Widok
też myślałam o pokrowcach... pewnie ich wygląd zależy głównie od materiału z jakiego są wykonane... ja pożyczyłam jeden żeby zobaczyć jak to wygląda na żywo, ale niestety na zdjęciu na stronce fajnie a jak zobaczyłam na żywo to jak jakieś prześcieradło :) odpada na pewno :) chyba pozostanę na kokardach z tyłu na krzesłach...
Sala w Lukullusie jest jasna, w zasadzie tzw "biała" więc rzeczywiście jak ktoś chce wyasygnować jeszcze fundusze na pokrowce to uważam, że całokształt wystroju na tym skorzysta.
Pozdrawiam
Elzbieta Dussa Studio Glorioza
Pozdrawiam
Elzbieta Dussa Studio Glorioza
Witam serdecznie
Osobom zainteresowanym naszą ofertą więcej informacji wyślę na adres email.
Natomiast odpowidając na pytanie dotyczące dekoracji. Każda oprawa przygotowywana jest indywidualnie dla każdego z naszych klientów i dopiero po zakończeniu naszej współpracy zdjęcia mogą zostać publikowane.Zapraszam natomiast do zapoznania się z naszą ofertą na naszej stronie www.glorioza.net.
Pozdrawiam
Elżbiata Dussa
Studio Glorioza
Osobom zainteresowanym naszą ofertą więcej informacji wyślę na adres email.
Natomiast odpowidając na pytanie dotyczące dekoracji. Każda oprawa przygotowywana jest indywidualnie dla każdego z naszych klientów i dopiero po zakończeniu naszej współpracy zdjęcia mogą zostać publikowane.Zapraszam natomiast do zapoznania się z naszą ofertą na naszej stronie www.glorioza.net.
Pozdrawiam
Elżbiata Dussa
Studio Glorioza
Moj brat tam mila wesele. Sala ladna, Jedzenie dobre. Jeden wielki minus. Siedzialm przy stole dla panstwa mlodych. Nawalili nam tyle jedzenia ze nie mialam gdzie postawioc szklanki a co mowic o talerzu. Natomista na stolach jedzenie bylo. Popros by przygotowali mniejsze porcje i na mniejszych talerzech na stol dla pantwa mlodychi wtedy bedzie git.