Widok

Testy owulacyjne XIV

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zakładam nowy wątek, bo poprzedni jest za długi i zawiesza się. Życze wszystkim staraczkom, aby 14-tka była szczęśliwa. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

leasing samochodowy

kredyt
a u mnie dziś prawie kreseczki nie było i myślałam, że już po owu (a to już 14 dc, zwykle miałam 13-14, ale teraz pojawił się śluz, więc może jeszcze się pojawi ;)

Dziewczyny jest nowy wątek!
chodźcie tam :)

Słonko zaglądaj tu do nas dalej i informuj jak się miewasz, mam nadzieję, że krechy teraz już będą piękne i wyraźne :)
Super, Słonko! Gratulacje! Już myślałam, że ten watek będzie się ciągnął w nieskończoność, a tu niespodzianka :)

Piggy, IUI trochę kosztuje, więc może przemyśl czy nie lepiej zaczekać miesiąc i mieć większe szanse. Tym bardziej, że owu może się pojawić innego dnia.
W ostatnim miesiącu miałam monitoring cyklu. Pojawiłam się u dr 12 dc (czyli 3 dni przed owu - przez jakieś pół roku mierzę temperaturę i wynikało, że owu jest dokładnie 15 dc), a okazało się, że już po owu. Może to wynik stresu, wakacji a może jeszcze czegoś innego.
Tak więc nigdy nie wiadomo, kiedy będzie.
Chociaż, może warto zaryzykować...
Powodzenia!

Dzięki dziewczyny za gratulacje i wsparcie jakie w Was miałam i mam :) Ja do teraz nie mogę w to uwierzyć, poniedziałek zrobię jeszcze jeden test, może już będą dwie piękne i mocne kreseczki.
wysłałam jeszcze raz, mam nadzieję, że dotrze, poprzedni był na ten sam adres...
Ja-dwisiu nic nie doszło:( eiffla@vp.pl przeslij raz jeszcze:)
no to zakładaj ja-dwisia, bo już faktycznie bardzo długi się zrobił:)
A ja siedzę z kalendzrzem i liczę, liczę te wszystkie swoje poprzednie owulację i widzę że zwykle byłam w 11 dc u dr i wtedy dostawałam Pregnyl, to może jednak warto spróbować teraz?
Jescze do jutra rana mam czas na zastanowienie się :)
a tak swoją drogą, to chyba trzeba nowy wątek założyć, co nie? ;)
ja bym poczekała chyba...
bo jak już robić IUI to naprawdę w idealnym momencie...

tym bardziej, że z tą owu to cholerka różnie bywa - ja też już sama nie wiem, co z tym moim cyklem w tym miesiącu.
miałam do tej pory dość regularne cykle, tak do +/- dwóch dni mogłam przewidzieć owu, a w tym miesiącu przewidywany termin mija, a ja żadnych objawów nawet zapowiadających nie mam, a na teście druga kreska tylko niewyraźna. albo mi się owu megaspóźni, albo będzie bezowulacyjny. albo już była? ale wtedy chyba by dwóch krech nie było na teście... sama nie wiem.
hej dziewczyny,potrzebuję rady. Chcemy zrobić w tym cyklu IUI , ale mój mąż w okolicach mojej owulacji wyjeżdża, dokładnie to12 dc. A ja mam się zgłosić miedzy 11 a 13 dc. Czy mam zaczynać jutro faszerować się Clo czy sobie darować ten cykl? Sama już nie wiem co mam robić. Bo czy mogę zrobić badania hormonów w 10 dc i ewentualnie 11 IUI? Pewnie wszystko zależy od tego czy pęcherzyk urośnie.
Super! Bardzio się cieszę i gratuluję!
Duphaston ja bym brała - mój lekarz tak mi mówił - 3xdziennie jedna tabletka jesli test bedzie pozytywny.
To nie zaszkodzi, a moze pomóc!
Dbaj o siebie! ;-)
Slonko gratulacje bardzo sie ciesze. ja tez mialam taka slaba kreske na poczatku
sorry, że tu, ale - Melpomena dostałaś mojego maila? :)
Slonko , gratulacje,m czyli masaze odpadaja...ja na tescie kreskowym, nawet po 10 dniach po cyfrowym, nadal mialam blada druga kreske, ale cyfrowy od razu pokazal:pregnant...
wow no gratuluję mocno,nareszcie i nowy wątek:))) i nowa zafasolkowana będzie!!!:)
bardzo się cieszę Słonko i gratuluję!!!
Tak coś czułam że jednak u Ciebie może być pomyślnie:)
Ja też gratuluję, bo czasem do Was zaglądam!! ;)
aaaa Słonko jak super!!!!!!! :)))))))

gorące gratulacje!!! :)))
dbaj teraz o siebie, o Was :)
o i ja słonko serdecznie gratuluje :))

obserwuje wasz wąrek od jakiegos czasu i naprawde sie ciesze za kazdym razem kiedy udaje sie zajśc w ciążę :)
Słonko69 ale sie ciesze :) SUPER :) ale cudna widomosc :) GRATULUJE :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry