Widok

Testy Owulacyjne VIII

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poprzednie wątki:
http://forum.trojmiasto.pl/TEST-OWULACYJNY-t68130,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/TESTY-OWULACYJNE-II-t70334,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/Testy-owulacyjne-III-t70812,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/Testy-owulacyjne-IV-t71717,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/Testy-owulacyjne-V-t72639,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/Testy-owulacyjne-VI-D-t93897,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/Testy-Owulacyjne-cz-VII-t97575,1,16.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Liluś witamy i życzymy powodzenia :)

Aguseek przykro mi, ale zobaczysz, jeszcze się uda!!!

Michałowa no megawyczekuję wieści od Ciebie i bardzo mocno liczę, że będą dobre!!! trzymam kciuki jak nie wiem co! :))
;-)))) no ja pierdziu!! ;-) Nadal nic. Cholera już za póżno, już się wkręciłam i pewnie będzie mega dół.
Sprawdziłam, że test ciążowy jaki mam w domu jest o czułości 25. Dziś kupię w aptece taki o czułości 10. I jutro rano zrobię. Przynajmniej będę wiedziała na czym stoję. Zwłaszcza, że w niedzielę rano jadę na wesele i nie wiem czy pić alkohol czy nie :-).

Liluś, witamy ;-) i podziel się z nami swoimi doświadczeniami. Jak długo już się starasz?
Cześć Dziewczyny.
Staramy się od września 2008r. We wrześniu również stosowałam testy, ale niestety było samoistne poronienie :( Później zdaliśy się na to co będzie, ale teraz tak bardzo byśmy chcieli mieć dziecko, że postanowiliśmy znowu spróbować z testami.
Michałowa, myślę, że jesteś w ciąży. Czyli tradycja wątka by się utrzymała. W każdym cyklu jest u kogoś ciąża.
Mam nadzieję, że w następnym wszystkie pozostałe kobietki również będą mogły się pochwalić dwoma kreseczkami na teście włącznie ze mną :)
trzymam za was wszystkie kciuki :) ja zaszlam w ciaze chyba w watku nr 2 hehe :) miłego dnia
dziewczyny ile macie wiosenrk i ile cykli się staracie?
dzisiaj przyszła @ po 37 dniach więc ja zaczynam testowanie za 14 dni któraś siędopisuję na kwiesień?
Za 3 dni skończę 28 lat. Staram się 11 m-cy.

Ja też trzymam kciuki! ;-)
Michałowa ale byś miała prezent na urodziny :)
denerwuję się tymi Twoimi wynikami prawie jak moimi :) jejku no boję się, zebyś się za wczesnie nie cieszyła, ale mam ogromną nadzieje, że to to :)

ja mam 32 lata (dużo...), staramy się od września 2008, wcześniej jeszcze przed ślubem trochę, ale to nie było staranie, tylko brak zapobiegania ;)
Tak Jadwisia, byłby cudowny prezent i na Święta i na urodziny.
Cholender, no właśnie ja wiem, że nie powinna sobie nic obiecywać i wkręcać. Ale od 2 dni tylko o tym myślę i nie mogę przestać się nastawiać. Echh...zrobię jutro ten test i będę wiedziała na czym stoję. Najwyżej się podołuję i napiję się na weselu ;-D

Czyżbym była najmłodsza? Mam 23 latka, niedługo 24. Staramy się od września 2008r. Mam nadzieję, że w kwietniu się uda.
Michałowa trzymam kciuki bądź dobrej myśli i się nie denerwuj a wszystko będzie dobrze. Ja właśnie czekam na @ powinna przyjść za 5 dni i pewnie przyjdzie :(
Staramy się od 6 miesięcy a wiosenek u mnie 30 ;)
Michałowa, Weszłam na forum w nadziei, że będę mogła gratulować. A tu jeszcze nie wiadomo. Nadal trzymam kciuki.
Ja dzisiaj odebrałam wyniki histopatologii - właściciwie nic z nich nie wynika, ale mam mega dół po przeczytaniu tych suchych lekarskich stwierdzeń. Czekam z niecierpliwością do lata aby znów zacząć się starać.
Michalowa trzymam kciuki za ciebie oby chociaz tobie sie udało:)))

ja mam 25, staramy sie od 2 miesięcy ale bez rezultatów:(((jeszcze odchorowuje ten miesiac:(((az mnie serce sciska ze znowu nic.....:((((
Michalowa, no a Ty ciągle nic? Już myślałam ze dziś pochwalisz sie dwoma kreseczkami:)) Proszę zrób jutro test,i koniecznie daj znać rano.Do 14 bede mogla jeszcze zerknąć co słychać, a potem wyjeżdżamy do mojej mamy na Święta i będę pozbawiona dostępu do internetu i chyba ciekawość mnie zeżre!! ;)
A tak a propos to czyżbyś się urodziła 13 kwietnia? Jesli tak to tak jak ja:) I wszystkiego najlepszego urodzinowego!!

A jeśli chodzi o starania to my od września 2007, a wcześniej też się nie zabezpieczaliśmy przez pewien czas. A co do wieku to jeszcze przez parę dni mam 33 latka:)
No i dupa! Zrobiłam test i negatywny! Także czekam na ten cholerny okres i do Invicty na badania, bo juz mam dosc tracenia czasu! Smutno mi, ale sie nie zalamuje! W końcu się uda. MUSI!!!

Piggy, tak 13 kwietnia jam urodzona ;-) Bardzo szczęśliwa dla mnie jest 13-tka i prześladuje mnie w życiu ;-).
Tobie też wszystkiego naj naj naj na urodzinki!

A wszytskim starającym się życzę Wesołych, pogodnych i mimo wszystko, szczęśliwych Świąt Wielkanocnych! W końcu i do nas przyjdzie wiosna!!!
jejej Michałowa przykro mi strasznie...
ale z drugiej strony, nie chcę Ci robić nadziei, ale z tymi testami to różnie bywa. nie nastawiaj się na wszelki wypadek, ale może jeszcze nie wszystko stracone...
Michalowa poki nie ma @ wszystko jest możliwe....trzymam mocno kciuki:)Wesolych Świąt dziewczyny:)))))
michałowa nie martw sie! w końcu się uda !
Dziewczyny a wszystkie które teraz zajda to dzidziusie bedą już ze styczenie , lutego :)
ja mam 27 lat i staram sie 3 miesiące. Byłam w srode u mojego gina. i powiedział mi ze tak naprawde o problemach z płodnością można mówić po 1 rou starań, jeśli jest regularne współżycie w dni płodne pod warunkiem ze kobieta ma owulke.Jego pacjentki często przychodzą po poł roku i chcą koniecznie robić badania itd. a zazwyczaj zachodzą w 7, 8 miesiącu starań! troche się uspokoiłam. jak robił mi USG to było widoczne pękanie jajnika :) powiedzial mi żebym po powrocie do domu działała i tak zrobiłam,
Pytałam go jakie są szanse zebym zaszła , jesli wszystko jest ok, mam teraz owulke i i bedę współżyła powiedział że mniej niż 20% czyli nie jest to takie proste:(
Oczywiście, że w końcu się uda. Nadal myślę pozytywnie ;-)

Nie jest prosto zajść...zwłaszcza jak się chce. Echhh
Ja wiedziałam, że będę miała duże problemy, bo mam PCOs i przy każdej wizycie u gina słyszałam, że powinnam się już strać, bo mogą być problemy i im strasza będę tym szanse są mniejsze. Ale ja nie byłam wcześniej gotowa na dziecko...Bardzo bym chciała urodzić przed 30-tką więc jeszcze troszku czasu mam i na razie się nie załamuję. Ale z każdym cyklem jest coraz gorzej ;-(
Witam dziewczyny i życzę wesołego poświętach :)
Przykro mi Michałowa, ale jak na razie jeszcze nic nie jest przesądzone. U mojej koleżanki chociaż już była w ciąży i miała to potwierdzone przez lekarza testy ciąży nie pokazywały wcale. Zrobiła ich kilka i żaden nic. Lekarz jej powiedział, że widocznie w moczu ma bardzo małę stężenie hormonu ciążowego.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry