Widok
To juz za tydzien...
Czy to normalne, ze nie czuje sie tego, ze to prawie juz!!!
Bardziej denerwowalam sie w listopadzie, kiedy zaczelismy wszystko wybierac i rezerwowac... A teraz czekam juz tylko na to najlepsze i najpiekniejsze...
Czasem tylko jak zdam sobie sprawe z tego, ze juz tylko pare dni to dopada mnie 5 minutowa panika, czy wszystko zdazymy...
Ale zdazymy...
Kocham Cie Michalku!!! :-D
Bardziej denerwowalam sie w listopadzie, kiedy zaczelismy wszystko wybierac i rezerwowac... A teraz czekam juz tylko na to najlepsze i najpiekniejsze...
Czasem tylko jak zdam sobie sprawe z tego, ze juz tylko pare dni to dopada mnie 5 minutowa panika, czy wszystko zdazymy...
Ale zdazymy...
Kocham Cie Michalku!!! :-D
Baśka- oczywiście, że proboszcz, innej opcji nie ma :)))) Co do strojenia kościoła, to już ci kiedyś pisałam, nie widziałaś może, że płaci się 100 zł i wszystko jest załatwione. Nie wiem jak to wygląda, ale my nie lubimy przesady, więc myślę, że będzie ok. Nie wgłębialiśmy się za bardzo w szczegóły, kościółek jest na tyle ładny i ma tyle zieleni za oknem :) że za wiele strojenia to mu nie potrzeba....
Relację oczywiście zdam, jak wrócimy z wyjazdu :)
Sorry za ewentualne niedociągniecia w moim piśmie, ale jestem po szampanie- he he, z koleżankami oblewamy mój ostatni dzień w pracy :)
Relację oczywiście zdam, jak wrócimy z wyjazdu :)
Sorry za ewentualne niedociągniecia w moim piśmie, ale jestem po szampanie- he he, z koleżankami oblewamy mój ostatni dzień w pracy :)