Już na rekrutacji wydali mi się podejrzani. Mało pytań tylko wypisali jakie auto posiadam itp. Powiedzieli że sprzęt medyczny a zarobki 3tys plus premie i zwrot kosztów za paliwo. Wydawało się bardzo ciekawe do momentu szkolenia. Szkolenie tydzień czasu za które nie masz płacone i po nim wybiorą osoby do pracy. Choć myślę że każda która będzie chciała tam pracować, bo ogólnie to jest syf. Praca polega na sprzedaży NAWILŻACZY POWIETRZA wielkości odkurzaczy Ranbow, wygląd niemal identyczny i cena tak samo prawie 5000zł za NAWILŻACZ!!! NA allegro zaczynają się od 50zl i też z jonizatorem. Zarobków masz od sprzedaży a nie 3tys zł. Oni tyle zakładają ze powinieneś sprzedać za każdy 1000zł choć nie wiem kto to kupi wolałbym już za te pieniądze który robi to samo plus odkurza( nie wspominając że ten nawilżacz czy tam oczyszczacz powietrza pracuje tak samo głośno). Koszty za paliwo to też fikcja za pierwszy miesiąc ci zwrócą później już nie będą. Na pewno nie jest to praca dla prawdziwego przedstawiciela i oni to samo mówią na szkoleniu, prawdziwy handlowiec nie pójdzie na ten układ co oni proponują bo wiedzą że to bagno. Trzeba być desperatem i naiwniakiem żeby tam pracować. Odradzam to jest jak akwizycja!!!