Widok

Terapia małżeńska- po zdradzie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie,
Niestety przytrafił się i nam poważny małżeński kryzys. Mąż przyznał się że dwa lata temu zdradził...minęło troche czasu odkąd mi powiedział, przeprasza, żałuje, etc. Może znacie poleconego terapeutę, który pomoże nam to wszystko poukładać. Może któraś z Was ma podobne doświadczenia...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

We Wrzeszczu jest Ośrodek Psychoterapii Busola. Zajmują się głównie terapią par i rodzin. Zaletą było dla nas prowadzenie terapii przez dwoje terapeutów - mężczyznę i kobietę.
Powodzenia w walce o związek :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może zdrady nie było, ale kryzys przeżyliśmy w naszym związku konkretny, poważnie zastanawialiśmy się nad rozwodem. Jednak postanowiliśmy dać sobie jeszcze szansę, trochę może ze względu na dziecko. Zdecydowaliśmy się na Panią Aleksandrę (http://terapiarodzinna.com/psychoterapia/psychoterapia-dla-par-malzenstw/), gabinet na Morenie, głównie dlatego, że była blisko ;) Ale to była naprawdę dobra decyzja. Mieliśmy sesje wspólne i indywidualne, zaczęliśmy ze sobą na nowo rozmawiać, zaczęliśmy się z nowu lubić i spędzać ze sobą czas :) Wiem, że było warto.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dzień dobry, poszukuję osób, które były w relacji ze sobą (w związku), potem rozstały się (czyli zerwały swoją relację), a po jakimś czasie znowu nawiązały ze sobą więź. Ważne jest, aby osoby te chciały opowiedzieć o swoim doświadczeniu. Zbieram takie opowieści, ponieważ prowadzę badanie psychologiczne na temat tego, jak ludzie rozstają się i wracają do siebie lub odnawiają relacje ze sobą. Badania są anonimowe, można je przerwać w dowolnym momencie bez konieczności podawania przyczyny. Wyniki beda będą opracowane zbiorczo. Osoby zaintersowane będą mogły zapoznać się z raportem, po jego opracowaniu. Rozmowy prowadzone osobno z każdym z partnerów będą nagrywane. Po dokonaniu transkrybcji, materiał dźwiękowy będzie zniszczony. Każdy wywiad trwa około dwóch godzin. Jeśli byłby takie osoby proszę o kontakt czy też podanie kontaktu do mnie tym osobom email: annasamoley@gmail.com.
Bardzo dziękuję i pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

catering w przedszkolu (66 odpowiedzi)

Kochani , Proszę Was o opinię dotyczącą jakości cateringu w przedszkolach Waszych dzieci. Moja...

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

do góry