Widok

Tatuaż dla męża :):):)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej

Co myślicie - chciałabym zrobić mężowi niespodziankę i zrobić sobie tatuaż np: z jego imieniem ale jakoś inaczej, tzn. nie polskie imię :)
Może macie jakieś pomysły? Jak go ująć :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16
he ja mam tatuaz zamiast obraczki i na palcu gdzie powinna byc obraczka mam "naleza do " z inicjalami meza :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Justyna ja mam date urodzin synucha na nadgarstku XXI VII MMX z kropkami pomiedzy znakami nie na dole ale w srodku..a pod nia jest miejsce na date kolejnego dzieciaczka (w przyszlosci) .. ale uwaga ! tatuaz uzaleznia :):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja sobie chce wytatuowac date slubu, urodzin syna i pozniej dorobic date urodzin drugiego dziecka:) jakims ladnym, artystycznym pismem, na nadgarstku:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
mi się podobają imiona pisane po egipsku :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak szukasz inspiracji to poszukaj w necie elfickiego słownika i wpisz imię męża - może akurat wzór Ci się spodoba :)
moja kolezanka zrobila sobie tatuaz na nadgarstku własnie imię meza i super to wygląda... zalezy jak kto do tego podchodzi, jak ktos nie lubi tatuazy to nieważne co sobie zrobisz to i tak bedzie zle..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
"hińskiego" się czepiacie, a "wontek" pominęłyście? :P

mam tatuaż - swój własny ;) dla siebie :] dla podkreślenia wejścia w dorosłe życie ;) czyli zrobiony tuż po osiemnastce ;)

nigdy nie zrobiłabym tatuażu dla kogoś - żeby mu coś okazać/udowodnić ;)

ale jeśli chcesz, Twojemu Mężowi podobają się tatuaże - to czemu nie :P tylko faktycznie lepiej jakiś znaczek zamiast imienia ;) tak na wypadek zmiany Męża w przyszłości ;) (nie życzę ale różnie bywa)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale wy jestescie zlosliwe,no zesz kur.. mac ,
moim zdaniem fajny pomysl ja tez planuje wytatuowac imie meza,plus obraczke i imie corci, moja rada tak jak jednej z poprzedniczek,jak juz imie to polskie znai w fajnej czcionce i bedzie super wygladalo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ajeczka jak bym zrobiła sobie tatuaż napisany charakterem pisma mojego męża chyba bym się go wstydziła ;) Mój mąż pisze jak kura pazurem :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ej no..po co ta zlosliwosc? macie z tego radoche?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
"hiński" to taki nie europejski i nie polski tylko chiński, Jak byś poczytała wcześniej to napisałam, że się pomyliłam :) nie takie byki te forum widziało :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
"hiński" a jaki to tatuaż ????
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
monika848: moi znajomi zrobili sobie tatuaże w taki sposób, że ona miała imię męża napisane jego charakterem pisma - na łopatce, a on imię żony na ramieniu, jej pismem. Pomysł ciekawy moim zdaniem, choć ja osobiście tatuaży nie znoszę ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
jezeli chcesz to imie meza to okej tylko zrob je w jezyku polskim :) to moja rada.. w studio zanim Ci wydrukuja wzor tatuazu powinni pokazac Ci w kompie kilkadziesiat roznych czcionek i wybierasz te ktore podobają CI sie najbardziej ( wcale nie trzeba po hebrajsku czy chinsku, polskie znaki w odpowiedniej czcionce tez sa piekne) i popros o odbicie na skorze wtedy zobaczysz ktory najladniejszy i go zrob.. :) a w tym tyg jest konwent tatuazu w gdansku wiec moze tam sie wybierz po rade :)

ja polecam studio SAVEETAT w sopocie :)

http://www.trojmiasto.pl/tattoo-konwent
Monika pomysl KINY mi sie bardzo podoba i jest zwiazany z meżem ... czegoś takiego poszukaj ... i powodzenia

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
No i znów afera :):):) Dziewczyny te które doradziły dziękuję :) Tym ,które komentowały też dziekuję . Przynajmniej coś się dzieje w ten ponury dzień. A tatuaż jakiś zrobię jak znajdę fajny pomysł :) Wtedy zrobię foty i wstawię na forum :):):)
no cóż ... życie ... Ty i Twoje koleżanki musicie mnie tu znosić ...

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Moge sobie pisac gdzie i jak chce!

A Ty jestes nudna i monotonna, juz nie tylko ja to stwierdziłam na forum!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
o ooooo Kasia widze popitalasz po watkach dziś bez logowania

a ja będe pisac co mi sie podoba i co chce O!! heheheh i mam z tego dziś ubaw

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Najlepiej poszukaj dobrego salonu , a kompetentny pracownik powinien doradzić:)
Mi osobiście same imiona czy daty się nie podobają ale czasami bardzo ładnie można to wszystko skomponować np delikatne imię w jakimś rysunku.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry