Widok

Thermomix - warto?

Czy ktos moze mi cos powiedziec o tym urzadzeniu?
Naczytalam sie w necie bardzo duzo dobrych rzeczy, ale to raczej sa reklamy, wiec chcialabym poznac opinie prawdziwych uzytkowniczek.
Czy warto zainwestowac tak duza kase?
Jesli kupilyscie gdzies taniej - napiszcie gdzie, na allegro najnizsza cena za nowy to 3.500 zl, troche to duzo jak na robota kuchennego ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja ma TM 31 to ten ostatni ktory wyszedl ma najwiecej funkcji nic nie musisz dokupowac wszystko masz w komplecie plus ksiazka kucharska
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a jakie pyszne kawki i soki robi w tym capucino mniam :) do tego pasteryzuje na bierzaco robiony soczek kubus. Zamow sobie prezentacje moge Tobie podac namiary do pani ktora u mnie byla nie zobowiazuje cie to wcale do zakupu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a jakie modele macie?
czy w zestawie sa wszystkie potrzebne misy i pojemniki, czy trzeba cos osobno jeszcze dokupic?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tez bardzo polecam moze i wysoka cena ale moim zdaniem sprzęt wart jest takiego wydatku. Co dziennie go uzywam wyrabiam na nim ciasta na pieczywa gotuje obiady na parze, zupy ostatnio także robilam w nim dzemy nie trzeba stac i mieszac nastawiasz na czas w tym czasie robisz co innego :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam i polecam. Szczególnie pomocne przy gotowaniu dla dzieci. Robi lody, soczki i przeciery owocowe plus oczywiście normalne obiadki. Ma funkcję gotowania na parze z czego często korzystam . Na trzech poziomach zrobisz ryż/ziemniaki mięso i warzywka a z wywaru można zrobić sosik. Ugotowanie barszczu to 40 min (wrzucasz wszystko nastawiasz i po określonym czasie urządzenie pika), rosół godzinka. Surówki to kilka sekund. Faktycznie jest trochę drogi, ale oszczędza dużo czasu. Zapomniałam dodać, że robi super ciasto na chleb i bułki.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry