Widok

To już jutro!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
To już jutro!!! O Boże jak ten czas szybko zleciał!!! Powoli załapuję stresa;)! Wszystkim forumkom mającym jutro swój wielki dzień życzę, aby był najpiękniejszym dniem w Waszym życiu, a życie po ślubie było jedną wielką bajką!!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Obudziłam się o 5:30 i już nie mogę zasnąć! Jestem OGROMNIE szcęśliwa!!!
Nie czuję ani odrobiny stresu tylko wielką radość!!! Dziś jest dzień, w którym spełni się moje marzenie-poślubię moją wielką miłość!!!

bedzie dobrze!!! Duzo szczescia i milosci!!!
wszystkiego naj naj w tym pięknym dniu dziewczyny
Kasia wszystkiego najlepszego dla Was!!!
Aby ten dzień był pękny i reszta zcia również,
żyjcie miłością bo ona wszystko przetrzyma!

buziaki
meja i radek

P.S. Pozdrawiaski dla teścia ;o))))))))

powtórzę to co mi napisała koleżanka(już mężatka)przed moim ślubem:
cieszcie sie tym dniem i korzystajcie jak najwięcej się da bo on jest taki krótki i tak szybko przemija...
i ti jest prawda-ja byłam przed samym ślubem bardzo zestresowana i wogóle to chciałam,żeby było już"po kościele" a później żałowałam,że ten dzień i to wszystko tak szybko minęło...życzę Wam udanego wesela, wielu niezapomnianych wspomnień i wogóle wszystkiego co najlepsze...pogodę macie piękną:)
ale wam zazdroszczę...;)
zyczę Wam duuuużo szczescia!!!!!!!!!!!! i udanego wesela
Nasz Wielki Dzien tez jutro a juz sie denerwuje i mysle czy o czyms nie zapomnialam. Choc musze przyznac ze przyjacioleczki urzadzily mi wczoraj tak wspanialy wieczor panienski i taka mi zrobily niespodzianke ze choc na te kilka godzin zapomnialam o stresie;)Najwiekszy blad jaki tylko popelnilam to nie rozchodzilam wcale butkow i cos czuje ze jutro bede cierpiec:(((Buuuu
do góry