Widok
Sowa - moje ulubione smaki pralinowy i truflowy. Ok. 40 zł/kg. Wychodzi drogo (bo te torty są ciężkie), ale mają cudne dekoracje i torty są naprawdę przepyszne. Lżejsze są smaki amaretto i królewski, też pycha.
Tańsze, moim zdaniem brzydsze i zupełnie zwyczajne, ale też smaczne i godne polecenia są torty od Szydłowskiego.
W Gdyni moją ulubioną cukiernią są Delicje, tam też jest kilka świetnych smaków, np. tort bezowy...
Tańsze, moim zdaniem brzydsze i zupełnie zwyczajne, ale też smaczne i godne polecenia są torty od Szydłowskiego.
W Gdyni moją ulubioną cukiernią są Delicje, tam też jest kilka świetnych smaków, np. tort bezowy...
a ja polecem cukiernie "Alicja" w Kiełpinie!!!! ciasta rewelacja, a co do tortu to każdy z gości przyszedł po dokładkę :-)))))) na samą myśl mi ślinka leci hi hi Ceny są super konkurencyjne!!! Ciasta są dowożone na miejsce! dla zainteresowanych podaję namiary: Cukiernia "Alicja", ul. Kochanowskiego 28B, tel. (058) 6841334
wygrzebałam jakiś stary wątek żeby nie zakladac nowego znowu w podobnej tematyce :)
otóż mam pytanko, czy któraś z Was miała tort wiosenny zachwyt z Sowy? to taki tort pomarszczony z truskawkami na wierzchu ( cos w stylu welonu panny młodej)
zdecydowaliśmy się na ten tort, ale moje pytanie dotyczy jego "rozmiarów" i poziomów, więc jak ktoś może pomóc to będę wdzięczna :)
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
otóż mam pytanko, czy któraś z Was miała tort wiosenny zachwyt z Sowy? to taki tort pomarszczony z truskawkami na wierzchu ( cos w stylu welonu panny młodej)
zdecydowaliśmy się na ten tort, ale moje pytanie dotyczy jego "rozmiarów" i poziomów, więc jak ktoś może pomóc to będę wdzięczna :)
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...