Widok
Pioterek napisał: "Moja wybranka miałaaa bardzo starty odpis (jakieś kilka lat) i nie było z tym najmniejszego problemu. A 3 miesiące to są ważne te dokumenty, które dostniesz z USC. Kościół dość rygorystycznie tego przestrzega."
Czy mogę wnioskować z tego, że jeśli posiadam odpis skrócony aktu urodzenia wystwiony przez USC w Gdańsku ponad 25 lat temu, tj. tuż po moim urodzeniu, to nie muszę wnioskować o nowy odpis? Czy mogę z tym "starym" odpisem iść załatwiać pozostałe formalności (dokumenty) w USC w Gdańsku?
Czy mogę wnioskować z tego, że jeśli posiadam odpis skrócony aktu urodzenia wystwiony przez USC w Gdańsku ponad 25 lat temu, tj. tuż po moim urodzeniu, to nie muszę wnioskować o nowy odpis? Czy mogę z tym "starym" odpisem iść załatwiać pozostałe formalności (dokumenty) w USC w Gdańsku?
dzis sprawdzalismy i codziennie od 8 do 18tej mozna sie zgloscic z odpisem aktu urodzenia i dowodami osobistymi do pokoju nr 151 oraz ze znaczkami skarbowymi (85 PLN) za konkordatowy.
Jak nie macie starych odpisow aktow urodzenia, to za kazdy 20PLN, pokoj 136...ale powodzenia, bo kolejka gigantyczna...
pozdrawiam
Jak nie macie starych odpisow aktow urodzenia, to za kazdy 20PLN, pokoj 136...ale powodzenia, bo kolejka gigantyczna...
pozdrawiam