Widok

USG 4D - u kogo w Gdańsku?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Wiem, że były już wątki na ten temat, ale znajduję same sprzed 2 - 3 lat.
Polećcie gabinet, w którym dobrze jest wykonać USG 4D (czyli, że fachowiec dobry i sprzęt nowoczesny).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gabinety przy Piecewskiej - super sprzęt :-) dr Piotr Zabul albo dr P. Augustyniak - a co najlepsze, ten drugi będzie na organizowanym m.in. przeze mnie spotkaniu "Mama nigdy nie jest sama!" i jest szansa na darmowe usg ;-) Spotkanie jest 25 stycznia! Wejdź na stronę http://www.mamanigdyniejestsama.pl i zapisz się :-) zapraszamy!
ja się podłączę ;) poprosze o info razem z ceną, co byłby komplet informacji.

ja dzowniłam do invicty (cudem odebrali za 50-tym razem:P ) - nie ma tam już opcji samego agrania za 80zł chyba, że się tam prowadzi ciążę.

usg 4d kosztuje tam 280zł.
a zwykłe usg w 12 tygodniu i połówkowe w 20 tyg kogo polecacie nie zależy mi na płycie i 4d tylko by był dobry fachowiec i w gdańsku
Zapisalam sie do Augustyniaka na 11 lutego. Poczytalam na stronie o tym jaki to cudowny sprzęt maja i mnie to przekonało. Koszt to 250 zł z nagraniem.
Preis na pewno ma 4D w Centrum Diagnostyki Prenatalnej
ewwa - a wczesniej nie chcialas, czy nie mieli terminow?
Ja chciałam w dwóch pierwszych tyg lutego i taki termin mi zaproponowano.
EWWA a ile u nich kosztuje genetyczne i połówkowe bez płyty i bez 4D, może robiłaś i wiesz?
Nie, nie. Ja chodzę do Medicover, bo tam mam abonament. Tu idę specjalnie na 4D.
Ja bardzo polecam dr Adama Stencla, ma gabinet w Osowej. Fantastyczny lekarz, badanie bardzo dokładne, bez pospiechu, świetny sprzęt. Mama widzi na dużym ekranie wszystko, nie musi zagladac na monitor w usg.Robiłam tam 2x prenatalne i 2x połówkowe. Koszt 250 z płytą i zdjęciami. Super pamiątka , ale przede wszystkim bardzo dokładnie przebadany maluch.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Również polecam dr Stencla. Lekarz konkretny i profesjonalny przy czym bardzo miły, sympatyczny i odpowie na każde pytanie.
Chodzę do niego od prawie 3 lat i to dzięki niemu jestem w ciąży w ogóle, którą również od samego początku prowadzę u niego:)
Koszt usg tak jak wspomniała wcześniej koleżanka, tylko terminy ma dość odległe, obecnie przyjmują zapisy najwcześniej na koniec marca...ale jak dobry specjalista to i chętnych dużo;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

WAŻNE -- POSZUKUJĘ AUTA NA PRZEWÓZ RZECZY DO POLSKI --- !!! (14 odpowiedzi)

Witam mam nietypowe pytanie poszukujemy auta, osoby która pracuje w jakiejś firmie przewozowej...

gdzie kupic ubrania dla 2 metrowego faceta??:) (17 odpowiedzi)

albo za krotkie rekawy,albo do pasa...jak z mlodszego brata...a gdzie kupic te normalne??

mąż uzależniony od pokera internetowego. (15 odpowiedzi)

Mam problem i nie potrafię sobie z nim poradzić. Mój mąż jest uzależniony od pokera...

do góry