Widok

Tytanowe obrączki

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zwracam się z prośbą do osób które już mają za sobą poszukiwanie obrączek. Czy możecie polecić mi jubilera lub sklep gdzie mogę znaleźć tytanowe obrączki (z domieszką złota)? Interesują mnie sklepy w Trójmieście.

...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja widziałam na naecie u Pan aHadrysia - swietne Ale chyba zamawia się netem.

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
Tak wiem, ale chciałabym je przymierzyć, zobaczyć jak wyglądają na palcu dlatego szukam sklepów w 3mieście.

...
W zeszłym roku też szukalismy tytanowych obrączek - bardzo nam się podobały ale chcieliśmy zobaczyć jak wyglądają na palcu. Z tego co pamiętam to jeden model z tytanu był w Kruku, a kilka modeli było w Jubirexie (?) w Realu w Gdańsku. Warto też pójść na targi Amberif (chyba w przyszłym tygodniu) bo oprócz bursztynu jest tam także biżuteria złota, srebrna i również tytan.
My jednak zrezygnowaliśmy z tytanowych obrączek, sa one dość grube i przez to - jak dla mnie - niewygodne.

image
Kiedyś w Yesie mieli kilka modeli. Znajomi u nich zamawiali. Pozdrawiam

image image
też mi się wydaje, że w Yes mają. Zwróć tylko uwagę na kolor - w oświetleniu w sklepie (oraz na zdjęciach w necie) wyglądają INACZEJ niż w świetle dziennym.
Tytanowe obrączki znajdziesz w Yes'ie. Mają do nich nawet osobny katalog. Niestety w katalogu te obrączki wyglądają przepięknie, w oryginale mało ciekawie (wyjątkiem są te szerokie,łączone ze złotem)
Obraczki te są leciutkie jak plastik. W katalogach i internecie(na str.Yes'a) wyglądają jak ciemne srebro w oryginale zaś są ciemno brunatne.

image

http://www.hadrys.pl/obraczka_sam.html
mi najbardziej podoba sie ruska ruletka poprawna politycznie ale to raczej meski atrybut:)

image
Ja kupowałam w Kruku. I nie wygląda na brunatną. Wygląda właśnie jak stare srebro co mi się w niej podoba.
Polecam osobom które nie cierpią noszenia biżuterii. Te obrączki są tak lekkie, że wyjątkowo swoją noszę a nie dawałam rady nosić cieniutkiego pierścionka.
P.s. Ja mam jednolitą (w kolorze) z cyrkonią i dwoma żłobieniami z Kruka
e.
My mamy tytanowo - złote obrączki kupione u Adama Hadrysia (internetem). Kruk sprowadza od Hadrysia (zreszta wiekszośc jubilerów tak robi) i dokłada od siebie 300 zł do obrączki.

My wybralismy na stronie Adama Hadrysia wzór 13 th, z żółtym złotem, u jubilerów pomierzylismy palce, A. Hadrys nam zrobił, zapłacilismy 1000 zł, dostalismy gabki do matopwienia ich. Po otrzymaniu okazało się, że moja obrączka była ciut za mała - nie było problemu odesłałam i mi ja natychmiast poprawiono, wygrawerowano (grawer w Gdyni nie chętnie je graweruje, gdyz tytan jest twardy - najtwardszy metal).

Jak wyglądaja?....no cóż niestandardowo sa szerokie są grube i bardzo ładnie wyglądaja (praktycznie w ogóle się nie rysują), nosi sie je dobrze, sa widoczne i bardzo lekkie. Sa inne, a nie takie jak u kazdego jubilera.

Ja je polecam, ładnie wyglądaja na mojej dłoi i dłoni mężą.
image
image

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

do góry