Widok

Tantum Verde na ząbkowanie, czemu maluszek nie znosi? HELP.

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Kurcze wszyscy których znam tak zachwalają to tantum verde a moja córka drze się po tym sprayu jak opętana. Może jakoś źle stosuje? Mam pryskać na palec i smarowac? Czy bezpośrednio? A może na smoka? Doradźcie,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tandum verde jest moim zdaniem takie dosc sczypiace, ostre wiec widocznie Twoja mala nie cierpi tego smaku i ja to drazni, z reszta sama psiknij sobie do buzi , moim zdaniem to ohydne.
ja wogole nie stosowalam zadnych preparatow przy zabkowaniu bo moim zdaniem sa malo skuteczne. i jesli wogole to przynosza ulge na kilka minut
może się boi tego psiukania i płacze, bo sie wystraszyła albo odgłosu, albo że coś zimnego rozprysnęło w buzi. Moze faktycznie spróbuj na smoczka, albo po prostu skorzystaj z maści
Czasami mam ochotę iść sobie w cholerę, tyko nie wiem którędy.
Na smoczek nie. To się stosuje miejscowo na dziąsła
kobyłko, nie lepiej kupić żel na ząbkowanie? łagodzi ból i na pewno pomaga. pani w aptece kilka dni temu poleciła jakiś nowy płyn na ząbkowanie, podobno rewelacja. a tantum verde jest na gardło i chyba nie dla dzieci i nie na ząbkowanie...
image image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

OSZCZĘDZANIE W KAŻDYM CALU (80 odpowiedzi)

Czy któreś z was są bardzo oszczędne jeżeli tak to w jaki sposób i co zaoszczędzacie . -woda...

odbiór mieszkania - na co zwracać uwagę? (15 odpowiedzi)

witam:) (piszę na tym forum, bo więcej osób zagląda, więc może Ktoś mi doradzi) za kilka dni...

szukam niani Redłowo Wzgórze św. Maksymiliana (7 odpowiedzi)

Witam, poszukuję niani na okres wakacji dla dwójki dzieci, Syn jest samodzielny i w lipcu będzie...

do góry