Widok

Testy owulacyjne III :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poprzednie wątki:
http://forum.trojmiasto.pl/TEST-OWULACYJNY-t68130,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/TESTY-OWULACYJNE-II-t70334,1,16.html

Kolejna odsłona wątku :)

I odpowiem od razu na pytanie:
U mnie na razie bez zmian. Ani @, ani pozytywnego testu nie ma...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moka już gratulowałam w innym wątku :) ale co tam raz jeszcze serdeczne gratulki :)

a co do testów, to ja może odkupię - a gdzie by było trzeba odebrać??
aaa no chyba że prześlesz :)
to daj numer konta (agnes3@go2.pl)

mi zostały jeszcze dwa, a chyba lepiej się nie nastawiać, że nie będę ich już potrzebować... :(
no własnie.... lepiej sie tak nastawić, albo sprzedam Ci moje żebyś nie musiała potrzebować!!

można osobiście odebrać w Sopocie. ale z wysyłką, żaden problem.
zaraz Ci podam nr konta
no też mam takie podejście - lepiej kupić, żeby nie potrzebować ;)
(zresztą może te Twoje testy przynoszą szczęście ;))

wiesz co ,w przyszłym tygodniu będę w Sopocie, bo muszę podjechać do księgowej, więc może odbiorę je od Ciebie, żebyś nie musiała wysyłać - a w którym miejscu w Sopocie mieszkasz?
W Sopocie jedynie pracuję, więc jestem tu codziennie, haha zresztą jak w domu. dolny Sopot, od molo 5 min w kierunku Gdańska, przy Grunwaldzkiej.
ooo to chyba jednak umówimy się na wysyłkę, bo ja jeżdżę do księgowej zawsze późno wieczorem, tak 20-21, to o tej porze pewnie już Cię w pracy nie ma ;)

no to odezwij się do mnie na maila w takim razie :)
napisalam.
odpisałam :)
A ja się dowiedziałam, że możemy się starać już teraz - cytomegalia już za mną :D
super Ewwcia! :)
no to oby jak najszybciej się udało :)
super wiadomosci, wiec Ewwa juz nic ci nie moze macic w glowie, zycze szybkiego i pozytywnego efektu
image

image
czesc dziewczyny ja staram sie o dzidzie juz 7 cykl i nic:(:(:9 uzywam testow owulacyjnych plytkowy i paskowy plytkowe pokazuja 2 kreski ale nie takie grube jak powinny bnyc sa takie same jesne a paskowe pokazuja jasna kreske i nie wiem co myslec o tych testach czy mam ta owulke czy nie:(:( podpowiedzcie cos prosze
Ewwa cieszę się, że jest dobrze i możecie się już teraz starać. Teraz to już musi się udać!!!!!!!
Nawet nie wiecie jak się ucieszyłam, że możemy spokojnie działać :)

madziuks255, niestety nie na każdego testy działają :( A robisz coś jeszcze - tzn. mierzysz tempkę lub inaczej sprawdzasz kiedy owulka powinna być? A może wybierz się zwyczajnie do gina na monitoring i porównaj z testami?
hej,
ja nie używam testów bo słyszałam że często się mylą.
mierzę za to tempkę i spr. śluz i szyjkę.
zastanawiam się jak robicie testy w dniu spodziewnaje miesiączki, macie tak regularnie co do dnia?
zazdroszczę :(
u mnie przez stresy w pracy chyba znowu prolaktyna poszła w górę bo się wydłużył cykl.
my się staramy juz pól roku i nic.
ale wierzę że się uda.
powodzenia życzę wszystkim.
my juz 8 miesiecy i nic,
wyniki badan ok, ale mam podejrzenie PCOS- policystyczny zespol jajnikow i musze isc na usg i sprawdzic, do tego zalecenie zrzucenia wagi...testow ow. nie uzywalam w ogole, moze skusze sie.

ja juz nie nastawiam sie, zobaczymy jak bedzie, ale trace powoli cierpliwosc, i teraz moim celem jest odchudzanie.
image

image
Izulucha - to dokladnie tak jak ja. 8 m-cy starania i mam juz zdjagnozowane PCOs.
Tylko wagi z rzucac nie musze ;-).

Ale przez to cholerstwo-PCO-jest strasznie ciezko. Niby jajeczko sie pojawia ale dupa blada...
Michalowa: ja nawet nie jestem pewna czy owuluje, ale lekarz powiedzial, ze podadza mi hormony na wywolanie owulki,, ale zobaczymy...musze zrobic usg, a jeszcze nie umowilam sie.
mam nadzieje, ze juz niedlugo zafasolkujesz...
image

image
Powiem Ci ze ja tez nie wiedzialam. Kupiłam testy owu i wedlug nich owulacja byla. W tym samym czasie bylam tez u gina i potwierdzil ze jest dojrzaly pecherzyk...ale co z tego? ;-)
Lekarz tylko powiedzial, ze to na prawde cod ze mam przy pco naturalna owulacje-bez wspomagaczy i trzeba to wykorzystac. No i biore tylko duphaston na wydluzenie II fazy cyklu, zeby ewentualne jajeczko moglo sie zagniezdzic. I tak do kwietnia mam jeszcze probowac (czyli razem 10 m-cy starania bedzie) i jesli do tego czasu nic, to juz ze wspomagaczami bedziemy dzialac. A wiadomo ze to ani przyjemne ani naturalne. Ciaze mnogie moga byc itp. Ale ja juz nawet 5-cio raczki moge miec heheh.
Przy PCO do 30-tego roku zycia ma sie ok 50% szans na naturane zajscie w ciaze. Po 30-tym roku zycia juz nawet tylko 30%. Ale wiadomo...niektorym od razu nawet przy PCO sie udaje.
Takze zycze i Tobie i sobie dzidziusia w tym roku jeszcze - nie musi byc juz wykluty, ale zeby byl ;-)))))
ewcia mierze temp teraz utrzymuje sie przez 4 dni 37.4 w przyszlym miesiacu chce isc na monitoring ale jak w listopadzie powiedzialam gin ze staram sie o dziecko to powiedzial ze mam cale zycie przed soba po co mi teraz pieluchy i to mnie zniechecilo do chodzenia do lekarza a mam (21)prawie lat a sluzu nie mam takiego jak jajko kurze tylko czuje mokro czasami teraz biore wiesiolek to moj pierwszy cykl z nim ale nareanie nic nie pomogl z tym sluzem a jak wy dziewczyny obserwujecie ta szyjke ja jestem juz po dniach plodnych i szyjka jest miekka

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

JAKI KURIER NAJTAŃSZY - prywatna przesyłka? (27 odpowiedzi)

Dziewczyny zamówiłam fajny fotel na allegro, przyjechał kurierem - duże to i niestandardowe. Tak...

Mamusie-wanna czy prysznic? (35 odpowiedzi)

Chciałabym wiedzieć jak to wygląda w praktyce gdy są małe dzieci. Bardzo chciałabym mieć prysznic...

Rozwiązania w domu (3 odpowiedzi)

Opłaca się ładować się teraz w te wszystkie dodatki typu kolektory, rekuperacja, studnia itd.?

do góry