Widok
Ciężko stwierdzić kiedy ta małpa powinna się pojawić, bo to mój drugi cykl po odstawieniu plastrów anty. Poprzedni cykl bez plastrów trwał 29 dni. Dziś mam 31 dc - czuję się paskudnie, niedobrze mi odkąd wypiłam kawę z mlekiem i do tego mam uczucie jakby @ miała lada moment przybyć.
Straciłam już nadzieję na to, że ten cykl będzie udany :(((
Straciłam już nadzieję na to, że ten cykl będzie udany :(((
Ja zaczynam dopiero :) To mój pierwszy cykl... Może dlatego jestem taka niecierpliwa...
Ale znalazłam w necie coś, co dało mi nadzieję :) Normy HCG dla dni po owulacji :)
NORMY DLA PIERWSZYCH DNI PO OWULACJI (DPO-dni po owulacji)
Dni po owulacji Zakres hCG inmIU/ml
10 DPO ---- 5 - 50
12 DPO ---- 10 - 100
14 DPO ---- 20 - 200
16 DPO ---- 40 - 400
18 DPO ---- 70 - 800
20 DPO ---- 140 - 1600
22 DPO ---- 180 - 3200
Ale znalazłam w necie coś, co dało mi nadzieję :) Normy HCG dla dni po owulacji :)
NORMY DLA PIERWSZYCH DNI PO OWULACJI (DPO-dni po owulacji)
Dni po owulacji Zakres hCG inmIU/ml
10 DPO ---- 5 - 50
12 DPO ---- 10 - 100
14 DPO ---- 20 - 200
16 DPO ---- 40 - 400
18 DPO ---- 70 - 800
20 DPO ---- 140 - 1600
22 DPO ---- 180 - 3200
ja już 8 m-cy...
Ewwa nie nakręcaj sie za bardzo...ja juz to przechodziłam i wyszukiwałam sobie objawów ciązy...a potem wielkie rozczarowanie i row mariacki! Oczywiscie zycze ci zeby u ciebie bylo inaczej i rzeczywiscie zeby byla to ciaza...ale nie wyszukuj objawów typu mdlosci, czy czeste siusianie...jak spozniala mi sie @ to tez to wszstko czułam...psychika kobiety plata figle kiety tak bardzo sie chce byc w ciazy.
Ewwa nie nakręcaj sie za bardzo...ja juz to przechodziłam i wyszukiwałam sobie objawów ciązy...a potem wielkie rozczarowanie i row mariacki! Oczywiscie zycze ci zeby u ciebie bylo inaczej i rzeczywiscie zeby byla to ciaza...ale nie wyszukuj objawów typu mdlosci, czy czeste siusianie...jak spozniala mi sie @ to tez to wszstko czułam...psychika kobiety plata figle kiety tak bardzo sie chce byc w ciazy.
wiem wiem... cały czas to sobie mówię :)))
I czuję, że @ nadchodzi już od tygodnia, więc spoko. Nie ufam moim "objawom", bo wiem, że nic nie znaczą :) A rozczarowania nie będzie, bo jestem pewna, że @ się przyczłapie w środę
A te normy, które znalazłam... dają mi raczej obraz na to, kiedy najwcześniej powinnam zrobić test siusiany. Robiłam w 11 dniu po domniemanej owulce i dlatego napisałam, że daje mi to nadzieję. Bo zanim to znalazłam, to nawet nie chciałam testu powtarzać tylko czekać na @.
I czuję, że @ nadchodzi już od tygodnia, więc spoko. Nie ufam moim "objawom", bo wiem, że nic nie znaczą :) A rozczarowania nie będzie, bo jestem pewna, że @ się przyczłapie w środę
A te normy, które znalazłam... dają mi raczej obraz na to, kiedy najwcześniej powinnam zrobić test siusiany. Robiłam w 11 dniu po domniemanej owulce i dlatego napisałam, że daje mi to nadzieję. Bo zanim to znalazłam, to nawet nie chciałam testu powtarzać tylko czekać na @.