Widok

Tomasz Mazurek ortopeda pilne!!

Dziewczyny, wiecie może gdzie przyjmuje ortopeda-traumatolog - Tomasz Mazurek?

tzn. czy ma jakiś gabinet oprócz clinica medica? błagam o numer bardzo potrzebuję!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
TOMASZ MAZUREK przyjmuje zarówno prywatnie i na NFZ w Gdańskim centrum zdrowia ul.Oliwska 62 nowy port.
tel.do rej. 58 342 33 90
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiecej informacji na temat tego miejsca umiesciłam pod opisem dr.Mazurka na samym dole strony.
podałam bledny nr.do rej.wlasciwy to 58 342 33 80
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
W JAKIM WIEKU pANA CORKA BYŁA OPEROWANA?
Płaskostopie u dziecka do 4 roku życia jest fizjologiczne i nie koryguje się go. Może chodziło o inną wadę?

potwierdzam
profesor Tomasz Mazurek ortopeda nadal przyjmuje w nowym porcie na Oliwskiej 62 prywatnie (150zł) oraz na NFZ (długie terminy oczekiwania)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam.mogę prosić o meila z numerem telefonu do dr.i szczegóły operacji?syn ma mieć w maju operacje prawej rączki bo ma dodatkowego kciuka i denerwuje się.podaje meila joan-3miasto@wp.pl
Zastanowcie sie czy isc do niego. Nadety bufon, ktorego kariera zjadla. Zawiodlem sie niesamowicie, odmowil pomocy memu dziecku, ale za wizyte skasowal normalnie. Wysłał na rtg i nawet go nie otworzyl. Wnioskuje ze pracuje na akord.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pracuje na akord! W punkt. Czekałam na wizytę z wielką nadzieją. Trwała moze 2 minuty. Na RTG, z którym przyszlam nawet nie zerknął. W ciągu 10 minut przyjął 6 osób! Zbywał moje pytania i widać było, że jedyne, czego oczekuje, to abym jak najszybciej wyszła. Kazał brać leki przeciwbólowe i przyjść z usg, podając mi nr tel, gdzie prywatnie mam je zrobić. Czy to nie dziwne? Nie tylko ja byłam zdziwiona czasem przeznaczonym na pacjenta.

Tomasz Mazurek ortopeda przyjmuje tez prywatnie na ul.Oliwskiej 62.Nowy Port Gdansk. tel.0583423380.dzwonic miedzy 12.00-16.00
Czy mogę prosić tez nr komórki ?

Gdańsk,oliwska 62 tel.583423380 przychoenia w Nport

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Czy zostawiacie wasze 7-latki w 1 klasie? (22 odpowiedzi)

Chodzi mi o dzieci z rocznika 2009

do góry