Widok

Tequila Rumia - menu

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam tam wesele za rok a koleżanka była tam niedawno na weselu i nie była zachwycona podawanym jedzeniem i obsługą, byc może już ktos pisał na ten temat, ale proszę o opinię czy ktos z Was był tam i może się wypowiedziec na ten temat, bo trochę się zmartwiłam :(:(:(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
to jak zawsze tyle opini ile ludzi, bo ja slyszlaam natomiast na odwrót ze jedzenie bardzo dobre obsługa na poziomie i ogolnie na plus :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Musze przynac ze twoja kolezanka miala racje w 100%. 3lata temu jeszcze tam bylo dobrze ale niedawno bylam tam na weselu i o 22 zabraklo juz jedzenia. Musieli sie wyklocic o wiecej jedzenia i doszlo do wymiany zdan pomiedzy wlascicielem tequili a para mloda. Strasznie tam oszukują co do jedzenia. Dobrze ze nie zrobili tam poprawin bo zostal jeden pomisek jedzenia. A co do menu to jest jedna cena chyba 125zł
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
moja siostra miala tam wesele w kwietniu br. i bylo calkiem,c alkiem, ale nie super, jedzienia w miare duzo,ale na koniec nie dali wszystkiego do domu
T.ma w ogole kiepska opienie, o czym nie wiedzialaysmy wczesniej, odkad sama zajmuje sie org-ą swojego wesela nasluchalam sie kilku negatywnych opinii na temat tego lokalu,osobisie tam nie robie,
mam juz zaklepane miejsce w sali weselnej w goscicinie, gdzie jest duzo jedzenia, ogromna sala i mozliwosc wyjscia na zewnatrz+ogrod dla nowozencow
polecam!

ewela
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a mnie dziwia zle opinie o tequili,poniewaz jak dotad w samych superlatywach o tym lokalu slyszalam.powiem szczerze,ze mnie wystraszylyscie,bo ja bede miala tam wesele w przyszlym roku.
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Naprawde nie kłamie tak było i nie jestem z konkurencji ale my tez słyszelismy dobre opinie na temat tego lokalu az do wesela. Ja bym w zyciu tam nie zrobila swojego wesela bo goscie by byli glodni.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A JEST MOZE KTOS KTO MA DOBRE PRZEZYCIA Z TYM LOKALEM?,BO WIADOMO ZE TYLE OPINI ILE LUDZI,
DZIWI MNIE TYLKO JEDNO,DLACZEGO WIEKSZOSC TERMINOW MAJA ZAREZERWOWANYCH ,SKORO JEST TAM BEZNADZIEJNIE?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
natka 21 ja mam tam wesele 1 września, wybrałam ten lokal bo słyszałam na jego temat same dobre opinie i szef wydał mi sie bardzo w porządku,
moja koleżanka z pracy miała jakis rok temu i była bardzo zadowolona

ale po tych opiniach jestem zdrowo zmartwiona :(:(:(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
czesc dziewczyny ja jestem równie zszokowana ta opinią jak natak21 ja słyszałam same dobre opinie widziałm jedeno wesele i ludzie byli zadowoleni orkiestra i fotograf tez móiwli ze super wybór więc sama juz nie wiem jak to jest. Mam nadzieje że za rok będzie wszystko ok.

image
Mnie również dziwi ta opinia.Moje wesele było rok temu i akurat jedzenie i obsługa była na najwyższym poziomie.Może goscie dobrze się bawili i nie jedli za dużo bo na poprawiny zostało ogromne ilości zakąsek i mięs.Będę gościem w Tequili w najbliższą sobotę i osobiście sprawdzę czy przez rok nic się nie zmieniło.
PS. zauważyliście, że co jakiś czas na forum są przypuszczane ataki albo na jakąś dobrą knajpę ( np.Estragon) albo na zespoły które cieszą się powodzeniem.
no to z niecierpliwością czekamy na opinię :)
ja mam nadzieje że po prostu niektórzy mają baaaaardzo duże wymagania ;)
a swoją droga tak czasem sobie myślę, jakie to przykre kiedy para młoda wydaje często zapożyczone i to niemałe pieniądze na gościa a on potem chodzi po świecie i marudzi że kotlet nie taki :(
przecież tak naprawde nie to jest najwazniejsze !!!!!!!! goście powinni przede wszystkim sie dobrze bawic i tańcowac a nie liczyc zakąski na stołach ;)
Ja byłam tam na weselu rok temu i nie mogę narzekać. Jedzenie było dobre a obsługa po prostu super. Ciągle czyste talerzyki, wymieniane nie wiadomo kiedy, tak sprytnie robiły to kelnerki.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja byłam tydzien temu tam na weselu i całkiem fajnie. jak dla mnie obsługa bez zarzutu, a jedzenia było dosyc duzo. zalezy tez jakie menu młodzi zamawiaja. jezeli chodzi o lokale w Rumi to nagorzej jest w faltomie, żenada.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
laura 20!a na ile bylo osob wesele?i czy nie bylo ciasno?i czy to prawda,ze w tequili panstwo mlodzi nie moga rozbic kieliszkow na szczescie?
image
Mój brat miał tam wesele na początku lipca br. i wszystkiego starczyło. Obsługa też raczej ok (choć czasem trzeba było im powiedzieć, by soków dolali ;) ).
Fakt, że sala jak dla mnie mała (było ok 70 os) i mankamentem jest klimatyzacja nad stolikami :( Jak tańczyło się na parkiecie, to człowiek był zgrzany i było gorąco...
Gdy siadało się przy stoliku, by ochłonąć, z klimy wiał tak zimny powiew, że aż miałam gęsią skórkę :(
Nie polecam miejsc pod klimą - koszmar!

Ale jedzenie ok :) Choć to ustalasz indywidualnie. Dostajesz kartę z ich propozycjami i ustalasz ile i czego chcesz:) Czegoś możesz wziąć dużo, a czegoś innego wcale :)
Twój wybór!
Powodzenia :)

jak to jest z tymi kieliszkami? można czy nie można tłuc? bo widziałęm stamtąd film i młodzi grzecznie odkładali kieliszki...
mój brat tłukł kieliszki...
taka jest tradycja i nikt nic nie mówił :)

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
to fajowo - myślałem ze może zabraniają wlaściciele... chociaż to i tak nie przeszkodziłoby mi w spełnieniu owej tradycji :)

nie wiem skąd te złe opinie... ja słyszałem raczej dobre - i też się będę tam żenil...

pozdrawiam
Zupełnie się nie przejmuj. Ja miałam wesele w Tequili 5 sierpnia i jedzenia była masa. Na drugi dzień były jeszcze poprawiny i mimo to kilkanaście półmisków zabraliśmy do domu. Podczas ustalania menu też sie martwiliśmy, że jedzenia zabraknie i na wszelki wypadek wzięliśmy trochę więcej niz nam propnowano (domówiliśmy nawet paszteciki i szaszłyki, których nie ma w głównym menu). Obsługa na najwyższym poziomie- do 4 rano kawka, herbatka, lód do drinka- co kto sobie życzy;). Jeżeli masz jakieś pytania to chetnie odpowiem i przy okazji powspominam.......
PS. My niestety nie zbiliśmy kieliszków, bo kelnerka nam szybko je zabrała, a byliśmy tak podekscytowani, że nie zdążyliśmy jej wyprzedzić.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dorka a jaki macie zepół? Music Star? Jeżeli tak to zabawa gwarantowana.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rumia

Osiedle Archipelag (15 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

Wykończenie mieszkania - Rumia (28 odpowiedzi)

Czy ktoś z Państwa może polecić solidną firmę zajmującą się wykańczaniem mieszkań? Chodzi o...

do góry