Widok

Tequila Rumia - menu

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam tam wesele za rok a koleżanka była tam niedawno na weselu i nie była zachwycona podawanym jedzeniem i obsługą, byc może już ktos pisał na ten temat, ale proszę o opinię czy ktos z Was był tam i może się wypowiedziec na ten temat, bo trochę się zmartwiłam :(:(:(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
to może wymachiwał rękoma... ja byłam bardzo zadwowolona z obsługi:) i z całego przyjęcia, a jezeli chodzi o jedzenie to zamowilam tak jak doradzał mi szef... a jak niektorzy jada po kosztach zeby zaoszczedzic to potem narzekaja, dostalismy jeszcze polmiski do domu zapakowane
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
adam a czy mógłbyś napisać na ile osób mieliście wesele i ile zamawialiście jedzdenia? tzn za jaką kwotę?
ja mam zam wesele na 80 osób w sierpniu tego roku i byłambym wdzięczna za każdą sugestię i podpwowiedź:)
Dzięki z góry
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam.chciałbym wszystkich uspokoić.miałem tam wesele w kwietniu tego roku i powiem że było rewelacyjnie.obsługa super,jedzenie wyśmienite.naprawde wszystko rewelacyjne.i po weselu dostaliśmy bardzo dużo jedzenia do domku.naprawde wszyskim polecam tequile.nie ma się co martwić tylko tam wyprawiać wesele!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Poza tym moim zdaniem nie powinnaś sugerowac się opiniami dziewczyn które miały tam wesele, bo zawsze dla młodych jest super itd, ale popatrzeć trzeba co piszą goście....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sala jak sala, ale jedzenie hmmm słabe i to bardzo. Może i młodzi chcieli przyoszczędzić na menu, ale to co było (a było niewiele) też bez szału......byłam tam na weselu w wakacje 2009 r.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Graliśmy 3 razy na weselach, w tym 2 razy na dolnej sali.Szef zawsze wszystkiego pilnuje,jedzenie jest bardzo dobre.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wolny termin!!!!!!!!!!

Witam.
Mam do odstąpienia termin 18.09.2010r. Sala weslena na 80 osób (lub więcej) w restauracji "Tequila" w Rumi.
http://www.tequila-rumia.pl/
W razie pytań prosze o kontakt
507-019-012
neoreda@wp.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
kiedyś było suuper- to prawda. Pewnie też dlatego mają zaklepane terminy bo ludzie biorą pod uwagę poprzednie lata gdy było naaaarawdę super. Ale jak większość teraz pisze, że się jedzenie popsuło, obsługa i ceny....i potwierdzam to!!wiem, widziała, jadłam sprawdziłam..teraz już niepolecam
jak większosć osób tu też nie mam dobrej opini na temat tej restauracji. mało jedzenia obsługa...? hm mój gość został oblany gorącym barszczem!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
czy słyszałas o zespole supra od nich chciałabym kontakt do nich
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
to masz sczęście bo lipiec i czerwiec juz ejst zajęty cały:/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Miałam tam wesele pod koniec sierpnia tego roku. Jestem bardzo zadowolona. Jedzonko pyszne, p. kelnerki bardzo sympatyczne i profesjonalne.Polecam :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
2011 caly zarezerwowany? Ha ha! Jeszcze w kwietniu tego roku dzwonilam do Tequili i pytalam o sierpien 2010, i wtedy mieli wolne soboty.
Przepraszam, poprzedniczką!!!
image
Byłam w zeszłym roku na weselu i wydaje mi się, że wszystko zależy co zamawia Para Młoda. Jednak przeważała ilość dań w galarecie i tu się mogę zgodzić z moim poprzednikiem!
image
Ja byłam niedawno tam na weselu, słabizna że szok, jedzenie hmmm jakie jedzenie?? Tyle, że obiad dostaliśmy a później tylko schab ze śliwką, schab z groszkiem, schab z morelą i to jeszcze wszystko zalane galaretą......podobno Pani Młoda coś domawiała ciekawe tylko czy to była galareta czy ten schab:/
mogą rozbic:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
W tequili są imprezy okolicznosciowe i jedzenia jest tyle ile sobie zamówi organizator więc jeśli ktoś zamówił za mało jedzenia to niestety mu zabraknie a wlaściciel lokalu zawsze radzi ile potrzeba, lecz klient często "wie lepiej ile jego goście zjedzą" skoro w tequili jest tak strasznie źle to czemu 2011 jest cały zerezerwowany?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja niepolecam nikomu tegili bylam 2razy prawdo jest ze jedzenia jest bardzo malo u nas tak samo bylo po 22 niebylo juz co jesc!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
dziewczyny nie denerwujcie sie zauwazcie ze ten watek jest z 2006 roku
image

Inne tematy z forum Rumia

Wykończenie mieszkania - Rumia (28 odpowiedzi)

Czy ktoś z Państwa może polecić solidną firmę zajmującą się wykańczaniem mieszkań? Chodzi o...

Osiedle Archipelag (15 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

Locus (10 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...

do góry