Widok

Torty dla dzieci ale wmiare naturalne

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam gdzie zamowic na 2latka torta ale musi byc bez sztucznosci
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

zrób sama, wtedy bedziesz mieć pewność co jest w torcie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Manufaktura Mojej Mamy, piękne, pyszne, jest kilka punktów w trojmiescie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Paskudne...
Zaczynając od pieczywa na ciastach kończąc. A tak się ucieszyłam jak kolo mnie się otworzyli. Miałam nadzieję na dobre pieczywo...
Szczerze nie polecam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak ktoś je dmuchane pieczywo z Tesco to faktycznie to może nie smakować hehehe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

ja od kilkunastu tortów zamawiam Słodkie inspiracje Joanny. rewelacyjny biszkopt i prawdziwa smietana a krem i owocami, pyszne i piękne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pracujesz dla nich??
Odpowiadając-nie kupuję pieczywa w super/hiper marketach. Tylko i wyłącznie w piekarniach.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zal mi takich eko mam bez chemi itp a co zrobisz jak dziecko pojdzie do przedszkola i od innych dzieci zje chipsy lub cos innego tzw chemie? Moze na policję to zglosisz.

Idz do swojej ulubionej cukierni zamow tort i po sprawie!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dokładnie.A dodatkowo z moich już paroletnich obserwacji wynika ,że dzieciaki za tortami nie przepadają ,zwłaszcza takie małe .Nawet przedszkolak potrafi z takiego kawałka zjeść dwa,trzy kęsy i po jedzeniu tortu.Moje na swoje 2 urodziny to nawet tortu spróbować nie chciała.A ja chcesz tort bez żadnych sztucznych dodatków to sama zrób,tylko wtedy będziesz miała gwarancję .

Zgodzę sie Niką ,dzieci tortów raczej nie lubią ja zamawiałam w cukierni obok mojego domu ,tort z okazji urodzin dziecka a wcale nie dla dziecka bo młody jak i inne dzieci nie bardzo więc tort był dla dorosłych.Dzieci bardziej ucieszyły się z babeczek,zresztą rozbiłam wspólnie z synem.

Może zrób sernik na zimno?
Ja ostatnio zamiast tortu, czy to śmietanowego , czy na masie, zrobiłam właśnie sernik na zimno, z truskawkami, wiśniami i borówkami zalanymi galaretką i napiszę, że ciacho zniknęło szybciej niż tort zamawiany co roku z okazji urodzin dzieciaków..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest taka fajna cukiernia online https://e-torty.pl/kategoria/torty-dla-dzieci , która bazuje na naturalnych składnikach. Z tego co widziałam to mają również fajne kształty tortów np. w kształcie samochodu -dzieci je uwielbiają
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czemu te torty dla dzieci są pooblepiane tą wstrętną masą cukrową lub marcepanową?? To jest smaczne? Dzieci to jedzą??? Dobry biszkopt z masą śmietanową bez dodatków z owocami to jest to! Rozumiem jakiś opłatek na wierzch ale nic więcej.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

FuKafe przy Wajdeloty w Gdańsku - dobre składniki! Na pewno zrobią dziecięcą dekorację. :)
Uwaga - potrzebne spore, nawet 2 tygodniowe wyprzedzenie.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (15 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

Gdzie w góry z dzieckiem na wakacje-miejsca godne polecenia (176 odpowiedzi)

Jak co roku chciałabym pojechać na urlop w góry. Byle nie do Zakopanego- tam byłam już wiele...

Pomysły na tegoroczne prezenty : (44 odpowiedzi)

Jakie są wasze tegoroczne pomysły na prezenty - dla męża/chłopaka, mamy, ojca, teściowej. teścia,...

do góry