Widok

***Termin na wrzesień i październik***35

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nowy

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no ja dzisiaj postanowiłam leżeć z laptokiem,przyda mi sie odpoczynek,tylko jak na mieszkanie spojrzę to mnie szlag trafia bo bałagan taki więc i tak pewnie nie wytrzymam i posprzątam..zastanawiam się czy oilatum kupować..

co Ty! jakbym była w domu to bym pewnie tez przed kompem siedziała tak jak tutaj :)

idź już dziewczyno na to zwolnienie ,jak będziesz w domu to w takiej sytuacji padasz na łóżko i śpisz i tyle:)

nie, w pracy jestem :)

a ty wiper już na zwolnieniu?

ja się dzisiaj jakoś niemrawo czuję...brzuch jakiś napięty...Misia tam sie teraz z boku na bok przewraca...spac mi sie chce

co Ty wiper ja od 4 tyg nie pracuję ale myślę że tam bym się mniej zmeczyła niz teraz w domu hehe ,bez przerwy porządki,zakupy,ciasta,spacery itd no i uświadomiłam sobie że kładę sie dopiero wieczorem:) a z lekarzem to nie chcę panikować,dopóki po nospie przechodzi i nie ma nic dodatkowego wytrzymam,a co to u ciebie Zuzka było?

Jak masz jakieś skurcze to lepjej śmigaj do lekarza!JA też miałam w 27 tyg straszne bóle i poszłam to jeszcze lekarz był wkurzony że aż 2 dni czekałam aż się doniego wybrałam.

Gabi a Ty w domku jesteś czy pracujesz??

a ja wczoraj wieczorem znowu skurcze ,bolało..jakoś tak podświadomie pogłaskałam sie po brzuchu i przeszedł mnie taki ból..jakbym tam elektrodę miała!nospę łyknęłam i przeszło,jeszcze niunia na tym pęcherzu nie czuję żeby sie ruszała za bradzo ale mam mega parcie na mocz,a do tego doszły żylaki krocza i opuchnięte wargi niestety,to też boli,te bóle są do zniesienia tylko główka pracuje czy oby tak powinno być:) ale do lekarza za 2 tyg,może pójdę wcześniej..a może muszę po prostu zwolnić tempo,bo ja w ogolę nie leżę..

Na pewno wszystko ok. Ty jesteś najzdrowszą ciężarówką na tym forum:)) Ja dziś miałam iść na obciążenie glukozą i inne badania ale się jakoś zebrać nie mogłam. Jutro pójdę:)) jak się zbiorę:))

dzisiaj moze uda mi się umówic do gina

ostatni raz na wizycie byłam 6 czerwca! to ponad miesiąc temu!

ciekawe czy wszytsko w porządku jest

mały koślawiec:))) Niunia się przekręci i znowu będzie ładniutki, okrąglutki:))

nooo w końcu ktos :)

Misia dzisiaj postanowiła się wypiąć na wszystko ;) i lezy sobie po lewej stronie brzucha, podejrzewam że wypięta pupą :)
śmiesznie wygląda taki krzywy brzuch

Melduję sie na posterunku!!!:)))

wstawać śpiochy :)

zasypek nie kupuje,mam jedne majtki hartmana siatkowe wielorazowe i kilka par takich fizelinowych jednorazowych,myslę o kupieniu większych podpasek.

zasypek żadnych nie kupuję...
majtki kupię te siatkowe, podkłady poprodowe i podpaski
zresztą zapytam się jeszcze położnej

a co z zasypką?słyszałyście może czy jest wskazana czy raczej zbędna?
a dla siebie wziełyście jakieś wkłady poporodowe czy po prostu te mega podpachy bella?i majtki jednorazowe czy siatkowe?

ja kupiłam cały zestawik Bubschena
płyn do kąpieli z oliwką
mydełko
kremik do pupy
kremik do paszczy

no i mam jeszcze Sudocrem
a zmierzam kupić jeszcze Bepanthen
i ewentualnie jakiś kremik do ciała dla Misi ale wydaje mi się że płyn do kąpieli z oliwką zupełnie wystarczy

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry