Widok

Targowisko w Rumi.

Rumia Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Prosze o pomoc - w jakie dni oprócz soboty jest czynne targowisko w Rumi przy ul. Kościelnej ?
I w jakich godzinach ?
Jestem z Wrzeszcza, dziekuję za odpowiedzi ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W środy, ale nie wiem od której.
Dziękuję bardzo ;)
zawsze jest w środę i sobotę i zawsze od rana 7-8 a do której to różnie w sobotę zawsze dłużej jak ładnie i sporo ludzi to i do 14 ale w środę zazwyczaj tak 11-13 to już max jak pada to ogolnie nędzniej.
Czy na tym targowisku można zakupić używane ubrania dla dzieci i niemowląt? Bardzo proszę o odpowiedź, jeśli ktoś był i zwrócił uwagę. Z góry serdeczne dzięki.
sa dwa stoiska chyba z taka odzieza a bynajmniej dla mnie na takie wygladaja ale maja tez na nich nowe rzeczy ngdy nie podchodze wiec wiecej szczegolow nie znam, kiedys tez jakas pani sprzedawala obok swoich warzyw.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki wozek wybrac? (79 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

otworzyć firmę ?? (36 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (35 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

do góry