Widok

Trybunał Stanu coraz bliżej

Trzeba przyznać bolszewikom, ze podobnie jak szczury w tonącym okręcie, mają wyczucie sytuacji.
Dziś Partia zdjęła obowiązki z pani szydło (w tzw Rządzie p.o. Premiera).

Taka Kempa wyczuła sytuacje dużo wcześniej i całą winę za nieopublikowanie wyroków Trybunału Konstytucyjnego przerzuciła na panią burmistrz.
Tu mamy namiastkę tego, jak bolszewicy będą sobie już niedługo skakać do gardeł i topić jeden drugiego przed Trybunałem Stanu.

„Do moich obowiązków nie należą stricte kwestie związane z kompetencją Prezesa Rady Ministrów w zakresie promulgacji aktów prawnych. Zajmuje się tym z ramienia Kancelarii Rady Ministrów pani Minister Jolanta Rusiniak. Być może zdarzało się, że podpisałam jakieś pismo dotyczące korespondencji z Trybunałem Konstytucyjnym na polecenie pani Premier, ale tego nie pamiętam. Jeśli chodzi o kwestie związane z publikacją orzeczeń Trybunału Konstytucyjnego (..), to ja działań w tym zakresie nie podejmowałam. Zajmowała się tym minister Jolanta Rusiniak i pani premier Beata Szydło.”
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

@Sky
wierzę Ci na słowo...o tych bolszewikach....
Powiedź mi proszę co ci ten cały PiS zrobił, że tak tych ludzi nienawidzisz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pani szydło to jest mi najzwyczajniej żal.
Cały czas wierzyła, ze coś od niej zależy.
A dymisję musiała złożyć podobnie jak kacyki w pierwszym peerelu przed Partią, a nie przed Prezydentem.

I do tego będzie miała Trybunał Stanu jak w banku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

na własne zyczenie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (727 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Grajdołki (98 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

do góry