Widok

UPC problem z internetem

Oksywie Temat dostępny też na forum:
Witam czy ktoś z oksywia ma problem z internetem UPC mnie co chwile wywala i z powrotem sie loguje byl juz servisant ale stwierdzil ze jest ok . Z tego co wiem to duzo ludzi z dzielnicy ma z tym problem bo lazil przedstawiciel z netii i wciskal internet bo dostal cynk ze nie dziala jak trzeba .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja we wrzeszczu też mam problemy, nie tyle rozłączanie ile bardzo niską prędkość. mam wykupione łącze 25Mbps a prędkość nie przekracza 1Mbps. nie wierzę że łącza są aż tak przeciążone...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja w Gdansku mam podobnie
Kniaz sprawdź czy MASZ MODEM. Następnie czy wtyczka jest podłączona do prądu. To powinno rozwiać problemy. Nie dziękuj.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
No glupi nie jestem takze oszczedz sobie glupich komentarzy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hej,
mam to samo. Niby szybki internet - 25 mb/s, ale chodzi wolno i co chwila musze naciskać napraw, i tak w kólko. Też mieszkam Na Oksywiu.Koleś był z UPC(nawet miły itd.), coś tam pogrzebał i powiedział, że coś lub ktoś zagłusza sygnał.
radiostacje marynarki wojennej na dickmana i z lotniska babie doly.tyle w temacie;-)
Haha radiostacje ?:D to czemu jestem abonentem Upc od 3 lat i kaszani sie od 3miesiacy czyzby wojsko nadawalo na nowym sprzecie ;p
Haha mi powiedzial to ze modem za blisko rutera stoi i sa fale haha :D a ten gosc to pewnie ten sam sciemniacz:D

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (30 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Jak sprawić, by nauka przedszkolaka była interesująca? (4 odpowiedzi)

Próbuję zorganizować zajęcia dla mojego dziecka, ale wydaje mi się, że szybko traci ono uwagę....

Gdzie żyje się lepiej, w Polsce czy w Niemczech ? (3 odpowiedzi)

Ktoś ma jeszcze wątpliwości ? Jeżeli ktoś ma wątpliwości, to polecam rozmowę Miłosza Kłeczka z...

do góry