Widok

Tczew i okolice

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć dziewczyny,

jakie lokale możecie polecić w Tczewie i okolicy, chodzi mi o jedzenie, wystrój i miejsce na około 100 osób?
Co w Tczewie można zrobić z gośćmi przyjezdnymi, gdzie ich przenocować?

Kogo polecacie jako kamerzyste i jaki zespół?

Pozdawiam
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
TCZEWIANKA - dziękuję za wsparcie, mam nadzieje ze w końcu w przyszłym tygodniu znajdę czas aby zasie organizacja wesela...
image
image
Witam :)

Zdecydowanie polecam Zajazd Roma na zorganizowanie przyjęcia weselnego :) Pracowałam tam jako kelnerka i wiem jak wszystko wygląda "od kuchni" :)

1. Jedzenie jest przepyszne, przygotowywane z wysokiej jakości składników (a nie jakiś odpadów, resztek itp.).
2. Dekoracje potraw są niesamowite! Szef Kuchni jest Mistrzem nie tylko w przyrządzaniu potraw, ale również w ich dekorowaniu, co jest również istotne! Bo co z tego, że potrawa jest dobra, jeśli byle jak podana?
3. Przy salach są śliczne ogródki - każda sala ma osobny więc goście na pewno się nie "pomieszają" ;) Zdjęcia w tych ogródkach wychodzą przepięknie!
4. Duży parking też jest plusem - pomieści sporo samochodów Waszych Gości.
5. Właściciel czuwa nad tym, aby obsługa zawsze była tam, gdzie trzeba :) Kelnerzy zawsze dbają o to, aby na stole był porządek, aby wszyscy goście byli zadowoleni, a szczególnie Para Młoda.
6. Obydwie sale - mniejsza, która pomieści do 70-75 os. oraz duża na max. 130 os. posiadają klimatyzację.
7. Prawdą jest, że sale nie robią ogromnego wrażenia na pierwszy rzut oka. Najlepiej więc przyjechać w sobotę ok. 14, kiedy przygotowania trwają :) Poza tym zawsze można dogadać się z Sebastianem, aby było np. więcej balonów itp.
8. Wszystko można ustalić, a z pewnością będzie tak, jak chcieliście! :)

Na koniec dodam, że mój brat miał tam wesele i wraz z żoną był bardzo zadowolony :)

Jeśli pominęłam jakąś ważną informację na temat Romy to piszcie na maila. Postaram się odpowiedzieć w miarę możliwości - tzn. jeśli czas mi na to pozwoli :)

Powodzenia w organizacji Waszych Ślubów i Wesel!

Pozdrowienia,
Gosia
image
Aaa i zapomniałam dodać, że w Romie są pokoje do wynajęcia :)
image
czy ktoś ma może jakiś świeże informacje dotyczące Romy w tczewie, jakie menu, w jakich cenach??
up up
no ja mam najnowsze menu z romy na rok 2010
jak bedziesz chciala to ci moge wysłac
image
image
no ja tam mam slub 14 sierpnia tak wiec mam najnowsze informacje :):)
image
image
Nie jestem z Tczewa, ale wesele mam w Romie. Być może, że będzie tam za małpo miejsc noclegowych, ktoś wyżej polecał ekonomik, czyli? liceum ekonomiczne czy technikum?Czyli pokoje w internacie?
dzięki za odp
no w ekonomiku maja miejsca noclegowe tak wiec mozesz sie zapytac albo sprawdz sobie na stronie tej szkoły.
karolcia 475 prześłij mi prosze menu z Romy ania100pa@wp.pl dziękuje z góry,
juz ci wyslalam na meila
image
image
dziękuje, a powiedz mi jeszcze jak układa się współpraca z właścicielami Romy, ?? co np z dekoracją sali, mają swoją czy trzeba dodatkowo udekorować?
napisz do mne na gg bo tam mnie czesciej złapiesz :) 6770722 i wtedy ci wszystko wyjasnie co i jak :)
image
image
Jesli jeszcze nie zdecydowalas sie na Rome, to polecam sale w hotelu w Lubieszewie (niedaleko Tczewa)... jest to nowy hotel, pod nazwa Villa Lesne Ustronie... Sala jest tam przepiekna:) Cena odpowiednia, menu wg Twojego gustu...wesle mam tam w czerwcu... Terminy tam sa napiete, wiec... pospiesz sie:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mogłabyś podać stronę www tego hotelu?
dzięki!
www.lesne-ustronie.pl JEŚLI MOGĘ WAM POLECIĆ SALĘ W OKOLICACH TCZEWA TO POLECAM VILLE LEŚNE USTRONIE BYŁAM TAM NA WESELU W LUTYM I NA ZABAWIE ,SALA PRZEPIĘKNA POMIEŚCI OK 140 OSÓB JEDZENIE BOSKIE KUCHARZ NAPRAWDĘ MA TALENT ,CO DO WYSTROJU TO MOŻNA WSZYSTKO I WŁAŚCICIEL JEST OTWARTY NA WSZYSTKIE PROPOZYCJE LUB SALE STROJĄ W DELIKATNEJ TONACJI W CENIE WESELA , KELNERÓW JEST POD DOSTATKIEM I CO MI SIĘ SPODOBAŁO TO, TO ŻE NA SALI STOJĄ ZAWSZE KELNERZY I CZEKAJĄ . A NO I WAŻNE MAJĄ POKOJE HOTELOWE NA WYSOKIM POZIOMIE NAPRAWDĘ WSZYSTKO ZROBIONE Z GUSTEM ,OBIEKT JEST POŁOŻONY W LESIE .JA OSOBIŚCIE MIAŁAM WESELE W ROMIE ROK TEMU I BYŁAM BARDZO NIEZADOWOLONA ALE TO DŁUGA HISTORIA .POZDRAWIAM
Dzieki!Lokal otwarty w styczniu ale słabo się reklamują chyba ,bo chociaż jestem ze Tczewa to wcześniej nie miałam pojęcia,ze w poblizu jest taki lokal.Strona internetowa bardzo ładna, ale na zdjęciach w galerii prawie same schody:)rzeczywiście ładna balustrada...
mozemy gości przywieżc i odwieżc www.bus-darmar.pl
Zapraszam na profesjonalny makijaż, dojeżdzam, zdjęcia oraz info prześlę na maila, kontakt: ania.makeup@wp.pl, gg 1635544, tel. 693 58 51 58
hotel w carinkie jest duzy sale przepiekne obsługa na poziomie wystruj sal z gustem i co warzne piekne bukiety swiezych kwiatów

Inne tematy z forum Wesele

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

do góry