Widok

Test na płeć dziecka. Gdzie kupić w PL?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś z Was kupował taki test w Polsce? Nigdzie nie mogę znaleźć, najlepiej stacjonarnie.

P.S. Wiem, że dla niektórych to prawdziwa tortura ale proszę o konkretną informację te osoby, które wiedzą, gdzie taki produkt kupić i tym samym proszę o wstrzymanie się z opiniami na temat zasadności tego typu testów - jest to dla mnie całkowicie zbędne :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11

Boże...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja robiłąm test płci z sody oczyszczonej i u mnie sie sprawdził, ale mówię że nie mam pojęcia czy i na ile jest miarodajny ;P zrobiłąm go dla "beki", mam 20kg sody w domu więc zrobić go mogłam bez zadnego przygotowania :P
potrzeba sody oczyszczonej, porannego moczu i przejrzysta szklanka (ja użyłam pojemnik na mocz)
na sodę oczyszczona wlewa sie poranny mocz i jeśli zrobi się piana jak w piwie to chłopak, a jak nic to dziewczynka :D
kiedyś niechcący na to trafiłąm na yt anglojęzycznym, ale małoktóra osoba dawała tam info czy się sprawdziło....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chyba nie ma czegoś takiego w PL.... jedynie testy z krwi/amnio/usg ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jest jeszcze inna możliwość, testy typu NIFTY, czyli z krwi obwodowej matki. Można w ten sposób wykryć wady genetyczne dziecka, a przy okazji określić płeć. Minusem jest cena, chyba ok. 2500 zł.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ograniczenie liczby godzin biologii w programie nauczania daje pierwsze efekty
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Płeć dziecka bez amniopunkcji można poznać tylko dzięki testom na Facebooku.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też szukam znalazła Pani gdzieś?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Może wlasnie ktoś chce zmienić... Jak w Chinach... :-/ Dlatego nie ma zamiaru iść do lekarza i potwierdzać ciąży.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pierwsze słyszę, że jest coś takiego... Zresztą co za różnica jaka płeć. I tak nie można już tego zmienić ;p
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ehhhh wiedziałam, że któraś nie wytrzyma ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nie można zrobić usg?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (433 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Wakacje z dziećmi (124 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry