Widok
Test na płeć z moczu- ktoś robił?
Ostatnio znalazłam na allegro testy określające płeć już niby od 6 tygodnia ciąży? Czy ktoś robił taki test? Na ile się sprawdza?
http://allegro.pl/test-na-plec-100-promocja-swiateczna-i1952695381.html
http://allegro.pl/test-na-plec-100-promocja-swiateczna-i1952695381.html
Zasadź w doniczce ziarno pszenicy i jęczmienia. podlej kilkoma kropelkami swojego moczu. jeśli wykiełkuje pszenica oznacza, że kobieta nosi pod sercem dziewczynkę, jeśli jęczmień – chłopca. W latach 60-tych XX wieku naukowcy potwierdzili skuteczność tej metody aż w 70%.
Nie próbowałam, ale jak zastosojesz to daj znac, hehe
Nie próbowałam, ale jak zastosojesz to daj znac, hehe
konstantyno... chętnie wysłałabym Cię jeszcze raz do podstawówki, bo czytając Twoje posty człowiek zastanawia się o czym ty myślałaś jak chodziłaś do szkoły....
ciekawe czy ten test jest skuteczny, skoro piszą że zwracają kasę w przypadku błędnej diagnozy to albo są pewni jego skuteczności albo mają * która pozwala jednak na błąd (bo np. na zwrot kasy jest 30 dni, a jedynym potwierdzeniem diagnozy jest urodzone dziecko), trzeba przeczytać regulamin
ciekawe czy ten test jest skuteczny, skoro piszą że zwracają kasę w przypadku błędnej diagnozy to albo są pewni jego skuteczności albo mają * która pozwala jednak na błąd (bo np. na zwrot kasy jest 30 dni, a jedynym potwierdzeniem diagnozy jest urodzone dziecko), trzeba przeczytać regulamin
6. Gwarancja zwrotu pieniędzy w przypadku błędnej prognozy.
6.1 W przypadku, gdy wynik testu okaże się błędny, Klient może ubiegać się o pełny zwrot pieniędzy. Należy wówczas skontaktować się z Dystrybutorem w terminie 1 m-ca od dnia narodzin dziecka i okazać:
- zdjęcie wyniku testu zawierające datę jego wykonania,
- akt urodzenia dziecka
- w przypadku zakupu w aptece- paragon.
;)
6.1 W przypadku, gdy wynik testu okaże się błędny, Klient może ubiegać się o pełny zwrot pieniędzy. Należy wówczas skontaktować się z Dystrybutorem w terminie 1 m-ca od dnia narodzin dziecka i okazać:
- zdjęcie wyniku testu zawierające datę jego wykonania,
- akt urodzenia dziecka
- w przypadku zakupu w aptece- paragon.
;)
no. to trzeba zrobić zdjęcie testu z datą.
Dziwne ze to wystarczy, przecież mogłabym okazać akt urodzenia innego dziecka, chyba że dane rodziców muszą się zgadzać z danymi kupującego na allegro, bo skąd beda wiedzieć ze to o to dziecko chodzi?
A ciekawe co wykaże jak są bliźniaki chłopiec i dziewczynka?
Dziwne ze to wystarczy, przecież mogłabym okazać akt urodzenia innego dziecka, chyba że dane rodziców muszą się zgadzać z danymi kupującego na allegro, bo skąd beda wiedzieć ze to o to dziecko chodzi?
A ciekawe co wykaże jak są bliźniaki chłopiec i dziewczynka?
płae robi się z koczu jak i tes ciążowy
w 1 min po zaplodnieniu juz wiadomo co bedzie ,jaki bedzie miało poziom inteligencij,wzrost itp.
owy test ma za zadanie wykryc hormony które sa produkowane w ciele kobiety-dziewczenki maja x a chłopcy xiy i jesli tes wykryje ten y to znaczy ze chlopiec a jak nie to dziewczynka.lecz slyszalam ze sie i kilum osobom potwierdzil i ciekawa jestm czy to zwykły przypadek
ja ide za 2 tyg na usg na którym sie okaze czy u mnie sie potwierdzi.
w 1 min po zaplodnieniu juz wiadomo co bedzie ,jaki bedzie miało poziom inteligencij,wzrost itp.
owy test ma za zadanie wykryc hormony które sa produkowane w ciele kobiety-dziewczenki maja x a chłopcy xiy i jesli tes wykryje ten y to znaczy ze chlopiec a jak nie to dziewczynka.lecz slyszalam ze sie i kilum osobom potwierdzil i ciekawa jestm czy to zwykły przypadek
ja ide za 2 tyg na usg na którym sie okaze czy u mnie sie potwierdzi.