Widok
To dopiero jaja
Czy to nie jest zabawne, że jednostki, które uważają się za ludzi, zgłaszają naweet swoiste aspiracje, nie mają pojęcia, zielonego nawet pojęcia, o mechanizmach, które uczyniły ich ludźmi, ani o mechanizmach, które nimi sterują ? Toż to jaja, jak berety.
A tu na forum znalazłoby się ich sporo, mam wymienić ?
A tu na forum znalazłoby się ich sporo, mam wymienić ?
>Internet jest do informacji a nie do wentylowania swoich kompleksów.
A teraz spójrz w lustro i powiedz te słowa głośno do siebie.
49 wątków na HP w tym roku, na Polityce liczyć nie będę.
Ponad 30 przez ostatnie 2 miesiące, czyli średnio co drugi dzień wrzucasz nowy... I coraz bardziej tracisz cierpliwość do rozmówców, bo rzekomo cię nie rozumieją. Hmm, w zasadzie to chyba nikt cię nie rozumie. Nie dało ci to jeszcze do myślenia?
A teraz spójrz w lustro i powiedz te słowa głośno do siebie.
49 wątków na HP w tym roku, na Polityce liczyć nie będę.
Ponad 30 przez ostatnie 2 miesiące, czyli średnio co drugi dzień wrzucasz nowy... I coraz bardziej tracisz cierpliwość do rozmówców, bo rzekomo cię nie rozumieją. Hmm, w zasadzie to chyba nikt cię nie rozumie. Nie dało ci to jeszcze do myślenia?
@ Mikronezja
Tu na Hydeparku mam problem z ludźmi, którzy właściwie nie wiedzą po co się wypowiadają na forum. Nie rozumie facet, niech się nie wtrąca, jeśli coś kwestionuje merytorycznie nich rozpocznie dyskusję. A to jest przecież kompletna żenada czasami. A głupotę trzeba zawsze nazwać głupotą i tu zdania nie zmienię.
Dyskusję to tu wywołuje jedynie tyłek lub fryzura jakiejś Dody.
Na szczęście są inne fora, gdzie można liczyć na więcej.
Tu na Hydeparku mam problem z ludźmi, którzy właściwie nie wiedzą po co się wypowiadają na forum. Nie rozumie facet, niech się nie wtrąca, jeśli coś kwestionuje merytorycznie nich rozpocznie dyskusję. A to jest przecież kompletna żenada czasami. A głupotę trzeba zawsze nazwać głupotą i tu zdania nie zmienię.
Dyskusję to tu wywołuje jedynie tyłek lub fryzura jakiejś Dody.
Na szczęście są inne fora, gdzie można liczyć na więcej.
@ Mikronezja
O wielu rzeczach pisałem, ale to nie są kwestie domnujące w moich tekstach czy komentarzach.
Czy Ty uważasz, że mozna pleść w internecie cokolwiek komu ślina na język przyniesie i że można takich rzeczy jakie wcześniej wymieniłem nie wiedzieć ?
W normalnym towarzystwie taki człowiek traci zdolność honorową czyli twarz.
O wielu rzeczach pisałem, ale to nie są kwestie domnujące w moich tekstach czy komentarzach.
Czy Ty uważasz, że mozna pleść w internecie cokolwiek komu ślina na język przyniesie i że można takich rzeczy jakie wcześniej wymieniłem nie wiedzieć ?
W normalnym towarzystwie taki człowiek traci zdolność honorową czyli twarz.
@ Mikronezja
Zawsze czasy się zmieniają i zawsze ludzie się zmieniają, więc jaką nową a więc istotną informację chcesz w takim przekazie podać ? Przecież ten przekaz jest pusty.
Problem polega na czym innym, na tym, że ludzie uznali, że ich nie obowiązują reguły gry, że ich nie obowiązują prawa natury i kultury i że ewolucja im odpuści,
Nie odpuści i to widać już namacalnie w Zachodniej Europie, więc trzeba się wziąć w garść.
Zawsze czasy się zmieniają i zawsze ludzie się zmieniają, więc jaką nową a więc istotną informację chcesz w takim przekazie podać ? Przecież ten przekaz jest pusty.
Problem polega na czym innym, na tym, że ludzie uznali, że ich nie obowiązują reguły gry, że ich nie obowiązują prawa natury i kultury i że ewolucja im odpuści,
Nie odpuści i to widać już namacalnie w Zachodniej Europie, więc trzeba się wziąć w garść.
> O wielu rzeczach pisałem, ale to nie są kwestie domnujące w moich tekstach czy komentarzach.
Polemizowałabym... Nawet wątek poświęciłeś tej kwestii ;P
http://forum.trojmiasto.pl/Niech-zyja-stringi-t694184,1,30.html
Polemizowałabym... Nawet wątek poświęciłeś tej kwestii ;P
http://forum.trojmiasto.pl/Niech-zyja-stringi-t694184,1,30.html
@ Mikronezja
Znowu jaja ? Czy napradę nie wyłapałaś o co chodziło w tekście o stringach ?
A jak wyglądają dyskusje w Polsce, to tu widać w tym linku:
http://wpolityce.pl/polityka/310716-tylko-u-nas-gontarczyk-odpowiada-gawlowskiemu-jest-pewien-poziom-intelektualny-ponizej-ktorego-nie-chcialbym-sie-znizac
Znowu jaja ? Czy napradę nie wyłapałaś o co chodziło w tekście o stringach ?
A jak wyglądają dyskusje w Polsce, to tu widać w tym linku:
http://wpolityce.pl/polityka/310716-tylko-u-nas-gontarczyk-odpowiada-gawlowskiemu-jest-pewien-poziom-intelektualny-ponizej-ktorego-nie-chcialbym-sie-znizac