Widok

Tantum Verde na ząbkowanie, czemu maluszek nie znosi? HELP.

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Kurcze wszyscy których znam tak zachwalają to tantum verde a moja córka drze się po tym sprayu jak opętana. Może jakoś źle stosuje? Mam pryskać na palec i smarowac? Czy bezpośrednio? A może na smoka? Doradźcie,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tandum verde jest moim zdaniem takie dosc sczypiace, ostre wiec widocznie Twoja mala nie cierpi tego smaku i ja to drazni, z reszta sama psiknij sobie do buzi , moim zdaniem to ohydne.
ja wogole nie stosowalam zadnych preparatow przy zabkowaniu bo moim zdaniem sa malo skuteczne. i jesli wogole to przynosza ulge na kilka minut
może się boi tego psiukania i płacze, bo sie wystraszyła albo odgłosu, albo że coś zimnego rozprysnęło w buzi. Moze faktycznie spróbuj na smoczka, albo po prostu skorzystaj z maści
Czasami mam ochotę iść sobie w cholerę, tyko nie wiem którędy.
Na smoczek nie. To się stosuje miejscowo na dziąsła
kobyłko, nie lepiej kupić żel na ząbkowanie? łagodzi ból i na pewno pomaga. pani w aptece kilka dni temu poleciła jakiś nowy płyn na ząbkowanie, podobno rewelacja. a tantum verde jest na gardło i chyba nie dla dzieci i nie na ząbkowanie...
image image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

ciąża a żelowe paznokcie (13 odpowiedzi)

Witam koleżanki......czy wiecie o jakiś przeciwskazaniach do robienia sobie żeli w trakcie...

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? (20 odpowiedzi)

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? jak się ubrać na taki zabieg? jak to działa i czy działa ?

Wakacje z dziećmi (118 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry