Widok

USG 4D - u kogo w Gdańsku?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Wiem, że były już wątki na ten temat, ale znajduję same sprzed 2 - 3 lat.
Polećcie gabinet, w którym dobrze jest wykonać USG 4D (czyli, że fachowiec dobry i sprzęt nowoczesny).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gabinety przy Piecewskiej - super sprzęt :-) dr Piotr Zabul albo dr P. Augustyniak - a co najlepsze, ten drugi będzie na organizowanym m.in. przeze mnie spotkaniu "Mama nigdy nie jest sama!" i jest szansa na darmowe usg ;-) Spotkanie jest 25 stycznia! Wejdź na stronę http://www.mamanigdyniejestsama.pl i zapisz się :-) zapraszamy!
ja się podłączę ;) poprosze o info razem z ceną, co byłby komplet informacji.

ja dzowniłam do invicty (cudem odebrali za 50-tym razem:P ) - nie ma tam już opcji samego agrania za 80zł chyba, że się tam prowadzi ciążę.

usg 4d kosztuje tam 280zł.
a zwykłe usg w 12 tygodniu i połówkowe w 20 tyg kogo polecacie nie zależy mi na płycie i 4d tylko by był dobry fachowiec i w gdańsku
Zapisalam sie do Augustyniaka na 11 lutego. Poczytalam na stronie o tym jaki to cudowny sprzęt maja i mnie to przekonało. Koszt to 250 zł z nagraniem.
Preis na pewno ma 4D w Centrum Diagnostyki Prenatalnej
ewwa - a wczesniej nie chcialas, czy nie mieli terminow?
Ja chciałam w dwóch pierwszych tyg lutego i taki termin mi zaproponowano.
EWWA a ile u nich kosztuje genetyczne i połówkowe bez płyty i bez 4D, może robiłaś i wiesz?
Nie, nie. Ja chodzę do Medicover, bo tam mam abonament. Tu idę specjalnie na 4D.
Ja bardzo polecam dr Adama Stencla, ma gabinet w Osowej. Fantastyczny lekarz, badanie bardzo dokładne, bez pospiechu, świetny sprzęt. Mama widzi na dużym ekranie wszystko, nie musi zagladac na monitor w usg.Robiłam tam 2x prenatalne i 2x połówkowe. Koszt 250 z płytą i zdjęciami. Super pamiątka , ale przede wszystkim bardzo dokładnie przebadany maluch.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Również polecam dr Stencla. Lekarz konkretny i profesjonalny przy czym bardzo miły, sympatyczny i odpowie na każde pytanie.
Chodzę do niego od prawie 3 lat i to dzięki niemu jestem w ciąży w ogóle, którą również od samego początku prowadzę u niego:)
Koszt usg tak jak wspomniała wcześniej koleżanka, tylko terminy ma dość odległe, obecnie przyjmują zapisy najwcześniej na koniec marca...ale jak dobry specjalista to i chętnych dużo;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Zmiana zawodu - od czego zacząć? (75 odpowiedzi)

Szukam na siebie pomysłu. Któraś z was też stała przed opcją przebranżowienia się, jak wam się...

Ciemieniucha - skuteczne metody (51 odpowiedzi)

Może doradzicie coś skutecznego na ciemieniuchę. Moja mała ma na środku główki cały placek....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (137 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry