Widok

Test na płeć z moczu- ktoś robił?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Ostatnio znalazłam na allegro testy określające płeć już niby od 6 tygodnia ciąży? Czy ktoś robił taki test? Na ile się sprawdza?
http://allegro.pl/test-na-plec-100-promocja-swiateczna-i1952695381.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Sama ciekawa jestem, czy to faktycznie działa :)
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no też mnie interesuje
nie wierze w to.
Jedyna i 100% pewność co do płci dziecka to tylko amniopunkcja.
Myślę że to zwykłe naciągactwo.
Zasadź w doniczce ziarno pszenicy i jęczmienia. podlej kilkoma kropelkami swojego moczu. jeśli wykiełkuje pszenica oznacza, że kobieta nosi pod sercem dziewczynkę, jeśli jęczmień – chłopca. W latach 60-tych XX wieku naukowcy potwierdzili skuteczność tej metody aż w 70%.
Nie próbowałam, ale jak zastosojesz to daj znac, hehe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zrob z ciekawosci i napisz czy sie potwierdzil :) test z rosssmana oczywiscie :)
tzn z allegro. ostatnio widzialam testy w rossmanie, na antyciala prostaty itp wiec tak mi sie skojarzylo... ;)
a jakim cudem to ma dzialac? skoro ostateczny ksztalt narzadow nastepuje w ojolicy 11tyg??? 50% ze trafi z plcia... litosci
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
w test średnio wierzę, ale skoro płeć jest już zdeterminowana w chwili zapłodnienia to argument o kształcie narządów nie ma tu nic do rzeczy, to decyduje tylko o tym kiedy lekarz na usg może określić płeć ...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokladnie Nilka.
W aukcji jest napisane ze w przypadku blednego wyniku zwracaja kase, wiec ja bym sprobowala;)
konstantyno... chętnie wysłałabym Cię jeszcze raz do podstawówki, bo czytając Twoje posty człowiek zastanawia się o czym ty myślałaś jak chodziłaś do szkoły....

ciekawe czy ten test jest skuteczny, skoro piszą że zwracają kasę w przypadku błędnej diagnozy to albo są pewni jego skuteczności albo mają * która pozwala jednak na błąd (bo np. na zwrot kasy jest 30 dni, a jedynym potwierdzeniem diagnozy jest urodzone dziecko), trzeba przeczytać regulamin
6. Gwarancja zwrotu pieniędzy w przypadku błędnej prognozy.

6.1 W przypadku, gdy wynik testu okaże się błędny, Klient może ubiegać się o pełny zwrot pieniędzy. Należy wówczas skontaktować się z Dystrybutorem w terminie 1 m-ca od dnia narodzin dziecka i okazać:
- zdjęcie wyniku testu zawierające datę jego wykonania,
- akt urodzenia dziecka
- w przypadku zakupu w aptece- paragon.

;)
no. to trzeba zrobić zdjęcie testu z datą.
Dziwne ze to wystarczy, przecież mogłabym okazać akt urodzenia innego dziecka, chyba że dane rodziców muszą się zgadzać z danymi kupującego na allegro, bo skąd beda wiedzieć ze to o to dziecko chodzi?

A ciekawe co wykaże jak są bliźniaki chłopiec i dziewczynka?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
w komentarzach na pierwszy rzut oka jedno wskazanie poprawne, dwa błędne:)
imageimage
Test jest pioruńsko drogi i myślę, ze zasada jest prosta. Szans maja 50% na 50%. Jeżeli wyjdzie ok pieniążki zostają u nich jeżeli nie oddają i tak są do przodu na teście, który wyszedł poprawnie. Normalnie czysta matematyka :))))
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
dokładnie tak! I tak czy siak 50% sprzedaży zostanie u nich w kieszeni...
no i jeszcze trzeba wziąć pod uwagę, że nie każdy bedzie reklamował
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
płae robi się z koczu jak i tes ciążowy
w 1 min po zaplodnieniu juz wiadomo co bedzie ,jaki bedzie miało poziom inteligencij,wzrost itp.
owy test ma za zadanie wykryc hormony które sa produkowane w ciele kobiety-dziewczenki maja x a chłopcy xiy i jesli tes wykryje ten y to znaczy ze chlopiec a jak nie to dziewczynka.lecz slyszalam ze sie i kilum osobom potwierdzil i ciekawa jestm czy to zwykły przypadek
ja ide za 2 tyg na usg na którym sie okaze czy u mnie sie potwierdzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
XX i XY to chromosomy, nie hormony...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mammamia, czepiasz sie ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
albo test NIFTY lub Harmony
tylko nie 100% a prawie 100% ;)
Ja robiłam test , wynik potwierdził się z badaniem lekarza. Polecam w 100 % , cena niewielka, a emocje przy tym super :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

RZECZOZNAWCA MAJĄTKOWY (11 odpowiedzi)

Potrzebowałabym namiary na dobrego rzeczoznawce i niedrogiego do wyceny domu z dziaka, najlepiej...

Do mam dzieci z AZS . (37 odpowiedzi)

Prosze o rade , jak radzicie sobie z świądem u dziecka . Córka 7 msc , AZS bardzo mocne , ogolnie...

do góry