Widok

USG bioderek na NFZ - krótkie terminy, Gdzie ?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, mam skierowanie z USG bioderek niemowlaka z przychodzi Świętokrzyskiej. Niestety terminy w NCM bardzo odległe. Z tego co się orientuje takie badanie należy wykonać między 4-6 tyg życia dziecka w naszym przypadku wypada max do końca miesiąca, termin w NCM to 19 marca :(
Czy na w/w skierowanie mogę takie badanie wykonać w innej przychodzi ? Jeśli tak czy ktoś się orientuje gdzie i jakie są terminy ??
Z góry dzięki za pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
spróbuj w NCM na Kilińskiego
image
wczoraj rejestrowałam synka na Wałowej. Pani pytala kiedy maluch będzie miał 6 tygodni i taki termin bez problemu nam znalazła. Miala tez wcześniejszy termin (za niecale 2 tyg.).
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wałowa ? to już nie NCM prawda... od niedawna zamieszkuję Trójmiasto i jeszcze nie do końca się orientuję :D
A mogę prosić jakieś namiary ?
nie, Walowa nie należy do NCM.
numery do rej. (58) 301-21-70 i (58) 300-00-81, ale trzeba się uzbroić w cierpliwość, bo ja 2 dni dzwoniłam....
image
image
Kiedyś było szybko na Jana Pawła II, tam gdzie jest Falck.
image
w zeszłym roku robiłam w Swissmedzie na Wileńskiej (okolice Moreny), dzwoniłam z sporym wyprzedzeniem ale terminy były na 1,5 tygodnia do przodu, na nfz zawsze jest trochę dłuzej wiec jak dzwonisz to najpierw pytasz o termin a już po rejestracji czy mają umowę z nfz :)
ja byłąm z 6 tygodniowym dzieckiem na Wałowej w rejestracji i umówiono mnie na następny dzień.
w Swissmedzie i Etermedzie robia już tylko prywatnie - dzwoniłam do obu przychodni wczoraj.
image
image
Na Wałową która przychodnia jest jedną w tym miejscu ?
Na Rogalińskiej robią na NFZ mi wyznaczyli termin po 2 tygodniach
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dobry ortodonta (30 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Jak radziłyście sobie z bólem głowy w ciąży? (13 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem w 18 tygodniu ciąży i od paru dni boli mnie głowa. Lekarka powiedziała, ze mogę...

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (116 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

do góry