Widok
hej ja w tym roku miałam wesele w tawernie i było cudownie. Właściciel to super koleś, który jest na imprezie i wszystkiego pilnuje, jedzenia była tak dużo, że nie sposób było to wszystko zjeść, napoje do oporu w cenie menu. Piękna sala dużo miejsca do tańczenia. Knajpa przystraja stoły kwiatami, więc nie trzeba sie martwić o wystrój. Goście byli bardzo zadowoleni, duże wrażenie robią płonące potrawy które kucharz wnosi na sale. Bardzo polecam ta knajpe jest naprawde super!!!!!!
Bawiłam sie tam na 2 weselach i powiem task:było za każdym razem fantastycz\nie!!!Bawiłam sie do samego rana.Jest parking duuuuzy gdzie można zostawić auta do następnego dnia-wystarczy sie dogadać.|Jedzenie wyśmienite , obsługa tez rewelka,wszystko podane na czas.po za tym działająca klima,właściciel z którym idzie sie dogadać i dużo miejsca do tańczenia!!!I z tego co wiem to jest tam kilka opcji menu,wiec cenowo nie jest aż tak drogo jakby mogło sie wydawać.naprawde bede polecała ten lokal.sama chciałam mieć tam wesele ,ale już moja rodzina bawiła sie tam 2 razy z rzędu ile można razy bawić sie w tym samym miejscu:):)hehe

jest jedzenie względnie tanie - raczej smaczne i bardzo drogie - smaczne. Ogólnie jest tam bardzo drogo, płacisz za takie rzeczy jak np.
"papryka z chin" - to taki przykład. Jeśli masz dużo pieniążków - to może być ciekawie, a jeśli nie to chyba nie warto się szarpać. Takie jest przynajmniej moje zdanie.
pozdr:)
"papryka z chin" - to taki przykład. Jeśli masz dużo pieniążków - to może być ciekawie, a jeśli nie to chyba nie warto się szarpać. Takie jest przynajmniej moje zdanie.
pozdr:)