Widok
O tak też przerabiałam ten temat. Nigdy nie trafiłam na taksówkę z fotelikiem. Kiedyś jechałam na lotnisko i poprosiłam o taką taksówkę, pani mi na to, że najbliższa jest w Brzeźnie (mieszkam koło Alfy), mówię, że zaczekam, ona mi na to, ze dłuższy dojazd i już nie wiem co nawymyślała, że w końcu i tak przysłała tą bez fotelika. Z drugiej strony jakby nie patrzyć to kierowca musiałby mieć przynajmniej dwa foteliki w aucie.
No ale nie każdy samochód musi mieć fotelik, ja też to przerabiałam w Gdańsku i masakra, poprosiłam o taksówkę z fotelikiem, niby ok nie ma problemu, po czym przyjechał pan bez i mówi, że przecież w taksówkach nie trzeba mieć i był bardzo zdziwiony o co mi chodzi, nastepny przyjechała tylko z podkładką, także to ciężki temat naprawdę i to nawet zamawiając taksówkę dużo wcześniej.
Na stronie się chwalą, że to usługa STANDARDOWA http://www.hallotaxi.gda.pl/Oferta_Indywidualna.html , a jak dzwonie 2 dni wcześniej to mi mówią, że LOS zdecyduje w ostatniej chwili:P
Ciekawe jak z usługami NIESTANDARDOWYMI, jak języki obce ;-) - język obcy też losowo przypada? :-)
Ciekawe jak z usługami NIESTANDARDOWYMI, jak języki obce ;-) - język obcy też losowo przypada? :-)
to taki chwyt marketingowy co by lepiej wyglądało na stronie :-)
Chyba jednak z j. obcym szybciej znajdziesz niż z fotelikiem, no chyba że z chińskim :-), to wtedy zdecyduje los.
A swoja drogą jak jest taka usługa to powinni zapytać kierowcę czy w danym dniu może przyjąć taki kurs i wszystko wiadomo od razu.
Chyba jednak z j. obcym szybciej znajdziesz niż z fotelikiem, no chyba że z chińskim :-), to wtedy zdecyduje los.
A swoja drogą jak jest taka usługa to powinni zapytać kierowcę czy w danym dniu może przyjąć taki kurs i wszystko wiadomo od razu.
Dokladnie, tym bardziej jak jedziesz obwodnica z lotniska. Ja bardzo sie zawiodlam na EUro School, przez pewien czas, jesli wczesniej sie zadzwonilo zawsze przynajmniej podkladka byla. A potem juz nigdy. Spytalam w koncu co sie stalo? Chociaz glupia nie jestem, dostali podkladki od firmy ubezpieczeniowej, i po roku rozkradli taksowkarze, zabrali i tyle widzielismy fotelikow w tej super firmie. Bab sie przyznala, ze mam racje, ale mogli tak zrobic, bo w umowie mieli, ze przez rok beda jezdzic z podkladkami. No to sobie potem pozabierali.