Widok
Gabinety przy Piecewskiej - super sprzęt :-) dr Piotr Zabul albo dr P. Augustyniak - a co najlepsze, ten drugi będzie na organizowanym m.in. przeze mnie spotkaniu "Mama nigdy nie jest sama!" i jest szansa na darmowe usg ;-) Spotkanie jest 25 stycznia! Wejdź na stronę http://www.mamanigdyniejestsama.pl i zapisz się :-) zapraszamy!
Ja bardzo polecam dr Adama Stencla, ma gabinet w Osowej. Fantastyczny lekarz, badanie bardzo dokładne, bez pospiechu, świetny sprzęt. Mama widzi na dużym ekranie wszystko, nie musi zagladac na monitor w usg.Robiłam tam 2x prenatalne i 2x połówkowe. Koszt 250 z płytą i zdjęciami. Super pamiątka , ale przede wszystkim bardzo dokładnie przebadany maluch.
Również polecam dr Stencla. Lekarz konkretny i profesjonalny przy czym bardzo miły, sympatyczny i odpowie na każde pytanie.
Chodzę do niego od prawie 3 lat i to dzięki niemu jestem w ciąży w ogóle, którą również od samego początku prowadzę u niego:)
Koszt usg tak jak wspomniała wcześniej koleżanka, tylko terminy ma dość odległe, obecnie przyjmują zapisy najwcześniej na koniec marca...ale jak dobry specjalista to i chętnych dużo;)
Chodzę do niego od prawie 3 lat i to dzięki niemu jestem w ciąży w ogóle, którą również od samego początku prowadzę u niego:)
Koszt usg tak jak wspomniała wcześniej koleżanka, tylko terminy ma dość odległe, obecnie przyjmują zapisy najwcześniej na koniec marca...ale jak dobry specjalista to i chętnych dużo;)