marca (sobota) od 15 do 18.
Złobek Stryluś, ulica Żeglarska 4 (boczna od ul. Polanki).

Za salę p. Ela (właścicielka) nic nie chce, jedynie co to musiałybyśmy kupić takie foliowe kapcie ochronne dla naszych klientów (my na sali możemy przecież zmienić obuwie). Sprawdzałam na allegro i najtańsze z przesyłką wychodzą 14,85zł za 100szt czyli dla 50 gości - myślę że tyle wystarczy. Jak pisałam p. Ela nic nie chce ale myślę że wartoby było kupić coś w podzięce w sensie może coś słodkiego. Ogólnie zakładałam że przy 10-11 sprzedających (bo tyle myślę że tam wejdzie) jak zrzucimy się po 5-6zł to starczy na te kapcie i żeby coś kupić. A 6zł to chyba nie jest tak dużo co? Same oceńcie.

Zbieram więc zapisy na mamy SPRZEDAJĄCE (kupujących zapraszamy bez zapisów :)). Zapisy (tylko pewne! nie chcę potem płacić za kogoś) zbieram na maila: garpik@wp.pl Ilość miejsc ograniczona. W razie pytań jestem do dyspozycji :)
wysłalam maila- zapisuję się jako sprzedająca:)
a co do plakatów- ja mogłabym porozwieszać w okolicach zaspy
Też jestem chętna, jeśli się uda wyleczyć dzieciaki do tego czasu - napisałam maila.
tez napisalam maila ale nie mam potwierdzenia
Dziewczyny, przepraszam że wczoraj nie odpisałam na wszystkie maile ale coś mnie trafiło i cały wieczór spędziłam w łożku. Potwornie się czułam i nie miałam siły siedzieć przy kompie. Przepraszam. Dziś powinno być lepiej i jak tylko mała zaśnie to odpiszę na wszystkie maile. Wybaczcie.
Basiula ja też napisałam maila.
czy te rzeczy będziecie miały wycenione? czy trzeba będzie o każdą rzecz pytać ile kosztuje?
to pewnie różnie. Kilka dziewczyn miało ponaklejane ceny.
Dziewczyny ja też ja też! Chętnie sprzedam jak i kupię! moj mail. ms.gdansk@wp.pl
basiula mi nie odpisałas ale mam nadzieje ,ze jestem zarejestrowana jako sprzedająca:-))
Odpisałam na maile :) Mam 9 mam na liście. Jeśli jeszcze są chętne osoby to myślę , że jedna, dwie mamy się zmieszczą. Zapraszam!
mi nadal nie odpisalas:-(wiec nie wiem czy jestem na liście:-)
MAM TAKĄ SUGESTIĘ: MAŁO SPRZEDAJĄCYCH MOŻE NIE WYPALIĆ,LEPIEJ COŚ NA WZÓR GIEŁDY KTO CHCE SPRZEDAJE,KUPUJE,WYMIENIA ATRAKCYJNE MIEJSCE TO FAKTYCZNIE DOM KULTURTY NA MORENIE Z UWAGI NA DOJAZD TAKIE IMPREZY MOGŁYBY BYĆ RAZ W MIESIĄCU, CO KWARTAŁ.ZAWSZE OW TEN SAM DZIEŃ KAŻDEGO MIESIĄCA REKLAMY NA FORUM I NA PLAKATACH NA PRZYSTANKACH.POMYSŁ SUPER.POWODZENIA.
To jak mi Tosia wyzdrowieje a myśle, że tak to ja jako 10 :)jako sprzedająca sie pisze zaraz maila wyśle
IKA mi niestety Morena nie pasuje. Zawsze też możesz zorganizować :) My spróbujemy po raz kolejny tutaj - mam nadzieję że wyjdzie :)
IKA ma rację :] (jeśli to jest ten dom kultury o którym myślę - przy Biedronce? tam kiedyś był bar mleczny?)

dobre miejsce - duży parking :] i dobre dojazdy autobusami - przystanki bezpośrednio koło Domu Kultury :]
Agusia tak to ten o którym myślisz :)
Dziewczyny, które się zapisały - wysłałam do Was maila :)

Jutro powinnam mieć plakatyo naszej akcji to wrzucę i będzie można wydrukować i porozwieszać - kto będzie mógł :)
basiula, jak tam?cos temat ucichl
Ja poproszę o dopisanie mnie do sprzedających.
Niestety nie mogę się zalogować ,dlatego poproszę o kontakt
na @ .saba32@vp.pl
Mam dużo nowych akcesorii dla niemowlaków i czapeczek
po likwidacji sklepu.

Plakaty mogę wywiesić na Żabiance
podbijam bo tojuż za tydzień, czy są już plakaty?jak z reklamą?pozdrawiam
A ja jestem ciekawa ile mam przyjdzie chociażby tu z forum? Mam nadzieję, że ktoś się pojawi oprócz sprzedających :)
Nie wiem bo znowu cisza za malo reklamy a jak t tyl tydzien to chyba za malo czasu ale moze sie myle
dzisiaj juz 26 ,ostatni wpis basiuli 21 cos zagineła w akcji:-/
No to nie rokuje to zbyt dobrze :(
Ja pisałam ale nie dostałam odpowiedzi :-(
za to z tego co wiem to w Gdyni taka akcja jest 4 marca
http://www.trojmiasto.pl/Szafa-Dzieciaka-imp270304.html
Dla mnie Gdynia za daleko niestety :(
Dziewczyny jestem jestem! :) Zuza mi trochę gorączkowała a mąż wczoraj zabrał kompa w trasę. Mamy plakat, wrzucę go w ciągu dnia na forum i w ogóle napiszę więcej. Ale to za jakąś godzinkę jak mi szef wyjedzie :)
Jestem już :)

Po pierwsze niestety nie wszystkie mamy wpłaciły mi pieniążki :/ Trochę przykro tymbardziej że zapisy na listę wiązały się z wpłatą pieniędzy. Nie będę pisać tutaj kto ale wyślę Wam jutro maila z prywatnej skrzynki (dziś nie mam kompa w domu).

Kupiłam już te kapcie ochronne. Za resztę kasy kupię coś dla tych Pań ze żłobka. Ze wszystkiego się rozliczę żeby nie było :)

Jeśli chodzi o samą organizację to tak:

PLAKATY
Mamy plakat, jest to połączenie ich koncepcji i naszej. Mam nadzieję, że nie będzie marudzenia :) Za chwilę go wrzucę. I teraz prośba - mogę podrukować plakat, wydrukowałam też w formie małych ulotek (czasem lepiej rzucić gdzieś pare takich, mama weźmie do domu i nie zapomni a plakat przeczyta i wyleci jej z głowy). Czy któraś z Was może wziąć trochę ode mnie i porozwieszać / porozkładać? Ja się postaram jutro jak mąż będzie pojeździć w pare miejsc ale sama na pewno nie dam rady bo do 16 pracuję i jestem sama z małą. Mogę się np. dzisiaj z Wami umówić i gdzieś Wam podrzucić żebyście miały już podrukowane i tylko porozwieszały. Najlepiej pasuje mi na trasie Matarnia - Słowaka w doł - Chrzanowskiego i wtedy albo Przymorze Real - Zaspa - Wrzeszcz (al. Hallera) albo Kościuszki i do Hallera. Dajcie znak to jakoś się umówimy. Jeśli ktoś chce sam podrukować to też proszę bardzo :)

STOLIKI
Tu trzeba będzie jeszcze coś pokombinować. Żłobek dysponuje 4 większymi (zaraz podam wymiary) i 4 małymi dziecięcymi. Jesli macie jakieś wieszaki, stoliki to p. Ela napisała mi że można dostarczyć w piątek i one to poustawiają i zrobią dekoracje w ogóle :) Myślę że będzie fajnie bo program żłobka przyciągnie klientki :)
Wymiary stolików:
2x 50cm/100cm
2x 60cm/150cm

No ja ewentualnie mam taki ogrodowy duży owalny. Ale jeśli macie jakieś stoliki typu właśnie ogrodowe (lekkie do przewiezienia przynajmniej :)) to dajcie znak. Musimy tu pomyśleć żeby nie było że nie ma gdzie się rozłożyć :)

Dziewczyny, zaraz przeczytam co napisałyście wcześniej bo nie miałam w sumie kiedy. Czekam na Wasze sugestie.
Aha, pisałam do trójmiasta, obiecano wpis na portalu ale pewnie z racji tego że miejce to prywatny Żłobek to nie będzie to taka reklama jak Szafy Dzieciaka :( Oni mają o tyle fajnie że organizują to w Klubie Osiedlowym. U nas Piastuś chciał 100zł (jakoś tak) za 3h przebywania tam. Jak teraz sie nie uda to ja już odpadam - mimo szczerych chęci widocznie nie mam zdolności.
image

Uploaded with ImageShack.us
super, a mozesz mi wyslac jakos ta ulotke to ja tez wydrukuje i przykleje
przelew poszedl
super :) Jutro rozwiesze kolo AWF i na Zabiance :)
Basiula masz jeszcze miejsce dla sprzedającej. JAk tak to jestem chętna. Ostatnio też byłam.
rozwieszone plakaty Oliwa :)
Super! Dzięki! :)
Dziewczyny - czy żadna z Was nie ma stolika / stołu np. platikowego ogrodowego?? Musimy się jakoś zmobilizować bo może być mało miejsca. Mamy 4 większe, 4 małe dziecięce, ja przywiozę swój z działki. Ale może jeszcze któraś ma??? Pomyślcie. Myślałam że załatwię więcej z pracy ale nie dam rady jednak.
ja pomysle i dam znac
czyli spotykamy sie poł godziny wczesniej o 15.15?
Nie no zaczyna się o 15 - warto uszanować właścicielkę żłobka i być punktualnie żeby wysłuchać to co ma do powiedzenia. Ja będę tak ok 14:30
Basiu, czy orientujesz sie czy będzie można ze żłobka wypożyczyć jakieś krzesełko do siedzenia?jako, że jestem w zaawansowanej ciąży to fajnie byłoby przycupnąc chociaż na chwilę:) bo neiw iem czy będa czy samej coś kombinować, pzodrawiam
no to ja nie umiem czytac ze zrozumieniem.
Bede o 14.30.
do zobaczenia
Monia, ja nie twierdzę że nie umiesz czytać - nie obrażaj mi się tylko :) Godziny są od 15 do 18 w tym nasze ciuszkowanie od 15:45 (tak jest na plakacie a jak w rzeczywistości to nie wiem) :)

Mała misia - na pewno znajdzie się krzesełko :)
witam oj nie wiedzialam ze takie akcje są juz wyspszedalam ciuszki normalnie po 1zł za sztukę no cos by się znalazło no i kupilabym napewno cos dla 3latka na wiosnę.
bardzo proszę zapisz moje dane i powiadom mnie na priv o następnej akcji wczesniej
o lokalu mozna by było pomysleć tez na przymorzu w klubie piastuś na piastowskiej 98 tam są często różne festyny a i latem moze na po festynie mozna taki kiermasz zorganizować
pozdrawiam wiki
i owocnego ciuszkowania
Wikunia - we wrześniu miałyśmy w Piastusiu taką aukcję :] tym razem tam nie wyszło ;)

Basiula - jak to tam było? że albo w tygodniu (gdzie wiele Mam jeszcze pracuje o tej godzinie) i za darmo - bez możliwości wywieszania plakatów z info i adresem?
Albo w sobotę i płatny lokal?
bo już nie pamiętam :P czemu nie udało się drugi raz?
W Piastusiu było tak, że rzeczywiście tylko w tygodniu (wtedy było w piątek od 16 do 19) i jeśli na plakacie chciałybyśmy żeby było napisane, że chcemy sprzedawać to Piastuś od nas musiałby wziąć pieniądze (za te 3h wyszło jakieś 100zł). A bez tego obawiałyśmy się, że będzie małe zainteresowanie. Ale jeśli dobrze pamiętam to pani z Piastusia mówiła, że latem można zorganizować takie coś na dworzu, coś właśnie w stylu kiermaszu i wtedy chyba nie braliby kasy bo rzecz nie działaby się w budynku. Ale nie pamiętam dokładnie.
Basia ja nie z tych co sie obrazają:-)
poprostu spojrzalam na plakat tam ciuszki od 15.45 wiec jak pisalaś w mailu ,ze sie spotkamy poł h wczesniej to sobie odjelam i taka godz mi wyszła:-)))
He he dobrze ze taka rozmowa wyszla bo tez tak pomylalam jakt ty
no to żesmy pohandlowaly:-)))
i jak było??
no to jak bylo? Ja się rozłożyłam i dopiero dziś dochodzę do siebie :(
coś widzę, że nikt nie chce się wypowiedzieć :-)
Ja byłam, jestem zadowolona, kupujących trochę więcej niż na Przymorzu. Coś sprzedałam, cos kupiłam, coś wymieniłam, pogadałam z sympatycznymi dziewczynami, wypiłam herbatkę i zjadłam ciacho :-)
Fajne było to, że jak ktoś przyszedł z dzieckiem to miało ono zajęcie ze wzgl na to, że "handlowanie" odbyło się w sali gdzie na co dzień przebywają dzieci przedszkolne i było dużo zabawek.
Miejsca rzeczywiście zdecydowanie mniej niż poprzednio w Piastusiu ale jakoś dałyśmy radę.
Pozdrawiam wszystkie uczestniczki :-)
a potwierdzam potwierdzam:) faktycznie mozna bylo sobie pogadac i poznac, mila atmosfera,
a oczywiscie podziekowania dla basiuli, ktora bardzo sie starała, i za organizacje !!!! dziekuje
bylo miło i sympatycznie:-))) i Basi tez podziękowania składam.
Dziewczyny, miałam do Was napisać ale jestem na urlopie i mam ograniczony dostęp do neta. Wrócę w pon to napiszę :) Ja ogólnie też jestem zadowolona :) Na początku co prawda trochę kwas był ale potem w sumie fajnie wyszło :) Nie ma za co dziękować :) Pani Ela na koniec powiedziała że następnym razem (czyli jest chętna - jeśli oczywiście Wy będziecie ;)) to zrobimy osobno Tanie ciuszkowanie żeby właśnie nie było jakiś niedomówień :) Ale podsumowując było fajnie. Miło było się z Wami spotkać chociaż nadal nie wiem do końca kto jest kim ;) Następnym razem zrobimy przedstawienie się na samym początku :) Miłego dnia i odezwę się po urlopie!
ja się piszę na kolejne, bo na to nie zdążyłam :)
a kiedy teraz organizujecie?
ja się koniecznie piszę na następne, na to nie zdąrzyłam dojechać :(
hej,

czy akcja się powtórzy, na ta nie dałam radę choroba wygrała :(
wiecie co :) tak to jest duzo osob pisze ze bedzie... a co o czego przychodzi to niesiety nie wypala tak jakby sie chcialo,
No ja na pewno już NIE biorę się za organizowanie :) I to jest tak jak pisze ewciak - chętnych (mówimy o tych kupujących) sporo się ogłasza a potem trzy osoby na krzyż przychodzą :/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry