Widok
eh, jak zwykle mieszam, to juz w mojej naturze:)...
Nie wiem co sie stało, ale chyba złe hasło podałam i nie miałam nerwów na odnawianie ,,,,ale Ania1979 to anti, wiec mozecie pisac anti...
Piekne wczoraj fotki i nagranie mialam na trojwymiarze-boskie!!!!!!!!!!!!!!!Jestesmy z mezem od wczoraj pod wrazeniem:)....Widac buzke i wszystko ładnie...
Jasiek jest cudny!!!!!!!
Nie wiem co sie stało, ale chyba złe hasło podałam i nie miałam nerwów na odnawianie ,,,,ale Ania1979 to anti, wiec mozecie pisac anti...
Piekne wczoraj fotki i nagranie mialam na trojwymiarze-boskie!!!!!!!!!!!!!!!Jestesmy z mezem od wczoraj pod wrazeniem:)....Widac buzke i wszystko ładnie...
Jasiek jest cudny!!!!!!!
Niewiem czy jest to zgodne z prawem ,mi kadry powiedziały że owszem od czasu mojego zwolnienia w na czas ciąży przyjęli nowa osobę ale na zastępstwo do czasu jak wrócę teraz to już chyba nawet po wychowawczym zakład pracy ma obowiązek przyjąć Cie na Twoje miejsce pracy lub inne ale nie na gorszych warunkach.wiem że u mnie w pracy drzewczyny tak wracały do pracy i wtedy jeżeli był wolny etat to osoba która przyszła w zastępstwo zostawała a jeżeli nie to musiała odejść.