Widok

***Termin na wrzesień i październik 19***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
I jeszcze zaraz liste naszych mamusiek wkleje:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
> wiper ------------ > termin na 2.09.2008,
> dziewczynka-Michalinka, Zabrze
> emilka79 -------- > termin na 09.09.2008, ANTOŚ - Wejherowo
> RoDka ----------- > termin na 12.09.2008
> beatka7 -------- > termin na 16.09.2008
> @gnieszka ----- > termin na 17.09.2008
> gabi25 ---------- > termin na 20.09-2008 swissmed/zaspa
> kanka ------------ > termin na 26.09.2008
> Mała Misia ------ > termin na 28.09.2008
> olcia*------------ > termin na 01.10.2008, Zaspa (chyba)
> Altea ------------ > termin na 6.10.2008, synek, Zaspa
> Szapika---------- > termin na 7.10.2008, dziewczynka ???
> lola -------------- > termin na 12.10.2008, Toruń
> moni1983 ------ > termin na 19.10.2008, Wejherowo
> tysiola ---------- > termin na 20.10.2008 Zaspa ;-P
> dorota ---------- > termin na 25.10.2008
> asienka--------- > termin na 31.10.2008
> rybkagd--------- > termin na 31.10.2008, na Klinicznej
> anti----------------. termin na 31.10.2008

koleżanka ma komody z Ikea jest bardzo zadowolona
dała je do Zuzki do pokoju i mówi, że są trwałe a Zuzka czasem przywali czymś i się nic nie dzieje ;) ona ma takie z "szybką" szuflady to chyba z plexi jest

image
Wkleiłyście liste na której jeszcze mnie nie było......bu......

hm..juz szukam Ciebie z lista;)..

wiper ------------ > termin na 2.09.2008,dziewczynka-Michalinka, Zabrze
emilka79 -------- > termin na 09.09.2008, ANTOŚ - Wejherowo
RoDka ----------- > termin na 12.09.2008
beatka7 -------- > termin na 16.09.2008
@gnieszka ----- > termin na 17.09.2008, dziewczynka-Zuzia, Zaspa
gabi25 ---------- > termin na 20.09-2008 Zuzia - swissmed/zaspa
wiktoria----------- > termin na 22 września, dziewczynka
kanka ------------ > termin na 26.09.2008
Mała Misia ------ > termin na 28.09.2008
olcia*------------ > termin na 01.10.2008, Zaspa (chyba)
Altea ------------ > termin na 6.10.2008, synek, Zaspa
Szapika---------- > termin na 7.10.2008, dziewczynka ???
lola -------------- > termin na 12.10.2008, Toruń
moni1983 ------ > termin na 19.10.2008, Wejherowo
tysiola ---------- > termin na 20.10.2008 Zaspa ;-P
dorota ---------- > termin na 25.10.2008 (chłopak )- Filipek
asienka--------- > termin na 31.10.2008
rybkagd--------- > termin na 31.10.2008, na Klinicznej
anti----------------. termin na 31.10.2008

wiktoria, zmniejsz sobie to zdjęcie z usg

a propos komód z Ikea...uważam że sa jakościowo lepsze od wielu na naszym rynku, typu BRW, Forte i paru innych

miałam w swoim starym pokoju w Gdyni meble z Ikea, zresztą nadal tam sa,
stoją od 10 lat i nadal wyglądaja jak nowe

image
image
Staram się zmiejszyć najwyżej je wywale wogóle.ja tam też jestem zadowolona z Ikei.Dzięki za nowa liste.

Boże tylko ja chyba mam taki problem z wózkiem,już byłam zdecydowana na xlandera ale wypatrzyłam bolder , jest taki beżowo niebieski w kwiaty bardzo mi się podoba ale nic nie słyszałam o tych wózkach i już sama nie wiem a Wasze wózkowe dylematy już rozwiązane?

image
do końca jeszcze nie...

niby jesteśmy zdecydowani na Emmaljungę ale mamy jeszcze trochę czasu, więc może coś innego nam wpadnie w oko, ale na pewno coś w typie Emmaljungi

image
image
i jest...zielony pokoik...chciałam jaśniejszy ale w sumie kolor nie jest zły :)
teraz jeszcze tylko trzeba dokończyć wywalanie zbędnych rzeczy

image
image
No i byłam na usg połowkowym i kicha maleństwo sie nie ujawniło ;-/. Ale dobrze że wszystkie badania i pomiary wyszły ok ;-). A tak się nastawiłam że się dzis dowiem. Lekarz cos widział ale nie jest pewny i mi nie chciał powiedzieć. Powiedział że ma zasadę że nie mowi na siłę tylko jak jest pewny na 99% co widzi. Więc czekamy dalej na kolejne usg. Ehhhh

image

image
ooo juz pomalowane :) super :) a my dzis mielismy dzien ogladania wozeczkow i calkiem sie prazewartosciowalam i chyba jednak mutsy, jak dla mnie najladniej wyglada i najlepiej sie prowadzi :) pozostale takie jakies plastikowe, a xlander strasznie mnie rozczarowal, ta gondola taka zwezona ze nasze dziecko za kilka miesiecy byloby scisniete. Rozwazalam tez emmaljunge, faktycznie dobrze wyglada ten wozek w sensie komfortu dla dzidzi, jest na pewno duzy i cieplo w nim maluszkowi by bylo, ale te kolory jakies takie ciemne :/ wiec chyba mutsy :)

image

image

Mutsy fajny ale ma małą gondolę niestety, obejrzałam go sobie dokładnie bo mi się bardzo podobał
spacerówka też taka jakaś nie bardzo, sprawia wrażenie bardzo niewygodnej

no i najważniejsze Mutsy jest sztywnym wózkiem, Emma jest bardziej miękka i jak dla mnie lepiej się prowadzi

image
image
na razie kupie gondole, a nad spacerowka sie zastanowimy, nasze dziecko przesiadzie sie do niej jak zacznie robic sie cieplej i moze okaze sie, ze lepiej poszukac jakiejs lzejszej :) faktycznie emma wieksza, ale mi to nie przeszkadza :) :) nasze dziecko mam nadzieje bedzie male tak jak my :)

image

image

mutsy sztywny? never!!!

image
Ja wybrałam pospolitego atlantica.

dziś tez miała maraton po sklepach z wózkami i bezkonkurencyjna jest Bartatina, w sumie bardzo podobna do Emmaljungi i Roan Marti ale o wiele lżejsza i jak fajnie sie prowadzi...Mój Tatuś stwierdził ze Roan za bardzo by podskakiwał na nierównościach (zgadzam sie z nim bo naprawde ma jakieś dziwne te wahacze) a Emmaljunga jest jakaś taka potężna i będzie problem zeby zmieścic do autka po złożeniu, wózki z przednimi kołami skrętnymi w ogóle odpadają przy moim tatusiu, stwierdził ze jak bedzię biegł z wózkiem (o zgrozo juz to widze ;)) bo np bedzie padał deszcz to wózek na pewno sie przechyli i przewróci...moze to i dziwne męskie pole widzenia ale chyba sie z ni zgadzam..Bartatina w sumie prawie jak Emmaljunga a cena o połowę niższa:)))))

image

RoDka doczekała sie swojego Nowo(RoDka)
a my nadal wózka niet ;)
kupie taczkę i bedzie luz ;))

image
a my dzisiaj sie wybralismy do mama i ja. ale niestety mąż miał zbyt długo zajecia z seminarium i nici z tego:(..Przesiedzialam tylko na uczelni, czekajac na niego....a wozka nadal brak;(za to jedziemy od jutra rana, zaatakujemy pare sklepow i sie w koncu rozejrze za czyms co mnie "Przekona" do siebie---sama jestem ciekawa czy moje dotychczasowe "typy" wózków sie sprawdza w praktyce;)

a gdzie warto za wozkiem pojechac, bo my bylismy w mama i ja i w akpolu, a tak to nie znam sklepow z wiekszym wyborem, podajcie jakies adresy?

image

image

jest jeszcze sklep w Gdyni przy dworcu to ten ktory kiedys byl na Zaspie
a ja znalazlam jeszcze skel na Zaspie w ogloszeniach ale nie bylam wiec nie wiem co maja czy nowe i uzywane czy to tylko komis

http://www.trojmiasto.pl/ogloszenia/ogloszenie.phtml?id_ogl_prez=1141520

image
ja tez znam tylko te;/niestety;/........ale mamy tak samo blisko do E-ga, wiec tam tez jest jedna fajna hurtownia Atuś....

myslalam, ze znasz jeszcze jakis, w tym na zaspie tez nie bylam, a do gdyni na razie sie nie wybieram :)

image

image

najwikszy wybor to allegro i sklepy internetowe
tylo niestety nie można pomacać ;)

image
ja dzisiaj sama :/
Małż pojechał do Katowic na turniej
ja zrobię pranko i chyba rusze na jakieś zakupki
musze pooglądać karnisze i zasłonki do dziecinnego pokoju

image
image
Ja koncze masakre tlumaczeniowa(od 5 rano:(((((...) i czekam na mezulka jak wyklady skonczy i lecimy rozejrzec sie za wozami dla malenstwa;)..Bo na wszytsko jest czas, a na zakupki dla dzidzi zero...No, tak byc nie moze;)hihi.Ciekawe co upoluje, Wy juz chociaz macie swoje typy a ja? NIC!!!!

ale typy mogą się zmienić...

ja się po ostatniej wizycie w sklepie trochę zniechęciłam, Pani obsługująca była bardzo niemiła i wyraźnie jej przeszkadzaliśmy :/

image
image
ja nie mam mam tylko kołyske wiklininą zakupy planuje ja lipiec sierpień nie ma sie co spieszyć :)

jasne, szczególnie z wózkiem...po co gwarancja ma lecieć
będziemy kupować pod koniec sierpnia albo wręcz we wrześniu mężuś sam kupi wybrany model

image
image
ja wózek zamówie w sklepie na koczatek pażdziernika i tyle zapłące odbierze sie nawet po porodzie

Zaplacic mozna w pazdzierniku, czy nawet zamowic na nastepny rok:)..ale jak sie nie ma swojego"typu"..to czekanie nic nie da...Mi chodzi o znalezieni swojego typu, odpowiedniego dla mnie i dla dziecka. o il bede w stanie sprostac czekiwaniom dziecka nie znajac np jego wagi:)hehe..

Dziewczyny ja juz gotowa na pierwszą komunie u chrzesniaczki męża zaraz wychodze oni juz w kosciele ja przyjadę na koniec mszy bo nie wystałabym tyle,skoro juz sie wystroiłam musimy dzisiaj zrobic jakieś zdjecia bo nie mam jeszcze takich zdjęć gdzie widac brzuszek.Miłego dnia

A ja cholerka jasna czekam caly czas na te zarejstrowanie do forum ze zdjeciami Waszymi:(..No i mje chcialam wstawic i nie moge..jasny gwint!!!!!!!

chodzi ci o to forum http://www.3miejskiemamy.fora.pl/ ?

uff...przytargałam całą kupę zakupów..i to w zasadzie same warzywa ;)

byłam przy okazji w lumpiku i mierzyłam śliczną bluzkę z NEXTa ciążową ale niestety za duża
a kolejna-jeszcze faniejsza-za mała, biust mi się nie zmieścił :(

image
image
Tak, mam na mysli to 3 forum:(..Co za koszmarna rejestracja....tydzien???

a jaki nick podałaś ? bo anti tam nie ma..

anastazja

image
image
Anastazja, tak, ..juz sie nie moge wyslowic na to holerne forum 3 trojmiasto!!!!!! Co za ****!!!!!..Sto razy mozna sie rejestrowac i nic...Br...

hehe, bo podałaś inny nick niz ten którego uzywasz tutaj na forum i to dlatego, poczekaj az piri bedzie to cie zaakceptuje..

o jenki....ale za pierwszym razem podalam nick anti i co?/nici!!!!!!tez mnie nie zarejstrowali:(...a ta czy ten PIRI, to co? w kosciele drugi etat ciagnie, ze go nie ma ciagle???hhe

WYSTARCZY CHYBA TO ŻE MA DZIECKO

hehe...:)

:)

palla86, Ty juz "wyzej"na wskazniku ciąży:)..Mam pytanie-czy kupowlaas sterylizator i podgrzewacz? Czy warto?

własnie podobno nie warto - jeśli zamierzasz karmić piersią. Najwyzej dokupisz bo szkoda wydawać kasy jak nie bedzie ci potrzebny.. ja kupiłam dwie butelki i jak mały nie bedzie chciał cyca to kupie mleko a podgrzewacz dokupie w jakims sklepie .. bo jak nie bedzie ci potrzebny to pare stówek bedziesz do tyłu - a wydatków to nie brakuje przy takim brzdącu :)

anti, agu_pe wysyłała taki niezbędnik dla mam, z komentarzami tych które już urodziły

te rzeczy sa raczej niepotrzebne; ja nie będe kupować

image
image
aha;)...a jakies inne potzrebniejsze rzeczy polecasz??ja mam juz łóżeczko, posciel, kolderki, ubranka, kocyki i rozki.

a masz to??
Czy prosic bezposrednio agu pe?

podaj meila to ci podeśle ta wyprawke co aga wysyłała.

a najlepiej to sciagnij sobie to www.pokluda.net/manuals/jnth.pdf
tam jest duzo cennych wskazówek np zeby nie kupować leżaczka z wibra :)

mam, ale chwilowo brak mi dostępu do poczty :(

image
image
Palla jeszcze raz poczytałam ten niezbednik ale nie widzę tego że leżaczek ma być bez wibry ja juz oślepłam , napisz jak jest to umotywowane bo mi w tej ciazy na oczy tez padlo

[url=http://www.maluchy.pl]image[/url [url=https://achtedzieciaki.pl/artykul/10][img]http://s10.suwaczek.
ale ja mowie o jezyku niemowlat a nie o niezbedniku od agi...

gosiu a nie wiem gdzie to dokłądnie tam jest, ide do sklpeu bo m bedzie jadł obiad bez ziemniaków!

jak bede miała chwile to przeczytam to od poczatku i wtedy ci podesle kawałek :)

ok ja myślalam o tym niezbędniku , tamtego nie czytałam i też lecę na ryneczek

[url=http://www.maluchy.pl]image[/url [url=https://achtedzieciaki.pl/artykul/10][img]http://s10.suwaczek.
jezyk niemowląt to gdzies tu był na forum link do ksiazki cąłejk ja se ja wydrukowałm

no to przygotowania na grilla zakończone:
karkóweczka i skrzydełka przyprawione
masełko czosnkowe zrobione
sałatka z młodej kapustki gotowa-tylko sosik na koniec dodam
no i zostały młode ziemniaczki do zapakowania w folię

image
image
to podałam jej link wyzej, ja tez sobie druknełam jak jeszcze pracowałam :)

anti juz mozesz sie logowac na http://www.3miejskiemamy.fora.pl/ :):):)

No i wrocilismy z Mama i ja;)--pelno rzeczy, fajny sklep, ale trzeba zachowac zimny umysl i nie dac sie zwariowac tym wszytskim "atrakcjom"..Wozek juz jako taki " typ " mamy:)...

a co Wam sie spodobalo?

image

image

Wiec tak---emaljunga jest praktyczna ale masywna, niestey takiego wózka nie chcialabym miec ze wzgledu na masywnosc...No i cena..."raczej"wysoka;)...Mąż mój i ja w suie tez od razu przeszlismy do Wozko JEDO--bardzo fajne, amrtyzatory wdzieczne, ale kolorow bylo akurat malo w hurtowni. Dosc spora gondolka, nie taka jak w Emmie, nie ulega watpliwosci, ale wydaje mi sie wieksza od X landera i Quinny...wiec wystarczajaco:)...No i priorytet---przekladana raczka zarowno w spacerowce jak i w gondolce:)---wazne!

a cenowo jak Jedo stoją??

Właśnie ceny są całkiem przyzwoite--od 1200zl..a nawet jeden byl za 1099zl...Tyle, że jak wspomniałam, nie bylo szeroiej gamy kolorów. Kobieta obsługująca tam mówiła, że można zamówic konkretny katalogowy model jak sie chce;)..nam się spodobał taki ciemny...Moze znajde gdzies zdjecie toz mila checia wkleję;)

W ogóle Mam i ja ma starszna "przebitkę" cenową. Zanim pojechalismy do sklepu, weszlam na neta i stronke JEDO---te same wozki sa za 900-1000zl...To w sumie od 100zl - 200zl przebita...zawsze to dodatkowa kasa na cos innego dla maluszka. Tym bardziej ze mozna sobie zerknac w sklepie i zamowic przez neta-daja tak samo gwarancje i wszytsko jest ok. Dolaczam linka z naszym favourite colour;)

http://www.swiatwozkow.pl/product_info.php/products_id/2717

A no i zalety główne( chodzi mi o regulacje raczki--w jakim sie chce kierunku prowadzic wozio)..czego nie ma nieraz w drogich modelach:)

fajny:)) Też się muszę w końcu wybrać na rozeznanie.

Wiesz, za wczesnie na kupienie wozka, ale sam fakt, ze wiesz juz czego chcesz, jest zbawienny:)..mi sie naprawde spodobal tn wozek, i nie jest drogi. dziadkowie rzucaja sie z kasa i chca nam kupic wozek obojetnie jaki chcemy, mysleli ze wyskocze z 3000zl, a ja po 1 nie chce nic od nich , a po drugie 2- nie jestem za szalenstwem cenowym zeby miec najdroszy wozek, bez przesady!!!

My spędziliśmy dzisiaj w mama i ja 2 h...przy samych wózkach,obsługiwał nas bardzo konkretny facet i dużo pomógł,my wiedzieliśmy już mniej więcej czego szukamy,dla mnie emmaljunga to kolos i zbyt klasyczna,mam inny gust,zaczęliśmy od xlandera ale stanęło na quinny,jeżeli chodzi o gondolę to facet nam powiedział że przecież producenci wózków nie robią za małych gondoli bo mają określone parametry które muszę być spełnione,tak więc emmaljunga ma powiększoną gondolę ale xlander też jest dla niemowlaka do 6m-cy więc ta gondola starczy a nam podobają się takie zgrabniejsze wózki,quinny o którym na początku w ogóle nie myślałam jest naprawdę lekki i bardzo dobrze się prowadzi (chcieliśmy 3 kołówkę i tutaj też sprzedawca rozwiał moje wątpliwości co do braku stabilności takich wózków) aluminium jest dobrej jakości, z tym że w modelu speedy brak przekładanej spacerówki (przód tył) a ten model najbardziej nadaje się na trudniejsze nawierzchnie,nierówności ,ta opcja jest w quinny buzz ale buzz to bardziej nadaje się na spacer po centrum handlowym niż nierównościach , jest jeszcze maxi cosi który ma wszystko co chciałam i di tego dziewczęce kolory ale też wyższą cenę a chcieliśmy w 2 tys zmieścić się z fotelikiem no i jeszcze się zastanawiamy, wybieramy sie do Gdyni jeszcze do bobo wózków i tam zadecydujemy między 3 modelami quinny speedy,buzz i maxi cosi ,ale się rozpisałam:)))

image
dziewczyny te ksiazke "Język niemowlat" można kupic na allegro za 20 zł razem z "Językiem dwulatka"
a sam "Język niemowląt" za 12 zł

ja sobie ściągnęłam z netu i wydrukowałam ale niewygodne to i zajmuje ponad 200 stron :/ i jak się drukuje na kartkach A4 to niewygodnie sie czyta

image
maxi cosi mura 4 to mój typ :) tylko cena przeraża
jakby był tańszy to bym go kupiła

image
image
no właśnie też cena mury mnie przeraża..a słyszałyście coś o bebecar ?

image
oglądałam, fajne...

ale razem z Małżem stwierdziliśmy że Emma fajniejsza a cena w zasadzie taka sama

image
image
do dorotazab22 - z tego co pamiętam to Ty chodzisz do dr Olszewskiej albo Olszewskiego..rozmawialas juz z nim o porodzie i wyborze szpital

image
wiper a w emmie przekłada się rączka?

ja to z ta rączką ;)) sie uparłam i koniec ;)

image
hehe ja wlasnie tez z ta raczka sie uparlam:)...Nie ma innej opcji zakupu wozka..Wydaje mi sie ze w Emie wlasnie sie nie przeklada raczka;/

kurcze ja też uparłam się na rączkę ale koleżanka powiedziała mi że i tak dziecko woli oglądać to co przed nim się dzieje a nie patrzeć na mamusie mój mąż też wmawia mi że to nieistotne więc chyba dam się przekonać..wy w emmie to tylko rączkę przełożycie a mi podoba się quinny a tu trzeba całe siedzisko przekładać bo to 3kołowiec

image
hm.to nie chodzi oto na co chce dziecko patrzec, ale glownie o warunki atmosferyczne--jak mu bedzie wialo, to na nic nie spojrzy:)...I wtedy przydaje sie raczka, do przelozenia i prowadzisz z wiatrem, np.

no tak tylko że mi się podobają te 3 kołowe a tam nie przekłada się rączka tylko całe siedzisko a to już podczas spaceru mały problemik jest...ale szukam dalej jakiegoś rozwiązania

image
tak więc mnie to raczej czeka budka i parasolka to też jakieś rozwiązanie jeżeli chodzi o warunki atmosferyczne , nie mogę mieć wszystkiego:)

image
ja sobie nie wyobrażam z moją "cierpliowścią" ;) spacerku i jak nagle lunie dyszcz to miałabym przekładać wóżek cały brrr
nie widzę tego ;)

image
znalazłam wózek ktróy ma wszytskie opcje ;) przekładana rączka, gondola i spacerówka
muszę go na żywo zobaczyć
firma GRACO na Allegro jest duży wybór tych wózków

image
ale Graco sa podobno wadliwe-nawet pytalam w Mama i Ja, i kobietka tak delikatnie mi podpowiedziala ze Graco to nie bardzo;/...Ceny maja nizsze od innych wozkow-ale niestety-jakosc ich jest znacznie tez nizsza...

Też zastanawiałam się nad graco ale nie przekonuje mnie gondola.

nie we wszystkich Emmach przekłąda się rączka

dla mnie to akurat nie jest ważne, czytałam na ten temat opinie na innych forach i nie jest to aż tak często wykorzystywane jak myślimy

image
image
no ja też wiper o tym czytałam i to przekładanie już nie jest dla mnie takie ważne zwłaszcza że naprawdę niewiele wózków ma przekładaną rączkę...przekładać siedzisko to totalna porażka,zgadzam się,graco ma moja koleżanka od miesiąca i szukają kolejnego wózka więc ja nawet nie oglądałam,jakoś tak nisko gondolę ma i nie prowadzi się najlepiej poza tym hmm tak jakby mało solidny był,tak mi się wydaje, quinny speedi chyba jednak wybiorę,dokupie budkę,parasolkę i pałąk do spacerówki,tylko w spacerówce podobno opracia nie ustawia się pionowo i dzieciaki jeżdża z poduszkami,no chyba że to w starym modelu było...muszę to sprawdzić i zorientować się czy to takie ważne jest...

image
no właśnie w GRACO wydaje mi się, że te kółka są mało stabilne i wytrzymałe

image
Gabi, quinny mojemu mezowi sie strasznie podobal :)

image

image

a nam tylko emma i jedo...:)

no niby tej rączki często sie nie uzywa
ale jak byłam na spacerze z moja psiapsiółą na spacerze i jej małą to przekładała rączkę kilka razy bo tak akurat alo wiało albo słońce świeciło

sama już nie wiem ............ :/

image
Mowie Ci Olcia, trzymaj sie swojej, naszej, wersji:)-raczka jest potrzebna bez dwoch zdan!..dziewczyny moze probuja sobie wmowic ze nie, bo im sie konkretny wozek podoba,,hehehe...Ja nadal mam swoje zdanie na ten temat..a gust-gustem-o tym si nie debatuje;)

anti a masz jakies typy z przekładaną raczką?

ja to takie jestem stworzenie, że jak się upre na cos to koniec-mogiła ;))
więc rączka przekładana być musi ;)

image
hehe taka tez jestem--uparciuch...Mamy swoj typ-JEDO BArtatina Classic,,,:)

Sorrks-JEDO VEDI:)

a mnie to serio nie robi roznicy czy bedzie przekladana czy nie :) nie bralam tego w ogole pod uwage ogladajac wozki :)

image

image

widze ze temat wózków wre

i to jak. Bardzo uważnie czytam wszystkie Wasze wypowiedzi i koduję, koduję:)) Sama sie muszę w koncu wybrać na poszukiwania trego jedynego. Może któraś z Was poszukuje tj ja lekkiego wózka i może mi polecić jakis typ??

wyczytałam ostatnio że Jane Nomad jest jednym z najlżejszych wózków
agu_pe go kupiła o ile wiem, więc możesz się podpytac

image
image
Tez na nie patrzelismy, ale jak dla nas malo stabilny...Moze przez ta lekkosc sie taki wydawal, nie wiem...

A ja chyba jednak zdecydują się na turkusowego xlandera... Ta nowa wersja ma większą gondolę i rozmiarami nie odstaje już tak bardzo od innych.
Zresztą już kićka dostaję od tych wózków...

Matyda, ur. 15.10.2008; 3430g, 54 cm
wiper ------------ > termin na 2.09.2008,dziewczynka-Michalinka, Zabrze
emilka79 -------- > termin na 09.09.2008, ANTOŚ - Wejherowo
RoDka ----------- > termin na 12.09.2008
beatka7 -------- > termin na 16.09.2008
@gnieszka ----- > termin na 17.09.2008, dziewczynka-Zuzia, Zaspa
gabi25 ---------- > termin na 20.09-2008 Zuzia - swissmed/zaspa
wiktoria----------- > termin na 22 września, dziewczynka
kanka ------------ > termin na 26.09.2008
Mała Misia ------ > termin na 28.09.2008
olcia*------------ > termin na 01.10.2008, Zaspa (chyba)
Altea ------------ > termin na 6.10.2008, synek, Zaspa
Szapika---------- > termin na 7.10.2008, dziewczynka ???
lola -------------- > termin na 12.10.2008, Toruń
moni1983 ------ > termin na 19.10.2008, Wejherowo
tysiola ---------- > termin na 20.10.2008 Zaspa ;-P
Martynka1987----> termin na 22.10.2008
dorota ---------- > termin na 25.10.2008 (chłopak )- Filipek
asienka--------- > termin na 31.10.2008
rybkagd--------- > termin na 31.10.2008, na Klinicznej
anti----------------. termin na 31.10.2008
image
image
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (18 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...

Naprawa zabawek (13 odpowiedzi)

Czy może któraś z mam wie czy jest gdzieś zakład naprawiający zabawki na baterie? Z góry dziękuję...

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? (20 odpowiedzi)

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? jak się ubrać na taki zabieg? jak to działa i czy działa ?

do góry