Widok

Testy owulacyjne III :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poprzednie wątki:
http://forum.trojmiasto.pl/TEST-OWULACYJNY-t68130,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/TESTY-OWULACYJNE-II-t70334,1,16.html

Kolejna odsłona wątku :)

I odpowiem od razu na pytanie:
U mnie na razie bez zmian. Ani @, ani pozytywnego testu nie ma...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moka już gratulowałam w innym wątku :) ale co tam raz jeszcze serdeczne gratulki :)

a co do testów, to ja może odkupię - a gdzie by było trzeba odebrać??
aaa no chyba że prześlesz :)
to daj numer konta (agnes3@go2.pl)

mi zostały jeszcze dwa, a chyba lepiej się nie nastawiać, że nie będę ich już potrzebować... :(
no własnie.... lepiej sie tak nastawić, albo sprzedam Ci moje żebyś nie musiała potrzebować!!

można osobiście odebrać w Sopocie. ale z wysyłką, żaden problem.
zaraz Ci podam nr konta
no też mam takie podejście - lepiej kupić, żeby nie potrzebować ;)
(zresztą może te Twoje testy przynoszą szczęście ;))

wiesz co ,w przyszłym tygodniu będę w Sopocie, bo muszę podjechać do księgowej, więc może odbiorę je od Ciebie, żebyś nie musiała wysyłać - a w którym miejscu w Sopocie mieszkasz?
W Sopocie jedynie pracuję, więc jestem tu codziennie, haha zresztą jak w domu. dolny Sopot, od molo 5 min w kierunku Gdańska, przy Grunwaldzkiej.
ooo to chyba jednak umówimy się na wysyłkę, bo ja jeżdżę do księgowej zawsze późno wieczorem, tak 20-21, to o tej porze pewnie już Cię w pracy nie ma ;)

no to odezwij się do mnie na maila w takim razie :)
napisalam.
odpisałam :)
A ja się dowiedziałam, że możemy się starać już teraz - cytomegalia już za mną :D
super Ewwcia! :)
no to oby jak najszybciej się udało :)
super wiadomosci, wiec Ewwa juz nic ci nie moze macic w glowie, zycze szybkiego i pozytywnego efektu
czesc dziewczyny ja staram sie o dzidzie juz 7 cykl i nic:(:(:9 uzywam testow owulacyjnych plytkowy i paskowy plytkowe pokazuja 2 kreski ale nie takie grube jak powinny bnyc sa takie same jesne a paskowe pokazuja jasna kreske i nie wiem co myslec o tych testach czy mam ta owulke czy nie:(:( podpowiedzcie cos prosze
Ewwa cieszę się, że jest dobrze i możecie się już teraz starać. Teraz to już musi się udać!!!!!!!
Nawet nie wiecie jak się ucieszyłam, że możemy spokojnie działać :)

madziuks255, niestety nie na każdego testy działają :( A robisz coś jeszcze - tzn. mierzysz tempkę lub inaczej sprawdzasz kiedy owulka powinna być? A może wybierz się zwyczajnie do gina na monitoring i porównaj z testami?
hej,
ja nie używam testów bo słyszałam że często się mylą.
mierzę za to tempkę i spr. śluz i szyjkę.
zastanawiam się jak robicie testy w dniu spodziewnaje miesiączki, macie tak regularnie co do dnia?
zazdroszczę :(
u mnie przez stresy w pracy chyba znowu prolaktyna poszła w górę bo się wydłużył cykl.
my się staramy juz pól roku i nic.
ale wierzę że się uda.
powodzenia życzę wszystkim.
my juz 8 miesiecy i nic,
wyniki badan ok, ale mam podejrzenie PCOS- policystyczny zespol jajnikow i musze isc na usg i sprawdzic, do tego zalecenie zrzucenia wagi...testow ow. nie uzywalam w ogole, moze skusze sie.

ja juz nie nastawiam sie, zobaczymy jak bedzie, ale trace powoli cierpliwosc, i teraz moim celem jest odchudzanie.
Izulucha - to dokladnie tak jak ja. 8 m-cy starania i mam juz zdjagnozowane PCOs.
Tylko wagi z rzucac nie musze ;-).

Ale przez to cholerstwo-PCO-jest strasznie ciezko. Niby jajeczko sie pojawia ale dupa blada...
Michalowa: ja nawet nie jestem pewna czy owuluje, ale lekarz powiedzial, ze podadza mi hormony na wywolanie owulki,, ale zobaczymy...musze zrobic usg, a jeszcze nie umowilam sie.
mam nadzieje, ze juz niedlugo zafasolkujesz...
Powiem Ci ze ja tez nie wiedzialam. Kupiłam testy owu i wedlug nich owulacja byla. W tym samym czasie bylam tez u gina i potwierdzil ze jest dojrzaly pecherzyk...ale co z tego? ;-)
Lekarz tylko powiedzial, ze to na prawde cod ze mam przy pco naturalna owulacje-bez wspomagaczy i trzeba to wykorzystac. No i biore tylko duphaston na wydluzenie II fazy cyklu, zeby ewentualne jajeczko moglo sie zagniezdzic. I tak do kwietnia mam jeszcze probowac (czyli razem 10 m-cy starania bedzie) i jesli do tego czasu nic, to juz ze wspomagaczami bedziemy dzialac. A wiadomo ze to ani przyjemne ani naturalne. Ciaze mnogie moga byc itp. Ale ja juz nawet 5-cio raczki moge miec heheh.
Przy PCO do 30-tego roku zycia ma sie ok 50% szans na naturane zajscie w ciaze. Po 30-tym roku zycia juz nawet tylko 30%. Ale wiadomo...niektorym od razu nawet przy PCO sie udaje.
Takze zycze i Tobie i sobie dzidziusia w tym roku jeszcze - nie musi byc juz wykluty, ale zeby byl ;-)))))
ewcia mierze temp teraz utrzymuje sie przez 4 dni 37.4 w przyszlym miesiacu chce isc na monitoring ale jak w listopadzie powiedzialam gin ze staram sie o dziecko to powiedzial ze mam cale zycie przed soba po co mi teraz pieluchy i to mnie zniechecilo do chodzenia do lekarza a mam (21)prawie lat a sluzu nie mam takiego jak jajko kurze tylko czuje mokro czasami teraz biore wiesiolek to moj pierwszy cykl z nim ale nareanie nic nie pomogl z tym sluzem a jak wy dziewczyny obserwujecie ta szyjke ja jestem juz po dniach plodnych i szyjka jest miekka

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry