Widok

Tawerna Lukullus

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Moje wesele ma odbyc sie w tawernie lukullus. Jeśli ktos był tam na weselu prosze o opinie. Dziekuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny nie stresujcie się !!!! Chodziło mi że jedzenia było tak akurat. Ja nie organizowałam wesela tylko sie na nim bawiłam. Uważam ze bardzo dobrą knajpę wybrałyście i na ta ilość osób jest super. Ja sama o niej myslałam ale organizuję wesele na 130 osób i to juz zdecydowanie za ciasno, mimo ze na taką nie wygląda. Spokojnie polecam !
też jestem zainteresowana odpowiedzią, bo mamy tam wesele 5 czerwca. Czy to znaczy, że było za mało jedzenia (ubogo na stołach) i który zestaw był wybrany. Co wybrać z zestawu a z czego zrezygnować.
Robimy na 70 osób? A co znaczy ze ilosci nie za duze? Chyba nie zabraknie co? A Ty bylas na weselu czy sama mialas??
Rewelacja. Jedzenie bardzo dobre, moze nie było ogromnych ilości ale bardzo dobre. Przede wszystkim polecam oprawe, wystrój super, bardzo elegancko,a za razem przytulnie, a na ile osób robisz ?
Rewelacja. Jedzenie bardzo dobre, moze nie było ogromnych ilości ale bardzo dobre. Przedewszystkim polecam oprawe, wystrój super, bardzo elegancko,a za razem przytulnie, a na ile osób robisz ?
do góry