Widok
ja też używam kremu vichy, niestety normaderm, żelu do mycia tez vichy normaderm, vichy płyn micelarny do zmywania głównie makijażu oczu oraz tonik clean&clear, inne są za słabe na moją wiecznie świecącą się buzię, pudru praktycznie wcale, bo po nich mam tylko jeszcze wiecej problemów ze skórą, maseczki siarkowe (czasami też krem z tej siarkowej serii) i inne podobne mocno ściągające (bardzo lubie japanese sake and rice z avonu)
no ja niestety stara pudernica jestem :D mam na mysli podkład i korektor obowiązkowo do tego puder sypki przy wysjciu z domu...tak, tak moje drogie, nakldam podklad nawet jak jestem cały dzien w domu...ja tez unikam solarium szczegolnei na twarz, wiec mam bardzo bladą cere i do tego cienie pod oczami (genetycznie) wiec bez podkladu który mi rozjasni skórę wygladam strasznie, w lustro nei chce sie patrzec...
Zazwyczaj uzywam podkładów mocno kryjących jak pharmaceris albo wlasnei vichy dermablend, ale ostatnio nei zdazylam kupic w Gda, a ze u mnie na wsi jest ograniczony dostep do kosmetykow, poszlam do apteki i z tego co tam było (podklady, ze wzgledu ze uzywam non stop kupuje tylko w aptekach) kupilam jakies totalne cudo, nazywa sie No.7 Protect&Perfect foundation...zobaczymy
mam za to prosbe, czy sa jeszcze takie kremy z podkladem?/ wiem ze kiedys bylo w avonie i z nivea, pozniej wycofali i załowalam bardzo bo to jednak nei puder a kolorek sie robił swizy na twarzy
Zazwyczaj uzywam podkładów mocno kryjących jak pharmaceris albo wlasnei vichy dermablend, ale ostatnio nei zdazylam kupic w Gda, a ze u mnie na wsi jest ograniczony dostep do kosmetykow, poszlam do apteki i z tego co tam było (podklady, ze wzgledu ze uzywam non stop kupuje tylko w aptekach) kupilam jakies totalne cudo, nazywa sie No.7 Protect&Perfect foundation...zobaczymy
mam za to prosbe, czy sa jeszcze takie kremy z podkladem?/ wiem ze kiedys bylo w avonie i z nivea, pozniej wycofali i załowalam bardzo bo to jednak nei puder a kolorek sie robił swizy na twarzy