Widok

Tawerna Lukullus

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Moje wesele ma odbyc sie w tawernie lukullus. Jeśli ktos był tam na weselu prosze o opinie. Dziekuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rewelacja. Jedzenie bardzo dobre, moze nie było ogromnych ilości ale bardzo dobre. Przedewszystkim polecam oprawe, wystrój super, bardzo elegancko,a za razem przytulnie, a na ile osób robisz ?
Rewelacja. Jedzenie bardzo dobre, moze nie było ogromnych ilości ale bardzo dobre. Przede wszystkim polecam oprawe, wystrój super, bardzo elegancko,a za razem przytulnie, a na ile osób robisz ?
Robimy na 70 osób? A co znaczy ze ilosci nie za duze? Chyba nie zabraknie co? A Ty bylas na weselu czy sama mialas??
też jestem zainteresowana odpowiedzią, bo mamy tam wesele 5 czerwca. Czy to znaczy, że było za mało jedzenia (ubogo na stołach) i który zestaw był wybrany. Co wybrać z zestawu a z czego zrezygnować.
Dziewczyny nie stresujcie się !!!! Chodziło mi że jedzenia było tak akurat. Ja nie organizowałam wesela tylko sie na nim bawiłam. Uważam ze bardzo dobrą knajpę wybrałyście i na ta ilość osób jest super. Ja sama o niej myslałam ale organizuję wesele na 130 osób i to juz zdecydowanie za ciasno, mimo ze na taką nie wygląda. Spokojnie polecam !
Ja robiłam w zeszłym roku wesele. Było rewelacyjnie!!!. Na 80osób i były luzy na sali. Jedzenie pyszne w ilości w sam raz. Atmosfera na sali świetna. Nie denerwuj się . Napewno nie będziesz żałować. Pozdarwiam i wszystkiego dobrego...
Moje wesele ma byc na 100 osob myslcie ze Lukullus to dobry wybor? Prosze odpowiedzcie
Myśle,że tak. Miałam tam wesele w w czerwcu.

Tam jest dwóch kierowników sali - jeden jest suuuuuper i wszystko zawsze jest na czas a nawet szybciej, drugi jakby gorzej to wszystko załatwia. Niemniej sala jest super i imprezki zawsze są na wysokim poziomie.
Lokal rewelacyjny, klimatyzacja,wystrój wszystko na wysokim poziomie.
Mieliśmy tam niedawno wesele. Jeżeli chodzi o jedzenie to zapropnowaliśmy swoje menu i bylo naprawde wszystko smaczne i dużo.
Z czystym sumieniem polecamy.
a za ile mieliście menu? i gdzie ewentualnie załatwiliscie nocleg dla gości przyjezdnych?
menu: 130 zl/osoba (w tym 4 posilki cieple i deser) bez ciasta i alkoholu, Noclegów nie zalatwialiśmy nie bylo takiej potrzeby.
GRATULUJE WYBORU!MOJ BRAT MIAL TAM WESELE I ...S UUU PER!JEDZENIE...NIE MARTWCIE SIE,JEST DUZO I BARDZO DOBRE , A POZA TYM...PIEKNIE PODANE,KELNERZY NA NAJWYZSZYM POZIOMIE!
BEDZIE REWELACYJNIE,BAWCIE SIE DOBRZE!
My mielismy menu za 120zł (środkowe) , jedzenia było naprawdę wystarczająco.

image

Jaka jest mozliwosc noclegow?
Mam pytanie, nie wiecie czy można zrezygnować z tego okrągłego stołu?
I mieć tradycyjnie podkowę? :-)
jak szybko trzeba rezerwować salę?
Pozdrawiam

Ja byłem w Lukullusie jako gość. Wesele było na ok 70-80 osób. Było naprawdę super. Jedzenie bardzo dobre (ilości wystarczające). Sala bardzo ładna. Naprawdę super. Jedynie nie podobał mi się pomysł z oddzielnym okrągłym stółem dla młodych i świadków (ale to moje subiektywne odczucie).
No właśnie mi się też to nie podoba. :-(

do góry