Widok
Musze przynac ze twoja kolezanka miala racje w 100%. 3lata temu jeszcze tam bylo dobrze ale niedawno bylam tam na weselu i o 22 zabraklo juz jedzenia. Musieli sie wyklocic o wiecej jedzenia i doszlo do wymiany zdan pomiedzy wlascicielem tequili a para mloda. Strasznie tam oszukują co do jedzenia. Dobrze ze nie zrobili tam poprawin bo zostal jeden pomisek jedzenia. A co do menu to jest jedna cena chyba 125zł
moja siostra miala tam wesele w kwietniu br. i bylo calkiem,c alkiem, ale nie super, jedzienia w miare duzo,ale na koniec nie dali wszystkiego do domu
T.ma w ogole kiepska opienie, o czym nie wiedzialaysmy wczesniej, odkad sama zajmuje sie org-ą swojego wesela nasluchalam sie kilku negatywnych opinii na temat tego lokalu,osobisie tam nie robie,
mam juz zaklepane miejsce w sali weselnej w goscicinie, gdzie jest duzo jedzenia, ogromna sala i mozliwosc wyjscia na zewnatrz+ogrod dla nowozencow
polecam!
T.ma w ogole kiepska opienie, o czym nie wiedzialaysmy wczesniej, odkad sama zajmuje sie org-ą swojego wesela nasluchalam sie kilku negatywnych opinii na temat tego lokalu,osobisie tam nie robie,
mam juz zaklepane miejsce w sali weselnej w goscicinie, gdzie jest duzo jedzenia, ogromna sala i mozliwosc wyjscia na zewnatrz+ogrod dla nowozencow
polecam!
ewela
Mnie również dziwi ta opinia.Moje wesele było rok temu i akurat jedzenie i obsługa była na najwyższym poziomie.Może goscie dobrze się bawili i nie jedli za dużo bo na poprawiny zostało ogromne ilości zakąsek i mięs.Będę gościem w Tequili w najbliższą sobotę i osobiście sprawdzę czy przez rok nic się nie zmieniło.
PS. zauważyliście, że co jakiś czas na forum są przypuszczane ataki albo na jakąś dobrą knajpę ( np.Estragon) albo na zespoły które cieszą się powodzeniem.
PS. zauważyliście, że co jakiś czas na forum są przypuszczane ataki albo na jakąś dobrą knajpę ( np.Estragon) albo na zespoły które cieszą się powodzeniem.
no to z niecierpliwością czekamy na opinię :)
ja mam nadzieje że po prostu niektórzy mają baaaaardzo duże wymagania ;)
a swoją droga tak czasem sobie myślę, jakie to przykre kiedy para młoda wydaje często zapożyczone i to niemałe pieniądze na gościa a on potem chodzi po świecie i marudzi że kotlet nie taki :(
przecież tak naprawde nie to jest najwazniejsze !!!!!!!! goście powinni przede wszystkim sie dobrze bawic i tańcowac a nie liczyc zakąski na stołach ;)
ja mam nadzieje że po prostu niektórzy mają baaaaardzo duże wymagania ;)
a swoją droga tak czasem sobie myślę, jakie to przykre kiedy para młoda wydaje często zapożyczone i to niemałe pieniądze na gościa a on potem chodzi po świecie i marudzi że kotlet nie taki :(
przecież tak naprawde nie to jest najwazniejsze !!!!!!!! goście powinni przede wszystkim sie dobrze bawic i tańcowac a nie liczyc zakąski na stołach ;)
Mój brat miał tam wesele na początku lipca br. i wszystkiego starczyło. Obsługa też raczej ok (choć czasem trzeba było im powiedzieć, by soków dolali ;) ).
Fakt, że sala jak dla mnie mała (było ok 70 os) i mankamentem jest klimatyzacja nad stolikami :( Jak tańczyło się na parkiecie, to człowiek był zgrzany i było gorąco...
Gdy siadało się przy stoliku, by ochłonąć, z klimy wiał tak zimny powiew, że aż miałam gęsią skórkę :(
Nie polecam miejsc pod klimą - koszmar!
Ale jedzenie ok :) Choć to ustalasz indywidualnie. Dostajesz kartę z ich propozycjami i ustalasz ile i czego chcesz:) Czegoś możesz wziąć dużo, a czegoś innego wcale :)
Twój wybór!
Powodzenia :)
Fakt, że sala jak dla mnie mała (było ok 70 os) i mankamentem jest klimatyzacja nad stolikami :( Jak tańczyło się na parkiecie, to człowiek był zgrzany i było gorąco...
Gdy siadało się przy stoliku, by ochłonąć, z klimy wiał tak zimny powiew, że aż miałam gęsią skórkę :(
Nie polecam miejsc pod klimą - koszmar!
Ale jedzenie ok :) Choć to ustalasz indywidualnie. Dostajesz kartę z ich propozycjami i ustalasz ile i czego chcesz:) Czegoś możesz wziąć dużo, a czegoś innego wcale :)
Twój wybór!
Powodzenia :)
Zupełnie się nie przejmuj. Ja miałam wesele w Tequili 5 sierpnia i jedzenia była masa. Na drugi dzień były jeszcze poprawiny i mimo to kilkanaście półmisków zabraliśmy do domu. Podczas ustalania menu też sie martwiliśmy, że jedzenia zabraknie i na wszelki wypadek wzięliśmy trochę więcej niz nam propnowano (domówiliśmy nawet paszteciki i szaszłyki, których nie ma w głównym menu). Obsługa na najwyższym poziomie- do 4 rano kawka, herbatka, lód do drinka- co kto sobie życzy;). Jeżeli masz jakieś pytania to chetnie odpowiem i przy okazji powspominam.......
PS. My niestety nie zbiliśmy kieliszków, bo kelnerka nam szybko je zabrała, a byliśmy tak podekscytowani, że nie zdążyliśmy jej wyprzedzić.
PS. My niestety nie zbiliśmy kieliszków, bo kelnerka nam szybko je zabrała, a byliśmy tak podekscytowani, że nie zdążyliśmy jej wyprzedzić.
co za bzdury. po pierwsze kieliszki mloda para moze zbic oczywiscie nie ma zakazu, a jesli chodzi o jedzenie to byl komentarz ze goscie sa glodni itd czywiscie to zalezy od mlodej pary tyle ile zamowia tyle jedzenia bedzie skoro zamawiaja najmniej zeby zaoszczedzic to nic dziwnego ze goscie sa glodni, co do koimatyzacji to zawsze mozan poprosic o wylaczenie jej, a potrawy po weselu wszystkie sa p[akowane i wydawane do domu. Polecam
Polecam, byłam tam na trzech weselach, roczku, komuni i przyjęciu urodzinowym, zawsze jedzenia było w sam raz (choć ligiczne że jet to zalezne os wybranego menu) zawsze smaczne (polecam płonącego prosiaczka) po imprezie pakują do domu, obsługa bez zarzutu. Lokal elegancki i przyhjemny.
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
ja mam w teqili wesele za 34 dni.... po 1 . menu zaczyna się id 155 zł a nie od 120- a z jedzeniem nie ma się co dziwić jak młoda para leci po kosztach to w każdej knajpie zabraknie jedzenia o 22 skoro mało zamówią, moim zdaniem mają bardzo bogate menu, sala ( ja mam na górnej do 70 osób) jest bardzo ładna i gustownie urządzona, właściciele przemili, też słyszałam tylko same pozytywne opinie i póki co jestem zadowolona ze wspolpracy, za 2 tyg, idziemy ustalać menu, aaaa i pokoje mają też dla gości ...
W tequili są imprezy okolicznosciowe i jedzenia jest tyle ile sobie zamówi organizator więc jeśli ktoś zamówił za mało jedzenia to niestety mu zabraknie a wlaściciel lokalu zawsze radzi ile potrzeba, lecz klient często "wie lepiej ile jego goście zjedzą" skoro w tequili jest tak strasznie źle to czemu 2011 jest cały zerezerwowany?
Ja byłam niedawno tam na weselu, słabizna że szok, jedzenie hmmm jakie jedzenie?? Tyle, że obiad dostaliśmy a później tylko schab ze śliwką, schab z groszkiem, schab z morelą i to jeszcze wszystko zalane galaretą......podobno Pani Młoda coś domawiała ciekawe tylko czy to była galareta czy ten schab:/
witam.chciałbym wszystkich uspokoić.miałem tam wesele w kwietniu tego roku i powiem że było rewelacyjnie.obsługa super,jedzenie wyśmienite.naprawde wszystko rewelacyjne.i po weselu dostaliśmy bardzo dużo jedzenia do domku.naprawde wszyskim polecam tequile.nie ma się co martwić tylko tam wyprawiać wesele!!!
Byliśmy we wrześniu 2010 na weselu koleżanki...jedzonka za dużo nie było, jednak dość smaczne. Nie wiem może moje średnie wrażenie z klubu jest związane z niezbyt tanecznym towarzystwem, kiepskim dj...
Ale szczerze mówiąc mnie nie zachęciło :-(
Jednak niespecjalnie bym się przejmowała taką opinią - każdy może płacić różną stawkę od osoby i wtedy jedzenie będzie mniej lub więcej, nie ma się co sugerować!
Ale szczerze mówiąc mnie nie zachęciło :-(
Jednak niespecjalnie bym się przejmowała taką opinią - każdy może płacić różną stawkę od osoby i wtedy jedzenie będzie mniej lub więcej, nie ma się co sugerować!
Ja tam wesela nie będę mieć, ale kiedyś przypadkowo z rozmowy wyszło że właściciel tam się strasznie rządzi i z nikim się nie liczy. Np. jak jest czas na tort to jest tort i nic do około jest nie ważne. Orkiestra musi przerwać grac, na szybko grać cos co pasuje do danej sytuacji itp. Zero ustaleń. Podobno w ogóle nie współpracuje z orkiestrą, fotografem, kamerzystą przez co później jest dużo nie ciekawych sytuacji i bałagan