Widok
witam.chciałbym wszystkich uspokoić.miałem tam wesele w kwietniu tego roku i powiem że było rewelacyjnie.obsługa super,jedzenie wyśmienite.naprawde wszystko rewelacyjne.i po weselu dostaliśmy bardzo dużo jedzenia do domku.naprawde wszyskim polecam tequile.nie ma się co martwić tylko tam wyprawiać wesele!!!
Byliśmy we wrześniu 2010 na weselu koleżanki...jedzonka za dużo nie było, jednak dość smaczne. Nie wiem może moje średnie wrażenie z klubu jest związane z niezbyt tanecznym towarzystwem, kiepskim dj...
Ale szczerze mówiąc mnie nie zachęciło :-(
Jednak niespecjalnie bym się przejmowała taką opinią - każdy może płacić różną stawkę od osoby i wtedy jedzenie będzie mniej lub więcej, nie ma się co sugerować!
Ale szczerze mówiąc mnie nie zachęciło :-(
Jednak niespecjalnie bym się przejmowała taką opinią - każdy może płacić różną stawkę od osoby i wtedy jedzenie będzie mniej lub więcej, nie ma się co sugerować!
Ja tam wesela nie będę mieć, ale kiedyś przypadkowo z rozmowy wyszło że właściciel tam się strasznie rządzi i z nikim się nie liczy. Np. jak jest czas na tort to jest tort i nic do około jest nie ważne. Orkiestra musi przerwać grac, na szybko grać cos co pasuje do danej sytuacji itp. Zero ustaleń. Podobno w ogóle nie współpracuje z orkiestrą, fotografem, kamerzystą przez co później jest dużo nie ciekawych sytuacji i bałagan