Widok

***Termin na wrzesień i październik***35

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nowy

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oj namieszałaś anti :)

eh, jak zwykle mieszam, to juz w mojej naturze:)...
Nie wiem co sie stało, ale chyba złe hasło podałam i nie miałam nerwów na odnawianie ,,,,ale Ania1979 to anti, wiec mozecie pisac anti...
Piekne wczoraj fotki i nagranie mialam na trojwymiarze-boskie!!!!!!!!!!!!!!!Jestesmy z mezem od wczoraj pod wrazeniem:)....Widac buzke i wszystko ładnie...
Jasiek jest cudny!!!!!!!

Jaś to ładne imię :)

dzisiaj kolejna nocka bez wstawania w nocy na sikanko :)

Ja chcialam zawsze Wojtka, albo Michała, ale mój ukochany strajkował dłuuuugo---Michał ma sam na imie a Wojtka ma brata;/..
Przy dziewczynce ja wybiore;)

ooo to z tych wersji najbardziej Jaś mi się podoba :) mężuś dobrze wybrał

A no to fajnie, ze sie podoba...Mi tak średnio....
KOjarzy mi sie ( jak zwykle) z naszym woźnym w podstawowie-palił fajki i po cichu wypijał dziennie dwie małe flaszki:)...No a potem dzwonił dzwonkiem albo z przyspieszeniem parominutowym albo z opoznieniem...hehe;)

a bo to tak jest ze imiona kojarzą się z osobami
mi akurat Jan kojarzy się z moim kochanym dziadkiem :) i mój brat ma też tak na drugie imię
no i koleżanka która urodziła 7 lipca też synka nazwała Jaś

anti Jaś to ładne imię :)

ja też Jaśka chciałam,mąż nie chciał a i tak wyszła Zuźka:P moja nocka tez udana,pogoda mi służy,niech to lato się kończy!!

alez mnie nosi :/ po tej rozmowie z szefem, miejsca sobie nie mogę znaleźć
w końcu mi się Sandra zagotuje :/ z tych nerwów

miałaś jakąś nieprzyjemną rozmowę z szefem olcia?nie gotuj się kilka oddechów pomoże:)

do piątku (do jutra) mam dać znać czy wrócę do pracy 3 mce po porodzie maksymalnie 6 mcy jeśli nie to szukają kogoś na moje miejsce

Niewiem czy jest to zgodne z prawem ,mi kadry powiedziały że owszem od czasu mojego zwolnienia w na czas ciąży przyjęli nowa osobę ale na zastępstwo do czasu jak wrócę teraz to już chyba nawet po wychowawczym zakład pracy ma obowiązek przyjąć Cie na Twoje miejsce pracy lub inne ale nie na gorszych warunkach.wiem że u mnie w pracy drzewczyny tak wracały do pracy i wtedy jeżeli był wolny etat to osoba która przyszła w zastępstwo zostawała a jeżeli nie to musiała odejść.

olcia, ale oni nie mają prawa wymusić na Tobie takiej deklaracji...!!!!powiedz, ze wrócisz i tyle, a co będzie naprawdę, to sie wyklaruje potem
zadzwoń do państwowej inspekcji pracy,maja tez darmowe konsultacje.

zobaczymy
najwyżej czegoś poszukam,
powiem, że chcę wrócić a jak będzie to tego nikt nie wie, nawet mój "wszystkowiedzący" szef ;)
chcę jeszcze zaproponować, że po tych 3 mcach mogłabym przyjeżdżam 3 razy w tyg na 4 godz i w miarę jak dzidzia będzie rosła to zwiększać ten czas pracy

a co Wy takie mało aktywne jakoś..ja dzisiaj mam ćwiczenia z fizjoterapeutą ale nie chce mi sie dupki ruszyć więc nie wiem czy pójdę,podobno pomagają przy porodzie,tak mówiła koleżanka która chodziła na te zajęcia

aaa bo zajełam się sprawdzaniem cholernie skomplikowanej delegacji i się wkurzam, część rachunków płacona Amexem a cześć Visą jakby niemożna było jedną karta wszystkiego-wrrrr

a kiedy Ty wiper na to zwolnienie idziesz?

Do inspekcji cięzko jest się dodzwonić, najpelije podjechąc ( Gdańsk Wrzeszcz) i wypytać. Bardzo mili ludzie tam pracują i odpowiadają na wszystkie pytania. Doradzają !

do góry